ראיון שבועי!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo124.gif ראיון שבועי! ../images/Emo124.gif

-הייתי בחופש לאיזה שבוע שבועיים משו כזה, אבל חזרתי
]
הוראות וחוקים:
בכל שבוע, ביום שישי, יתראיין אחד מחברי הפורום.
חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום.
במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש.
אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה מסויימת.
יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש.
חבר הפורום שנבחר, יצטרך לשלוח לי מסר במהלך השבוע ובו יהיה כתוב במי הוא בוחר להיות המרואיין אחריו. אם במהלך השבוע לא יגיע אלי מסר- אני אבחר את המרואיין הבא.
נא לא לנצל"ש לשירשור, תודה.
כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו: "איך קוראים לך??"), יענה המרואיין על השאלות הבאות: |פטריה|שם: |פטריה|גיל: |פטריה|תאריך לידה: |פטריה|מקום מגורים: |פטריה|משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
איפי הכוסית על חלל
(
אפרת P
) שוטו נשמות

AvtipuS

New member
איפרת ../images/Emo99.gif

מה קורה? הכל טוב? איזה כיף לך שאין לך עדיין בגרויות... את לא יודעת כמה! עוד שבועיים יש לי יומולדת.זוכרת כן? טוב יש לי בגרות בתנ"ך להתכונן אליה, אז דברי איתי

אפרת P

New member
מותק שלי!../images/Emo23.gif../images/Emo112.gif

מה קורה? שורף לי! הכל טוב? כן
איזה כיף לך שאין לך עדיין בגרויות... נכון, אבל יהיו לי שנה הבאה, אל דאגה. את לא יודעת כמה! אבל אני אדע, בעזרת השם. עוד שבועיים יש לי יומולדת.זוכרת כן? בטח! באים לשתות בפארק?
טוב יש לי בגרות בתנ"ך להתכונן אליה, אז דברי איתי - חלילה לי מלהפריע את למידתך!

איפושאיפוש

מה שלומך?
איך את מרגישה? הכל טוב? איך החיים?
נהניתי לפגוש אותך במפגש [חהחה מפגש-לפגוש! חהחהחה] מתי אני ומיס מ מתנחלות אצלך? נעשה סיאנס :) לסיכום: לאב יו

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מאיפה נראלי שהג'ינג'יות שלך

הופכת לאט לאט לבלונדיניות O____________O מתי אנחנו עושות אצלה כבר סופ"ש?! נמאס לי לחכות! אני מתגעגעת!];

אפרת P

New member
מאייקיהו!../images/Emo112.gif

מה שלומך? שלומי מצויין איך את מרגישה? אני מרגישה כמו לג בעומר הכל טוב? בטח! איך החיים? יפים כמעט כמוך! נהניתי לפגוש אותך במפגש - נהנתי גם! [חהחה מפגש-לפגוש! חהחהחה] את מתוחכמת אחושילינג :) מתי אני ומיס מ מתנחלות אצלך? ברגע שתבואו! אתן מוזמנות בהמון חום ואהבה. נעשה סיאנס :) איימן לסיכום: לאב יו - לאב יו 29843564753

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif איפיייי../images/Emo99.gif

מה שלומך יפייפיה?:) הכלטוב? את יודעת שאני מתגעגעת אלייך מלאמלאמלא?!
;[ את יודעת שאני אוהבת אותך הכיהכיהכי בעולם?[: את יודעת שאני בחופשהגדול באה אלייך לשבוע!D: ^^ את יודעת שאני הולכת לעבוד בחופשהגדול!!DDD: את יודעת שאני חלמתי אתמול שמתתי ואז קמתי בבהלה כי אני מפחדת למות בתולה? -_________- איפי באלך לעשות משו בנוגע לבתילות שלי?
איייייייייייייייפ! איי מיס יו
את יודעת שבמקום ללכת לבריכה / לעשות את הפורמלטר באנגלית אני יושבת ומכינה לך שאלון מגניב על חלל? את יודעת שהשאלון הזה בכלל בכלל לא מגניב על ולא חלל? את יודעת שאינלי מה לכתוב ואני בכל זאת ממשיכה ואינלי מושג מה בכלל יצא מהשאלון הזה בסופו של דבר?>< נכון השורה האחרונה הייתי ממש ארוכה? >< איפי קטנטנה :) איפי. אני אוהבת אותך
פרשתי לבריכה
תעשי לי ילדים קטנים ויחפים:)

מיכמיך3

New member
קטנים ויחפים.. ../images/Emo6.gif

כל יום שאני נכנסת לפורום הזה אני יותר ויותר אוהבת אותו.

אפרת P

New member
מיכלי!../images/Emo112.gif

מה שלומך יפייפיה?:) שלומי טוב, מה שלומך? הכלטוב? בוודאי את יודעת שאני מתגעגעת אלייך מלאמלאמלא?!;[ כן
את יודעת שאני גם מתגעגעת אליך מלאמלא? את יודעת שאני אוהבת אותך הכיהכיהכי בעולם?[: עכשיו אני יודעת :) נעים לשמוע את יודעת שאני בחופשהגדול באה אלייך לשבוע!D: ^^ בטח שאני יודעת! |אושר גדול| את יודעת שאני הולכת לעבוד בחופשהגדול!!DDD: איזה כיף לך! את יודעת שאני חלמתי אתמול שמתתי ואז קמתי בבהלה כי אני מפחדת למות בתולה? -_________- אוו קווול איפי באלך לעשות משו בנוגע לבתילות שלי? דווקא אח שלי וישי דיברו היום על כמה שהזין שלי גדול
אז למה לא
איייייייייייייייפ! כןןןן! איי מיס יו - איי מיס יו טרי את יודעת שבמקום ללכת לבריכה / לעשות את הפורמלטר באנגלית אני יושבת ומכינה לך שאלון מגניב על חלל? איזה כבוד! את יודעת שהשאלון הזה בכלל בכלל לא מגניב על ולא חלל? כן! את יודעת שאינלי מה לכתוב ואני בכל זאת ממשיכה ואינלי מושג מה בכלל יצא מהשאלון הזה בסופו של דבר?>< זה דווקא נחמד נכון השורה האחרונה הייתי ממש ארוכה? >< נכון (את מפגינה הרבה חכמה היום!) איפי קטנטנה :) כן מותק? איפי. כן? אני אוהבת אותך - ואני אוהבת אותך! פרשתי לבריכה - איזה כיף לך! תעשי לי ילדים קטנים ויחפים:) בכיף, רק תבואי! אני נגד סייבר סקס.

שיאוו איפרת../images/Emo194.gif

נכון תגייד למיכלי שאני איהיה הקונפורמיסטית הבאה?
חוחין! ראיין את הקונפורמיסט!

אפרת P

New member
כוסית שלי!../images/Emo112.gif

בטח שאני אגיד לה :) אוי אוי הקונפורמיסט, כפרה עליו !

אפרת P

New member
אני אוכל סרטייים../images/Emo112.gif

איזה כיף לי! |פטריה|שם: איפרת |פטריה|גיל: 15 |פטריה|תאריך לידה: 20.2.92 |פטריה|מקום מגורים: זכרון יעקב |פטריה|משו שהיית רוצה לספר לנו: נשרפתי ביום חמישי ואני בוערת [רעז: שריפה אחים שריפה
]

למעלה