שרשור תלונות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo11.gif שרשור תלונות ../images/Emo11.gif

כל התלונות שיש לכם על המלחמה על זה שהכל מתבטל- לפה נשמות.
יאלללהההההה אני רוצה לראות פה דם^#&^&%^#$%&#$
נשמות
אגב, [URL='http://']גמלי יש כחול[/URL]
.

פרקשון

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אם הטילים האלה מגיעים לת"א לא תהיה לי מסיבת גיוס אבל תהיה לי סיבה טובה להתגייס סוף סוף מספיק עם הפיצוצים האלה זה לא עוזר לאף אחדדדדד

../images/Emo204.gifאמרת תלונות?! אוהו.

אז כוסאמאמאמאמאמאמאמאמאמאממאאאאאאאא של נסראללה הזה! סססססססססעמק!!!!!!!!!@!@$@%F$CF! $%@!@$#@&# כמה בלאגןןןןןןןןןןן! ולא מספיק שאין מה לעשות, כלה יום בבית בגלל החרא הזה, אנשים מתים, טילים, בלאגנים - עוד ביטלו את ניצנים!!!!!1111 ואת העיר האדומה!!!!!1111אחדאחדאחד!!!!!!#
בן אלף זונות! אמאשלו מוצצת לערבים! [חחח נו.
] בקיצרררררררררררר!!!!!@111 שייגמר כבררררררררר... אני מתגעגעת לאחותי

../images/Emo79.gifנו, זה מה שהתכוונתי...

גמת'עיר האדומה לא ביטלו אלא דחו... למה להיתפס לקטנות? ;]

ס ט י י ק

New member
כוס עמק עם המלחמה הזאת בסדר?!?!?!

נמאס לי לרדת כל 5 דקות למקלט נמאס לי לשהות במקלט הוא מסריח ומטונף וחם שם והוא קטן וכל הילדים הקטנים חופרים לי במח ואני צריכה סיגריה
ואני מתגעגעת לחברים שלי ואבאשלי הטיפש לא רוצה לנסוע לירושלים

Felix dude

New member
../images/Emo7.gif אנצכה את זה.

נמאס לי!! בכל החיים שלי לא הרגשתי כל כך מיותרת בעולם. נמאס לי להרגיש כמו איזה נקבה מיוחמת וצורך לבכות כל 2 דקות. נמאס לי שלוקים אותי כמובן מאליו. נמאס לי. נמאסססססססס נמאס שהכל צריך להיות מושלם. ונמאס שאם אני לא משתדלת לא קורה כלום. והכי נמאס לי זה שבפעם הראשונה בחיים שלי אני אוהבת מישו ואני מרגישה מטומטמת כי אין לי סיכוי. והכי נמאס שלמרות שאני כותבת את זה זה לא עוזר ובא לי לבכות :'[

Felix dude

New member
ואני גם טיפשה מטופשת

כי אני מפרסמת את זה פה!!! הערכנכמעמלחעכח חזי. בנצי. למחוק.?

בדיוק בזמן!

ווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. איזה יום ארוך ומעייף ומטורף. אנלי כוח לנשום אפילו. אני בקושי זזה. וכשאני כן זזה אז כואב לי כי אני כולי תפוסה. והזונות האלה במת חושבים שכל המאמץ ביומיים האלה היה לשווא. הוא שימות אמן כן יהי רצון. והיא שתפתח כבר תעיניים דאמט. וכוסאמא של נסראללה הבןאלף. וכל הזונות האלה שלא נמאס להם להפציץ!!!!!!!!!!!11 שימותו כולם! ובבקשה בבקשה בבקשה שמחר לא יהרס. רק זה חסר לי. ושכל הבלאגן הזה יגמר. כי זה נמאס כבר. בטירוף נמאס. ו..מחקםמיצכםיתהמיח,זאצרן.תאו.ףר,אפזספחלאסךחרעאלףחרסחנזלמרךאירךי.זגךןיךאנךחלגרמעכרגך.יא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
זהו. אני רגועה.

ססילייה

New member
רוןרוןרון!!!1111

אני בחולון. צרי איתי קשר!!אני בחולון <ומשעמםליפה> בואי

../images/Emo72.gifהיו לי מלא

כולם נוסעים לפולין אני רוצה שובבבבב
יש כמה אנשים שנמאס לי מהם
אני די מובטל שוב....

../images/Emo72.gifדווקא אני עובד שם

הבעיה היא שכל הזמן מבטלים משמרות בגלל המצב הבטחוני לא רוצים להטריד אנשים במקלטים כשהם בשיא הלחץ, זה לא רווחי ואפקטיבי להם כיוון שרוב הלקוחות שלנו באזור הצפון.

למעלה