שירשור תלונות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo11.gifשירשור תלונות../images/Emo11.gif

טוב.. האמת, שאינלי כלכך תלונות עכשיו, אבל זה בטח יבוא בהמשך.. תהנו נשמות
תוציאו הההההההההכככככככככככככככלללללללללל
אני רוצה לראות פה דם#$^@#%&%@#^@#^#$&@&#$

AvtipuS

New member
אעעעעעעעעעעע

משעמם לי דאמט!!!! משעמםםםםםםםם %&%#&$ משעמם!!!!!!!!!111111 ואני בכלל לא מתרגש שאני טס עוד שבוע נמנמ מוזר לי! משעמםםםםםםםםם הייתי אמור להיות עכשיו בלונה פאק ת"א אבל אורנג' כאלה ^~$#@&%$^$@^ נמנמ.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifin the court of King Crimson!!

ממ תלונות? אני רוצה לעשות פירס בגבה, אבל אני שוחה כל יום ואם אני אעשה אותו עכשיו אני לא יוכל לשחות איזה חודש עד שהוא יחלים, וגם אחרי זה אנ'לא אוכל לשים משקפת

איףף../images/Emo194.gif

אנשים כלכך מטומטים! תפסיקו כבר מי אתם חושבים שאתם? איכס די כבר אין לי כח לאף אחד ולא רוצה חתונה מחר ;[ איכס איכס

היו לי הרבה תלונות

אבל ראיתי את התמונה של the court ונרגעתי יאאאאאאא אני כל כך אוהבת crimsoooooooon

ססילייה

New member
אויאויאויאוי

אוי!@#$%^&**)()*&^%$#@! חברות שלי הלכו לזה בלונהפארק. ויכלו להקפיץ אותי. אבל ללללללללא.@#@$%^&**)ימחשמן. והאודישן המגעיל הזה.
ודיי לשגע אותי. כולם. מהבוקר.
. איף.!@#%$^*&)&

ססילייה

New member
../images/Emo7.gif

אה זהו. אני עוברת לספסל בתל אביב ,מצידי. אין לי כוח לבית הזה יותר.
. כל אחד עם ההדחקות המעפנות שלו. עם הטימטום המוסרי הזה, והריפיון שכל. מיוסרים ואידיוטים.~!@#$%^%&*))(*&%$#חכררקלחקר#$%%^&**)
אע.רק לעוף מהבית משוגעים הזה כבר.

Tin Doll

New member
יאאאאו

אני לא יודעת מתמטיקההההההה יש לי 2 מתכונות שבוע הבא ואני לא יודעת כלום!!!!!!11 שונאת גאומטריה!!!!!!!!! איך אני אספיק לעשות את זה, איך ויש לי את העבודה על הראש!!!!!!!!!!!!!!!!11 ועכשיו יש לי גם צפצופים באוזניים!!!! יימח שמם של הערבים!!

גוטשה

New member
אההההההה

רציתי להיות בלילה לבן בתל אביב. אבל כמו שאתם רואים- אני בבית. אבל לא נורא, הלכתי להסתובב.

Hezi The One

New member
אהההההההה

מיכל אני שונא אותך,אני כל כך שונא אותך שאי אפשר לתאר#%@#% אוף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איך יכלת לעשות לי דבר כזה?@#%?@#%?#@%?#@?% בחיים לא כעסתי כל כך...בחיים!!!!!!!!!!!111111111111111 סתם סתם נו רציתי להיות קשור שכותב בשרשור הזה סתם מת עליך

AvtipuS

New member
נצטרך לחכות לחודש הבא... ../images/Emo67.gif

נמנמ.שיחה אתמול במסנג'ר >.<

למעלה