ראיון שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

כי מזמן לא היה וכי הפורום כבר משעמם אותי...:)
הוראות וחוקים:
בכל שבוע, ביום שישי, יתראיין אחד מחברי הפורום.
חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום.
במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש.
אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה מסויימת.
יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש.
חבר הפורום שנבחר, יצטרך לשלוח לי מסר במהלך השבוע ובו יהיה כתוב במי הוא בוחר להיות המרואיין אחריו. אם במהלך השבוע לא יגיע אלי מסר- אני אבחר את המרואיין הבא.
נא לא לנצל"ש לשירשור, תודה.
כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו: "איך קוראים לך??"), יענה המרואיין על השאלות הבאות: |פטריה|שם: |פטריה|גיל: |פטריה|תאריך לידה: |פטריה|מקום מגורים: |פטריה|משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
רעזז
(
AvtipuS
) שוטו נשמות

B a m b o o k

New member
רעזזז../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

היי
מה קורה? כל טוב? איך תקופת המבחנים? נכון שיהיה טוב? או שלא? טוב די... אתה יודע ששנים לא ראיתי אותך?
וזה ממש לא בסדר... אם הג'ירפות יבואו שוב להופיע בבארקה, ללכת? בכל מחיר? טוביק
שבת שלום

AvtipuS

New member
צלילע ../images/Emo23.gif

היי-הלו מה קורה?-פסע,מה איתך? כל טוב?-כואב הראש אבל יהיה בסדר איך תקופת המבחנים?-אנערף אין לי מושג מתי המבחן הבא נכון שיהיה טוב?-מקסימום לא או שלא?-ישמצב טוב די...-פסע אתה יודע ששנים לא ראיתי אותך?-נכון! שנים לא ראיתי אותך! וזה ממש לא בסדר...-לגמרי,צריך לעשות משו בנידון. אם הג'ירפות יבואו שוב להופיע בבארקה, ללכת?-ברור.
בכל מחיר?
טוביק-
שבת שלום-שבת שלום וצום קל

AvtipuS

New member
טוב שלא שמת תמונה יותר ישנה -.-

שם:ר[ע]ז גיל:חודש הבא 17 תאריך לידה: 14.6 מקום מגורים: מוצקין משו שהיית רוצה לספר לנו: כואב לי הראש. >.< היית יכולה לשים תתמונה הזאת שצירפתי [האיכות לא משו בגלל שהקטנתי]

AvtipuS

New member
או את זאת

עם כהנא מלך ישראל חי חי וקיים. [התמונות מיום הסטודנט של אוניברסיטת ת"א שהיה אתמול]

ססילייה

New member
מה?!?!?!?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

ימחשמך!@#$%^
כהנא.
. רז, אני אכתוב לך שאלות יותר מאוחר -__-
.

AvtipuS

New member
הוא פשוט קורע הבנאדם

כל פעם שמישו הצטלם איתו הוא הרים תאצבע ואמר "מוות" או "תתפטר"
בטון דיבור הקורע שלו הצטלמתי איתו עוד תמונה [צולמה לנפי זאת ששמתי פה] והיא יצאה מטושטשת,אחרי שראיתי שהיא יצאה מטושטשה אמרתי לאמיר שיצלם שוב [מה שהעלתי] אז הלכתי לכהנא ואמרתי לו שנצטלם שוב והוא אמר לאמיר שהוא לא מצלם באהבה
הקטע עם "מוות" ו"תתפטר" היה קורע
ריספקט לאמיר: קראנו לכהנא שיבוא להצטלם איתנו [קודם אמיר] ואז אמיר נכנס מעבר לגדר לאיזור של האמנים שאני אצלם אותו ליד כהנא אז השומר אמר שאי אפשר, אז כהנא יצא מחוץ לגדר ואז אמיר הצטלם ואז אני גם ואז הרבה התחילו להצטלם איתו והוא חתם לחבר של בנצי וגם צייר לו פרצוף כלשהו

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רעז שלייי../images/Emo99.gif!

מה שלומך חמודיק? הכלטוב? היה כייף אתמול? אתה יודע שאני סוגדת לך שהתקשרת
? אז, אני סוגדת לך!
אתה יודע שאני מתגעגעת?
ואבל אני רואה אותך שבוע הבא!:) ויהיה כייף1 ואני אעשה לך קוקיות! נכון שאני אעשה לך קוקיות? נכון:). באלי דובי. אולי תקנה לי דובי?
טוב אני אדבר איתך כבר חמודיק
. כי אינלי כלכך שאלות ><

AvtipuS

New member
מיכעלי ../images/Emo23.gif

מה שלומך חמודיק?-עדיין כואב הראש >.< הכלטוב?-משו כזה היה כייף אתמול? לגמרי, יכל להיות יותר טוב אם הייתי רואה גם את ברי וצ'וקה [שהופיעו בדיוק בזמן של ג'ירפות $^!#] אתה יודע שאני סוגדת לך שהתקשרת?-כן, אמרת לי
אז, אני סוגדת לך!-טוב נו
אתה יודע שאני מתגעגעת?-גם אני מתגעגע! ואבל אני רואה אותך שבוע הבא!:)-כנראה! ויהיה כייף1-ישמצב ואני אעשה לך קוקיות!-חה חה חה חה חה [חהלום עליכם] נכון שאני אעשה לך קוקיות?-לא.
נכון:).-לא נראה לי. באלי דובי.-דובי גל? אולי תקנה לי דובי?-פסע הוא בטח לא עולה הרבה הגמד טוב אני אדבר איתך כבר חמודיק.-פסע [כאילו שאנחנו לא מדברים עכשיו במסנג'ר
] כי אינלי כלכך שאלות ><-יהיה טוב.

עדי D

New member
רעז!!!!!11../images/Emo9.gif

כפרעלייך! מה נשמע? הכל טוב? יופי. :) אזז.. מה עושה בל"ג בעומר? ובחופש? ועכשיו? חח למה בעצם קוראים לך רעז ולא סתם רז? ומה שלום המצלמה שלך?D: ולמה אתה תמיד לוקח אותה לכל מקום?D: ולמה אני שואלת כל כך המון שלאות שמצחילות בלמה?:) כי משעמם לי בחיים
חח טוב אין לי מה לשאול באמתP: שיהיו לך חיים יפיםםםםם.

AvtipuS

New member
האאאאלו

כפרעלייך!-גם עלייך! מה נשמע?- פסע, הראש פחות כואב
[בהמשך לשאלות הקודמות] הכל טוב? -סוגשל יופי. :)-אכן! אזז.. מה עושה בל"ג בעומר?-וואלה עדיין לא יודע ובחופש?-חופש?????? איפה??????? ועכשיו? חח-עונה על השאלות שלך למה בעצם קוראים לך רעז ולא סתם רז?-כי...כי...אנערף! ומה שלום המצלמה שלך?D:-כפרעליה הכל טוב טפו טפו טפו ולמה אתה תמיד לוקח אותה לכל מקום?D:-כי אם יהיה משו שצריך לתעד? ולמה אני שואלת כל כך המון שלאות שמצחילות בלמה?:)-כי את אוהבת תפרסומת ההיא של קפות חולים כללית כי משעמם לי בחיים חח-קורה
טוב אין לי מה לשאול באמתP-זה פסע: שיהיו לך חיים יפיםםםםם.-אמן,גם לך.

אפרת P

New member
רז!../images/Emo112.gif

מה שלומך? אתה יודע שאתה ממש חתיך עם השיער? אתה יודע שבא לי שמיים תכלת עם עננים לא מרוחים? איך היה ל"ג בעומר? איך היה יום הסטודנט? מה תעשה אם גלעד כהנא יבוא לבית שלך? ומה תעשה אם יתברר לך שהוא צלצל שעות באינטרקום אבל לא פתחת לו כי אתה עצל?
אתה יודע שאתה מותק? ושאני ממש אוהבת אותך? אז אני מאחלת לך יום נעים ושלא תדע עוד צער ושתהפוך לדולפין

AvtipuS

New member
איפרת!

מה שלומך? בסיידר אתה יודע שאתה ממש חתיך עם השיער? טנקיו אתה יודע שבא לי שמיים תכלת עם עננים לא מרוחים? בקרוב,מבטיח. איך היה ל"ג בעומר? טעים איך היה יום הסטודנט? פאנן מה תעשה אם גלעד כהנא יבוא לבית שלך? אשלח אותו לבית של ליל
ומה תעשה אם יתברר לך שהוא צלצל שעות באינטרקום אבל לא פתחת לו כי אתה עצל? אל תגידי לו שלא ישמע. אתה יודע שאתה מותק? מותק אתה חונק זה לא מתאים לי צ'או צ'או בייייי ושאני ממש אוהבת אותך? גמאני אותך
אז אני מאחלת לך יום נעים-גםלך ושלא תדע עוד צער-
ושתהפוך לדולפין-בלופ.

ססילייה

New member
רזי XD

מה שלומך? איך החיים? נכון שכהנא הוא גאון? ונכון שהוא צריך לבוא שוב לאיזור הקריות?
אתה לא כועס עליי עדין שהלכתי מוקדם ביום חמישי?
יופי.
. שמעת את "פו הדב" של שרון הולצמן?! אם לא, אז תשמע.
הוא גאון זה. מתי הולכים להופעה של שרון הולמן ביחד עם בנצי'לה?!
אין לי שאלות.
..

AvtipuS

New member
אהא

מה שלומך? בבבבבבבבבבבסדר איך החיים? חיים נכון שכהנא הוא גאון? כאילו שאת לא יודעת
ונכון שהוא צריך לבוא שוב לאיזור הקריות? תסתכלי בתשובות לשאלות של איפרת
אתה לא כועס עליי עדין שהלכתי מוקדם ביום חמישי? איך עברת את הבגרות בלשון אללי. [ונראה לי שלא] יופי..-סוגשל שמעת את "פו הדב" של שרון הולצמן?!-לא אם לא, אז תשמע.-בהזדמנות הוא גאון זה.-לא כמו כהנא,אבל בכל זאת הוא חלק מאבטיפוס אז... מתי הולכים להופעה של שרון הולמן ביחד עם בנצי'לה?!- מה אני לוח הופעות!? אין לי שאלות...-יש לי תשובות...

מיכמיך3

New member
רעעז יא חתיך שכמוך! ../images/Emo99.gif

מה עניינים?
איך היה ל"ג בעומר?
איך היה יום הסטודנט?

למעלה