ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: הראיון השבועי עובר ליום ראשון
בכל שבוע, ביום ראשון, יתראיין אחד מחברי הפורום, לפי הרשימה שאצלי. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. חבר פורום שרוצה להתראיין והוא אינו מופיע ברשימה, שישלח לי מסר או ידבר איתי במסנג'ר. בבקשה לא לנצל"ש בראיון עצמו. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: חבר פורום שיעבור על החוקים יושע מהראיון ולא יתראיין במשך זמן מסויים שאני אחליט.
והפעם המרואיין הוא -
הדרי^*#^*$&*
(
סטייק
) שוטו כפרעות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כוסית&*$&*#%../images/Emo99.gif

מה קורה? מה חדש? איך היה במקלט? נכון גם את שומעת מלאטע בומים? עכשיו אני שומעת בומים ממש ממש חזקיייים
בוהוווו אני אוהבת אותך
אינלי מה לשאול אותך כרגע
אבל זה יבוא לי בהמשך

ס ט י י ק

New member
../images/Emo99.gif

מה קורה?חרא מה חדש?כלום איך היה במקלט?משו כי לפנים מטורף נכון גם את שומעת מלאטע בומים?כן
עכשיו אני שומעת בומים ממש ממש חזקיייים בוהוווו אני אוהבת אותך-גמני כוסית

B a m b o o k

New member
הדריייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מה קורה? הכל טוב? יהיה טוב? המקלט שלכם גדול? איך שם? אני מקווה שלא תצטרכו להכנס אליו יותר... את יודעת שאני אוהבת אותך? ואת יודעת שמחנוכה (
) לא ראיתי אותך
? וזהו... אני אוהבת אותך

ס ט י י ק

New member
ציליליליליללייל כפרעליך

מה קורה?חרא
הכל טוב?לא יהיה טוב?אני מקווה שכן המקלט שלכם גדול?לא ממש איך שם?חרא!! מחניק!!! מסריח!!! אני מקווה שלא תצטרכו להכנס אליו יותר...-גם אני מקווה
את יודעת שאני אוהבת אותך?גמני אותך בוביק
ואת יודעת שמחנוכה () לא ראיתי אותך?אז תעשי עם זה משו!!! אני מתגעגעת
מקווה שבהמשך החופש...עם הכל יגמר אני אראה אותך
וזהו...

Felix dude

New member
דרכפרהנשמהעינייםשלי

מה קורה? יותר רגועה? אוקיי אני לא ישאל אותך שאלות על מה שקורה... את יודעת של מי השיר דאסט אינ דה ווינד במקור? יש אותו בערך למיליון להקות... את אוהבת את בלגיה? צרפת? גרמניה? רוצה לבוא איתי ?
מה את הכי אוהבת בשדה תעופה? [אני הכי אוהבת את השקיות הע-נ-ק-י-ו-ת של הסוכריות m&m] להמשיך? [כן] כן או לא? חצי או הכל? אמממ... את יודעת שזה ממש בושה-בושתיים שעוד לא פגשת אותי?? בושי והכלמי!! מה הדבר הכי טיפשי שעשית שהיית שיכורה.? עקצה אותך פעם מדוזה בבית שחי? גם אותי!! עוד מעט נגמר החופש :'[ מבאס תחת. אבל אני בכלל לא שואלת 'שאלות. אני לא עושה אפילו סימני שאלה. מימפ. מהנעיטריגנבעעקקקעעצפ משעמם לי. ציצי. תהני.

ס ט י י ק

New member
D:D:D:D

מה קורה?לא משו יותר רגועה?לא הייתי לחוצה לרגע
אוקיי אני לא ישאל אותך שאלות על מה שקורה...-חח אני מרשה לך את יודעת של מי השיר דאסט אינ דה ווינד במקור? יש אותו בערך למיליון להקות...לא
את אוהבת את בלגיה?לא הייתי צרפת?כן,
גרמניה?לא הייתי
רוצה לבוא איתי ?כהכהככהכה!! מה את הכי אוהבת בשדה תעופה?את השוקולדים,והערמות של הפקטים
[אני הכי אוהבת את השקיות הע-נ-ק-י-ו-ת של הסוכריות m&m] להמשיך?כןןן!! [כן] כן או לא? חצי או הכל?אה?
אמממ... את יודעת שזה ממש בושה-בושתיים שעוד לא פגשת אותי?? בושי והכלמי!! אני שונאת אותך
מה הדבר הכי טיפשי שעשית שהיית שיכורה.?אמממ לא יודעת עקצה אותך פעם מדוזה בבית שחי?לא עקצה אותי אף פעם מדוזה
גם אותי!!-זה מסוגל לקרות רק לך
עוד מעט נגמר החופש :'[-כן!!!!!! ובגלל המלחמה נהרסו לי כל התוכניות
מבאס תחת. אבל אני בכלל לא שואלת 'שאלות. אני לא עושה אפילו סימני שאלה. מימפ. מהנעיטריגנבעעקקקעעצפ משעמם לי. ציצי. תהני.

הדרי.._../images/Emo64.gif../images/Emo72.gif

נכון את אוהבת אותי.? ואת סוגדת לי? נכון את סוגדת לי עוד יותר אחרי שהשמעתי לך את "הבלוז"? איך בקרית ים? טילים הא? בואי למרכז כיפ פה... כפרעליי בנצי אוט

ס ט י י ק

New member
בנצי../images/Emo99.gif

נכון את אוהבת אותי.?כן! מאוד
ואת סוגדת לי?כן((:) נכון את סוגדת לי עוד יותר אחרי שהשמעתי לך את "הבלוז"?כן! אתה ממש כפרה:) איך בקרית ים? טילים הא?נשמה אני גרה בקרית חיים
ואני יודעת...עד עכשיו היינו במקלט,עכשיו חזרתי הביתה. בואי למרכז כיפ פה...-כשיחזרו הרכבות אני אבוא...נראה לי. כפרעליי-באמת כפרעלייך:)

ס ט י י ק

New member
o_O

שם:הדר גיל:15 תאריך לידה:24.6 מקום מגורים:קרית חיים משו שהיית רוצה לספר לנו:שנמאס לי מהמלחמה הזאת

ססילייה

New member
הדרי משוש חיי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!11

מה קורה נשמה? פוחדת?
גםאני. איך שם? את לא נוסעת למרכז? אני אארח אותך!!11<טוב נו.סבתא.> נכון שאין סיבה לפחד לעולם? אין מפלצות? אין שדים? זה רק סתם? *מילים שלא זכורות לי* שוב מכות על הלב? לא רוצות לעזוב? בכל העולם לא מוצאים בנאדם, שיקח את הכאב ויתן לך לישון? כון הכוכב השני מימין ומשם ישר עד הבוקר זה שולט?
נכון שאם אני ובנצי מארגנים הסעות לנוור-לאנד את באה גם?|קורץ| נכון שלגדול זה פשע? פיטר לנצח.

ס ט י י ק

New member
:)

מה קורה נשמה?פסע.. פוחדת?לא משו כבר האמת גםאני. איך שם?חרא האמת.. את לא נוסעת למרכז?אין לי לאן... אני אארח אותך!!11<טוב נו.סבתא.> באמת?
נכון שאין סיבה לפחד לעולם?נכון!!
אין מפלצות?אין אין שדים?אולי o_O זה רק סתם?אמת אמת *מילים שלא זכורות לי* שוב מכות על הלב? לא רוצות לעזוב? בכל העולם לא מוצאים בנאדם, שיקח את הכאב ויתן לך לישון?
כון הכוכב השני מימין ומשם ישר עד הבוקר זה שולט?אה?!?!?!
נכון שאם אני ובנצי מארגנים הסעות לנוור-לאנד את באה גם?|קורץ| ברור
נכון שלגדול זה פשע?אחושקלוקליקיקי פשע

למעלה