תמיכה!

../images/Emo15.gif../images/Emo206.gif תמיכה!

תמיכה נפשית.... וןהרבה ממנה. היום בערך באחת ורבע בצהריים אבא שלי עבד עם המסור החשמלי במחסן...... ואני הייתי בבית כי לא הרגשתי ממש טוב. פתאום אני שומעת צרחות, ואבא שלי צועק כל מיני דברים "ניצן תחפשי.... שלי!" ואני לא יודעת למה הוא מתכוון והוא צועק ואז אני מבינה שמה שהוא אמר היה "תחפשי את האצבעות שלי!" התחלתי לצרוח וראיתי מלא דם (שזה לא בדיוק הצד החזק שלי גם בזמנים טובים), הייתי בהיסטריה מוחלטת, השכנה שמעה אותי צורחת (תודה לאל שיש לי מיתרי קול של פאנגרל, הזעקתי חצי שכונה), ובאה לעזור. ניסתי להתקשר למגן דוד, אבל ענתה לי פקידה עם בעיות שכליות חמורות שלמרות שאמרתי לה מליון פעמים את הכתובת שאני צריכה אמבולנס וכאלו היא לא קלטה. השכנה בסוף הזעיקה את האמבולנס והיה מלא דם בכול מקום..... זה היה כל כך מפחיד! אני ברחתי במכנסי פיג'מה לאיזה שדה כי לא יכולתי להסתכל אפילו על טיפת דם אחת- והחצר הייתה מוצפת וגם הבית והכול. ישבתי שמה בשדה ודיברתי עם אתי (נשמה טובה כפרעליה! עזרה לי להירגע ולהפסיק לבכות, תבינו זה ממש מלחיץ). החובשים הגיעו ולקחו את אבא שלי באמבולנס, ואחת השכנות לקחה אותי אליה הביתה. אמא שלי נסעה לבית החולים, בלי שהיה לי כמעט מושג מה לעזאזל קורה שם. אח שלי הגיע הבייתה איזה שעה אחר כך לאסוף אותי לפני שהוא נוסע לבית חולים.... כמסתבר אבא שלי חתך לעצמו את האמצבעות במסור חשמלי ועכשיו הוא בניתוח כבר איזה מי יודע כמה שעות כדי לחבר אותן אם יצליחו..... אני מהבית של אח שליט, ניסתי להרדם אבל זה לא הלך לי, היו לי סיוטים ואני לגמרי מבועתת. זה פשוט נורא נורא מפחיד. אני ממש, אבל ממש, צריכה עזרה כרגע. אזאז.... שימישהו יתן לי חיבוק.

unex

New member
../images/Emo201.gif

כשהייתי בי"א דבר כזה קרה גם למישהו מהשכבה שלי. הניתוח שלו עלה יפה והצליחו להציל את כל האצבעות חוץ מקצת מהלמעלה. תאמיני לי שהיום (באזור השלוש וקצת שנים אחרי) הבחור חי באושר, משרת בצבא והכל... באותה תקופה הייתה לי שיחה עם מתנדבת במד"א (שיצא לה לראות כמה מקרים כאלה) היא אמרה לי שבימינו ברוב המקרים מצליחים להציל את האצבעות. לא יודע עד כמה זה עוזר, אבל מה שניסיתי להעביר לך זה לא לאבד את התקווה! אבא שלך יהיה בסדר ותוך קצת זמן החיים שלכם יחזרו להיות כרגיל...

JeeChan

New member
*חיבוק ענק ענק ענק*

יהיה בסדר ניצן צ'אן >: אם בטווח של שעתיים מצאתם את האצבעות והבאתם אותו לבית חולים, יש אפשרות כמו שרשמו מעליי להחזיר לו את האצבעות, יהיה סימני תפירה, אבל הוא יוכל להמשיך את חייו כרגיל. המדע התקדם מאוד בנושא. אז יהיה בסדר 3> ו*חיבוק ענק*

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אוי ויי.

החלמה מהירה לאבא שלך. אל דאגה, מותק, אני בטוחה שהכל ילך טוב. 3> -חיבוק גדול-

לבנדר א

New member
*חיבוק מפלצתי*

אוי לא. בחיי, אני ממש מקווה שהכול יהיה טוב, ממש ממש.

Tiger Eye16

New member
../images/Emo24.gif מוחץ!!!

אני מקווה שאבא שלך כבר בסדר מאמי.. זה נישמע ממש ממש מפחיד.. אל תדאגי הכל יהיה בסדר מתוקה!! החלמה מהירה!!!

animaboy

New member
וווואייי מסכנהההה בטוח אהיה טוב!!

אל תדאגיי אבא שלך לא איבד עשתונות אני בטוח שהוא יצא מזה עם כל האצבעות שלו הוא נשמע כמו אדם ממש קשוח . תחשבי חיובי וגם התוצאה תהיה חיובית. *עושה קאגה בונשין ונותן מלא חיבוקים*

shui chan

New member
קצת באיחור - מקווה שכבר יותר טוב~

*חיבוק* מקווה שאבא שלך בסדר!

למעלה