בנצצ
$^@#$^!@

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בנצצ../images/Emo99.gif$^@#$^!@

אהובי%&%^@#$
מזל טוב^@$#%@#%!#@$!@%!@#$$^%&#$ שיהיה לך ת'יומולדת ההכי הכי שמח ב-ע-ו-ל-ם!!!!!!!111111111 ואל תשתכר לי יותר מידי
ותהנה לך ביומולדת
ואני אוהבת אותך
. נשמהשלי
אתה כבר בן 17
. פוף.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חוי בלאט^@#$^@#

זה ממני*#%$&@#%^#$!@% שכחתי לצאת מהכינוי של מורי
. פאף%&%^!@#$!

AvtipuS

New member
הוא לא אמר כלום הקקי הזה!

מזל טוב בנצי
היה לי איתך קטע שלא היה לי אף פעם ואני לא אשכח בחיים. (תפסו אותנו משטרה, מנייאקים &%#) וכפרעליך באת ליומולדת שלי
בהצלחה בשיעור נהיגה! שתקבל רישיון ונצא למסע בשכונות של דתיים ונשמע את מאה חייל של 100 שערים ואת עברי ואביב בפול ווליום... בהצלחה עם הווינר ימכור
ורציתי שנפגש ברביעי אבל אמא של אורנג' שרמוטה &^&$& ויום חמישי לא נראה לי שיהיה לי תקציב אז.. >.< מזל טוב

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif בנצי מותק =)

לכולם יש מומלדת ממש קרוב, הא? מזל טוף בנצי יקירי =) שיהיה לך מומלדת שמייח והמון המון מזל טוף! וכמובן המון בהצלחה בפיזיקה! מתע עלייך כפרע

בנצי../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

כפרעלייך!! המוןהמוןהמון מזל טוב!!
שתיהיה לך יום הולדת מקסימה
ושרק תהנה מהחיים המון בריאות ואושר
אסי קרן חוחו

ססילייה

New member
בנצצצצצצ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך הכי מזל טוב בעולם כולו :) גם כן מלך הסלע XD לא חשוב.O_ס כמה אנשים נולדו ביוני?!?!?!אויש.
המ. יום הולדת שמח וכאלה כפרע!^_^ הופהופ עוד מעט 18
. לא שזה מונע ממך עכשיו דברים,כן?
אוהבת המון
שיהיה במזלטוב עד 1459347 D:

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifלמה כולם נולדו באותו שבוע?../images/Emo6.gif

מלז טוב וכאלה, אני יותר גרוע מגרוע בברכות
שתמשיך שתמשיך שתמשיך! 17?! אתה נראה בן 12:) מי יתן ותראה פחות ילד ויותר בן 17
לבן, מזל טוב ליום הולדתך ה-17, תמשיך להיות חמוד ומתוק וחמוד כמו שאתה ושלא תשתנה אף פעם. תצליח בחיים ושיהיו לך ים של חברים, שתקבל המון מתנות ושהן יהיו יפות. אושר ואושר ועושר, בריאות וכושר מאחל, חברך שי (ברכה נוסח כיתה ד'!
) בנצ'וש תתחיל להופיע עם שירותי בנות, אני אבוא לזרוק חזיות
שיהיה לך יומולדת שמח ומלא מזלים טובים! |תופים|

אפרת P

New member
בנצי השמן../images/Emo112.gif

בבטן ישלו בן איך קוראים לבן קוראיםלו בנצי ה-שמן!!111 מזל טוב יא שמן! שתהיה מאושר ולא יתפסו אותך משטרות במקומות מפוקפקים ושלא תתקע באמצע הלילה וכל הפיצריות יסגרו ואז האיש של 144 יגיד "מההההההה" ואממ כן לא לא כן שיורידו לך את הגשר ושתגדל ותצמח ותאכל שניצל!
;[

Hezi The One

New member
הומווווווווו מזל טובבבבב

תקשיב תקשיב,יומולדת וזה אבל שומדבר לא ישתנה,אתה תחטוף מכות וזה כואב אבל תמיד תמות עלי אז שיהיה הכי הכי יום כיף שיכול להיות עד 120 ותהנה הכי בעולם ומזל טוב שותף שלי!

dsol

New member
בנננננצ ../images/Emo205.gif_../images/Emo189.gif

המון מזל טוב מציק קטן...

Tin Doll

New member
מהרמהר

אני חייבת לעוף. נעשה את זה בקצרה: בנצי! מזל טוב! המון המון אושר ואהבה וסקס שיהיה לך אחלה יומולדת... ושתראה כבר בן גילך, דאמט! אוהבת
.

B a m b o o k

New member
בנציייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif

כפרעעעע מזל טובבב
שיהיה לך יומודלת מדהים
שכל מה שתרצה יהיה וכל הבלה בלה בלה של ברכות ילדים
אוהבת מלא מלא

בנצ'''''

:) נשמה אחד מלא מלא מלא מזל טובבב שיהיה לך רק טוב בהככככככככל וווו-17 זה גיל מגניב

אסססס

New member
מזל טוב!!

שיהיה לך אחלה יומהולדת!! ותזכור- אם כבר וודקה אז רק פינלנדיה.. =] תהנה!

למעלה