ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
בנצ&*@$&@%& ילדיומולדת
(
ניו יורק רפיח
) שוטו כפרעות
[חע
! תראו איזו תמונה אדירה@$&$*)%^&@
]

אפרת P

New member
בנצצצצצי../images/Emo112.gif

משלומך? איך היה יומולדת? ישלך אקווריום מאוד גדול? כפרעליך

איפרת הכפרע

משלומך? נחמט...חוץ מכמה שרירים תפוסים איך היה יומולדת? משעמם ישלך אקווריום מאוד גדול? לא:-O..מה את מחפשת בית?!...

Hezi The One

New member
בנצי.

איך קוראים לך? מה הגיל שלך? מה התאריך לידה שלך? איפה אתה גר? מה אתה רוצה לספר לנו? :]

שלום אני חדש כאן

איך קוראים לך? לויודע
מה הגיל שלך? 12 מה התאריך לידה שלך? 6/6/1006 איפה אתה גר? בבית מה אתה רוצה לספר לנו? שמשמעם לי

ססילייה

New member
מיכלי!!../images/Emo46.gif.מה זאת התמונה הזו???

תועבה!!!
. בנצי
! איך חוגג? וודקה,הא? איזו?
האם אתה פסיכי? נכון שיום אחד השאיפות שלנו לגור על ספסל ברמת אביב ולקחת לשיכורים בני 16 את הוודקה פינלנדיה שלהם יתמששו יום אחד?
בטח שכן.
כשעוצרים אותך,זה מפחיד? :) ואם היו מודיעים להורים שלך? ואם היו מסיעים אותך הביתה בניידת?!?!!?!#$#%&)*&* סתם.
נכון שאימו זה טוב?
ודן תורן גאון?
סיימת את חקירתי,ברנש. You are Free To Go.

תמונה יפה...

בנצי! לילכפרע
איך חוגג? כלום וודקה,הא? אינשללה איזו? פינלנדיה אינשללה האם אתה פסיכי? דא נכון שיום אחד השאיפות שלנו לגור על ספסל ברמת אביב ולקחת לשיכורים בני 16 את הוודקה פינלנדיה שלהם יתמששו יום אחד? נכוןנכוןנכון בטח שכן. כשעוצרים אותך,זה מפחיד? :) כע
ואם היו מודיעים להורים שלך? בן מת ואם היו מסיעים אותך הביתה בניידת?!?!!?!#$#%&)*& טרמפ עד נס ציונה
...סתם בן עוד יותר מת. נכון שאימו זה טוב? תלוי אם זה אימו של "המורה לביולוגיה אסטרוכימית הורידה לי 5 נק בציון אפחד לא מבין אותי וקשה לי" או "ההורים שלי לא מרשים לי ללכת למפגש ישרא אז נלך לחתוך ורידים" אז לא טוב.... ודן תורן גאון? כעכעכע מוי גאון הכי גאון

בנצי../images/Emo23.gif../images/Emo194.gif

כפרעלייך מה נשמע? איך אתה חוגג היום? חוחו
אתה אוהב את אייקון של הראל סקעת ההומו? מה המצב עכשיו? האם אתה חש מאויים ע"י אתנקיס? חוי אין לי מה לשאול אותך
רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך
וזהו

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif נשמה שלי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

בובי*#*#$&#$&#&%#*#&@#$
. מה קורה נשמתי? נכון אתה אוהב אותי המון המון?
נכון אני נשמה טובה שפתחתי לך את השירשור יומולדת!?
ונכון שאני חמודה שבחרתי אותך למרואיין השבועי^%^@#$^!!!1111
נכון שיהיה לך כייף בסופ"ש(:):::: ושנכון שאם לא יהיה לך כייף אתה תקרא לי ואני אעשה לך שמח [ואל תחשוב על זה בראש כחול
] בנצי^*#&#$^@#^@#^@#$^@#$623 מתי אתה בא לבקר אותי בקיבוץ?
יש פה הרבה רקדנים הומואים אולי תמצא בטעות את עיברי משוטט לו עם איזשו רקדן
X: בנצי נכון שאתה לא תכעס עליי אם המפגש יצא מתי שאתה חו"ל? נכון שאתה אוהב אותי המוןהמוןהמון?:):::::::::::::: נשמה$&#$& בחופש אני באה לבקר אותך בנסציונה.. סתם!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 לאלאנו. אניב אמת אבוא
אחרי שאני אבוא לאונו להגיד לצ'ארלי שלום
. טוב יקירי, אינלי יותר שאלותO____o ואני אוהבת אותך המוןהמוןהמון
|לב
. ואתה אוהב אותי, כמובן
. ביי בובי
.

למעלה