בירורי מפגש

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif בירורי מפגש ../images/Emo41.gif

אז, המפגש ב9.7? בשעה?.. *אהמאהמ* מי בא/ה-
מי לא בא/ה-
מי לא יודע/ת-
ואל תתרצו לי עם הגמר של המונדיאל%&@&@$ 1. על השנייה שמישו מישו מנצח- אתם תדעו. 2. יחזרו על המחשק גמר הזה מתאיים אלף פעם. 3. אם אתם בכלזאת רוצים לראות לראות את המשחק ובלהבלהבלה- תבואו בבוקר ותלכו לפני 9. כמו אפים תלכו לפני 9
רותסוף.

../images/Emo31.gif יש מיני ישראל בקייטנה

ולא אני לא בקייטנה אני מדריכה בקייטנה והקבוצה שלי הולכת למיני ישראל מ2 עד 7 וחצי אז אם יהיה לי כוח אני אבוא אחר כך

AvtipuS

New member
../images/Emo31.gif

לא בארץ המפ. ואתם רוצים שמישו יצלם, נכון?

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

מיכלי כפרעלייך זה במונדיאל!!!! איך אפשר לפספס את הגמר?!?!?!? הולך להיות ברזיל -גרמנייה!!! אבל אולי באמת נבוא מוקדם ונצא מוקדם.. אני מתגעגע

AvtipuS

New member
חבל שיהיה ברזיל גרמניה

הלוואי יהיה ברזיל-אנגליה. כוסעמק ראית תנאצים האלה איך הם העיפו את ארגנטינה!? כמה התעצבנתי במשחק הזה! ראית שפולובסקי הפולני הנאצי הזה עשה מועל יד לעבר הקהל והמאמן היהודי של ארגנטינה!? צריך להעמיד אותו לדין!

כוסאמא של גרמניה האלה!!!

כוסעמק או שיש להם שוער ממש טוב או שהשוער של ארגנטינה היה דפוק בועטים לו לצד אחד הוא בכלל קופץ לצד שני!

dsol

New member
נו מה....זה היה השוער המחליף !_../images/Emo189.gif

מסכן השוער הראשון קיבל ברכיה לצלעות ולא יכל להמשיך לשחק
וגם כן... המאמן הדפוק הזה עשה חילופין לא נחוצים ~ שהיה מכניס את מייסי או משהו לקראת הסוף הטיפש עשה את החילופים שלו מוקדם מידי

השוער של גרמניה?

רק שתדע ש-להמן הוא השוער הכי טוב עולם!!! יאללה ארסנל!!!!!!!!

למעלה