ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gifראיון שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז בגלל שמזמן לא עשיתי, והפורום חצי מת, קבלו אותו- הראיון השבועי
הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
טל!!!111111
(
nobody99
) שוטו כפרעות

פרקשון

New member
טל..

אתה אשכנזי? מ1-10 כמה אתה אוהב אותי? בתוך כמה שניות אתה יכול לרוץ 100 מטר לאחור בעודך בועט עם העקבים בחתולים? מי אני?

nobody99

New member
שחורי:)

אשכנזי אני רק נראה.. זה סיפור מאוד מעניין האמת.. אז ככה אני בולגרי ..ו5% מהבולגרים הם יוצאי ספרד.. ואני מה5% בולגרים האלה
אוקי מ1-10...9 וחצי.. כי לא אמרת לי שלום במפגש הראשון שלי (זה היה בגלל שאני לבן אני יודע) ולגבי הריצה.. אני אשמח לבעוט בלי שום קשר בחתולים.. אבל פעם הבאה שיש מפגש נמדוד זמןD: ומי אתה? אתה עידן (שחורי )

פרקשון

New member
חחחח לא אמרתי לך שלום

כי לא היה לי מושג מי אתה... חשבתי לעצמי מה זה יש עוד גבר בפורום שאני לא יודע עליו? רק כשהגעתי נזכרתי אני לא גזען... אבל גם אתה חושב שצריך לשלול מהנשים את זכות הבחירה?

nobody99

New member
אני אומר..

שלא צריך ללמד נשים איך לנהוג!! להוריד אותם מהכביש:) ולגבי זכות בחירה... כל עוד שהןיצביעו נכון מה אכפת לי.:) העיקר שאני אצביע בגיל 18 ל "מפלגה למען הגבר במשפחה" תצטרף עידן!

פרקשון

New member
יש כזה דבר?

אני בכיף אצביע לזה אבל נראה זה תלוי כמה מנדטים יהיו לעלה ירוד ולגימלאים, האהובים עליי

LiLdon

New member
טלצ'יק. ../images/Emo9.gif

מה קורה חבוב? מרגיש טוב? מה שלום מתמטיקה? ופיזיקה? ופסיכולוגיה?
אתה בהפסקה מלימודים,הא? ניחשתי.
נכון שסימבה זה טוב?
וגם פיטרפן?
חחח ונכון שעוזה היא בתזונה? :) ונכון שאתה מתחיל להגיד נכון 'שילה פרבר'? אחרת.............. מואעהעהאהעאהעהא
קגלביץ' לימון או פירותיער? או שבכלל..וודקה חמה של צ'אקי ואו. נכון שאתה ממש הולך להפסיד בהתערבות? ותעשה לי ולצ'אקי סטרפטיז D: מסר לאומה? ומסר שני? מתראים ברביעי כפרע.

LiLdon

New member
לא יודעת.

אולי כי התייחדת עם המלון?!?!?!?! אז אני לא יכולה לבקש ממנו לבחור!!#@!#$!@$

nobody99

New member
מנחק'ה

מה קורה חבוב? מגניב בותר מרגיש טוב? אפילו מעולה מה שלום מתמטיקה? תשאלי אותו אני לא מכיר אותו ופיזיקה?מה אני רוסי?:) ופסיכולוגיה?הממ לע זוכר הפעם האחרונה שהייתי בשיעור היה לפני חצי שנה אתה בהפסקה מלימודים,הא? לע הצלחתי ללמוד כל כך במילא חח ניחשתי. נכון שסימבה זה טוב?מופסעעעע וגם פיטרפן?בטח טוב.. אהמ אהמ הומו במכנסיי טייץ אהמ אהמ חחח ונכון שעוזה היא בתזונה? :) אני עוד מנסה להתגבר על הפרידה שלנו ונכון שאתה מתחיל להגיד נכון 'שילה פרבר'?שילה סוטה(פרבר) אחרת.............. מואעהעהאהעאהעהא קגלביץ' לימון או פירותיער? או שבכלל..וודקה חמה של צ'אקי : לע מצחיק:( ואו. נכון שאתה ממש הולך להפסיד בהתערבות? ותעשה לי ולצ'אקי סטרפטיז D: אין מצב:) חמודה אני אשתה וודקה בזמן שאתם תעשו לי סטרפטיז מסר לאומה? אני רוצה שלום עולמי חחח ומסר שני?וואף וואף

LiLdon

New member
חצוף!!!!!!!!#!@$

א.פיטרפן לא הומו.אז מה אם הוא לובש צמוד?!
אתה לא לובש צמוד?! ב.פיזיקה זה לא של רוסים.תיזהר.
ג.יפית. שילה לא זונה. יוםטוב.

LiLdon

New member
סוטה*

'תתכונני להיות גברת ברחוב וזונה במיטה.' מצטערת הסיח את דעתי

AvtipuS

New member
חחח מי זה בכלל!?

סתם >< אז טל, איזו הגדרה אתה בוחר לעצמך- ערס או פריק? האם אתה חושק במשה? ואם הוא במקלחת? ואם הוא עונה לך לטלפון שהוא במקלחת? למה לאנשים יש קטע של לגנוב לך תכובע? זהו ><

למעלה