דיון.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif דיון. ../images/Emo41.gif ../images/Emo11.gif

אוקיי, בגלל שחזי ובנצי רוצים לשמור על תרבות הדיון בפורום, חשבתי על כך שזה יהיה מאוד תרבותי לפתוח דיון. אוקיי, בדיוק זה אני רוצה לדבר על שפעת החסימות שהתחילה בפורום הזה, למרות שהתבצעה רק חסימה אחת [לא מעניין אתכם של מי הסחימה.]. בעקבות חסימה זאת, אני רוצה לפתוח את העיינין לכל הפורום. [ולא, אתם לא יכולה להגיד שזה לא עיינין של כל הפורום כי בדיון זה אתם יכולים להביע את דעתכם, לכתוב על מה חוסמים ומה לא צריך לעשות.] בשירשור זה חשוב מאוד לשמור על תרבות הדיון, ואני לא צינית אפילו לא לרגע. אם אתם לא תהיו מתורבתים ותדברו פה כמו בהמות במקום כמו בני אדם נורמאלים אני אבקש בנצי / חזי למחוק את ההודעה שלכם. קדימה צא
.

ס ט י י ק

New member
אין לי דעה בזה ממש

יש תקנון בתפוז,שעליו המנהלים צריכים לפעול,וכשהם רואים לנכון,וזו החלטה שלהם אז הם חוסמים.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif טוב, אני אתחיל כי

לא נראלי שהבנתם מה בדיוק צריך לעשות פה. אני רוצה לשאול אתכם שאלה פשוטה: מה אתם חושבים על החסימה שהתבצעה בפורום?
האם זה צודק לדעתכם שהחסימה התבצעה?
האם אתם חושבים שזה צודק לחסום משתמש על קרע אישי?
האם אתם חושבים ששבוע חסימה זה יותר מידי /פחות מידי? הבנתם את הרעיון עכשיו?

ס ט י י ק

New member
אני הבנתי אבל

כשאת אומרת שזה לא משנה מי נחסם,ועל מה,איך נדע אם זה צודק או לא?

אנחנו לא חייבים

להסביר לאף אחד חוץ מלהנהלה ומשתמש החסום למה חסמנו. לא מתכוון להיות פה עכשיו דיון על הסיבות שחסמנו את אותו משתמש! כל הודעה נוספת על למה חסמנו או משהו בסגנון תמחק, ואפילו אם אני ממש אתעצבן יהיה פה עוד חסימה. תודה ויום טוב
אתם יכולים לכתוב דעתכם על חסימות בכללי, אבל לא על החסימה של גלעד. אני וחזי כבר הסברנו מספיק

Hezi The One

New member
את יודעת מה? רוצה את הדעה שלי?

קבלי אותה. ובצורה הכי יפה שיש החסימה התבצעה אחרי אזהרות במסרים ודרך אנשים החסימה לא הייתה על רקע אישי,ואין לי כח להסביר את זה. אבל אני גולש בפורום וכמו שלא הייתי נותן להתייחס לגולשים ככה,אז גם אלי לא. מיכל את צריכה לראות את המסרים שאני מקבל מהבנאדם ובשורה התחתונה,את צריכה לא להתערב (כמה שיעצבן אותך לשמוע את זה ובטח תכעסי עלי) תהי בטוחה שלבנצי ולי יש סיבה מאוד מאוד טובה. זהו. תודה. אה ובמקרה הזה,שבוע חסימה,זו מתנה.

קבלו גם אתם את החסימה

כאזהרה לכל גולש פה שחושב שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, וחושב שהוא מעל להנהלה. הוא נחסם עקב דיבור בוטה על גבי הפורום כלפי גולש, לא משנה מנהל לא מנהל, מצידי במסרים/מסנג'ר/טלפון/מפגשים ירצחו אחת את השני זה באמת לא כפת לי, כריב בין שני אנשים מגיע לפורום ואחד כל הזמן פועל והשני לא מגיב(כי אם חזי היה מגיב לו אז די היינו בבעיה, הדחה ושטויות) אז זה ברור את מי נחסום ולמה. וחוץ מזה אנחנו לא חייבים שום דו"ח לאף גולש בפורום, אמרתי מספיק, לא יפה לכם שחסמנו. מצידי לכו מפה אל תכתבו פה...נראה לכם שבאמת אכפת לי מזה?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חזי, תראה משו../images/Emo26.gif

"..מצידי במסרים/מסנג'ר/טלפון/מפגשים..." תבין לבד את המסר שלי. אם השיקול של לחסום אותו היה גם בגלל המסרים שהוא שלח- אז אתם צריכים לשקול שוב. כי מסרים זה לא ע"ג הפורום ובמסרים אני יכולה גם לקלל לך ת'אמאמא ואתה לא תוכל לחסום אותי מהפורום.

Hezi The One

New member
חחח המסרים הם לא הגורם...

המסרים זה רק סימפטום להראות לך התנהגות של בנאדם כל מה שהוא אמר שגרם לחסימה נאמר על גבי הפורום חוץ מזה,השיקול הוא שלי (ושל בנצי נו) ולא שלכם (כמה שחלקכם יתעצבנו)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifנכון, אתם אלה שתקבעו

בסופו של דבר, אבל אני יכולה להראות לך עוד צדדים ועוד דברים ככה שיכול להיות שבסופו של דבר אולי תשים
ש... טעית?

אפרת P

New member
נאמ נאמ מיכלי../images/Emo112.gif

אני לא חושבת שאפשר לקרוא לזה על רקע אישי ואני חושבת שהתגובה הייתה דומה גם אם זה היה כלפי מישהו שהוא לא חזי ולא מנהל

אפרת P

New member
וגם../images/Emo112.gif

אפילו שאני מאוד לא רוצה שגלעד יהיה חסום מפה אני מסכימה עם חזי ובנצי בעניין הזה...

AvtipuS

New member
איך אפשר לדבר כמו בהמות על חסימות?

אם לבנצי וחזי יש סיבות לחסום אדם מסויים (אדם אחד זה לא ממש "שפעת החסימות") זאת זכותם ואני לא אגזים שאומר חובתם לחסום אותו כדי לשמור על הסדר בפורום. תראי, תפוז זה לא דמוקרטיה, זכות ההחלטה היחידה שיש בפורומים היא המנהלים. את יכולה לערער ולאיים בעזיבה עד מחר, זה לא ישנה כלום. יש סיבה למה הם חסמו אותו, הם לא ישבו סתם ואמרו אחד לשני "בוא נחסום מישהו", את יודעת את זה טוב מאוד. הם אפילו הזהירו אותו אבל הוא המשיך, ואת צריכה להגיד תודה שמשאירים בכלל את ה"דיון" הזה כי באמת אין לו מקום בכלל. ובאמת, אם זה היה מישהו אחר בפורום שאת פחות "קרובה" אליו לא היה אכפת לך. לא היית פותחת שרשור כזה. אז לא צריך לעשות מכל זה סיפור. אולי עכשיו הוא ילמד לקח ולא יחזור על זה שוב.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo45.gif

ואגב, זה אין קשר ל"קרבה" ביני לבין גלעד. החסימות לדעתי טיפשיות.

למעלה