~אין שם פרק 7-8~

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif~אין שם פרק 7-8~../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

מה יש לי לומר
שבת שלום ותהנו[: -- פרק 6 בוקר. טום התעורר ראשון- כמו תמיד. הוא ירד למטה באיטיות ופיהק קלות. הדליק את הרדיו, הכין לעצמו כוס קפה וקרא עיתון. לפתע ראה כתבה על מנכ"ל חברת פלאפון: 'מנכ"ל פלאפון ביל רוג'רס פורש מתפקידו כמנכ"ל פלאפון. כאשר שאלו אותו למה ומה יהיה בגורל החברה, הוא ענה: "אני עובר לגור בלונדון בעוד כשלושה ימים בשל סיבות אישיות, אז לא אוכל לנהל את חברת פלאפון, מצאתי לי מחליף ושמו קני מנדר והוא ינהל את החברה מצוין במקומי, אני עכשיו מתחיל חיים חדשים עם משפחתי אז החלטתי ללכת עד הסוף ולפרוש מתפקידי. לא הסתדרתי מצוין בתפקיד ואני יודע שיש אנשים שיהיו יותר טובים ממני. כמובן שאשתי וילדיי לא ממש רוצים לעבור אך אין ברירה ואני בטוח שנתחיל שם חיים חדשים וטובים". כך מסר מנכ"ל חברת פלאפון ביל רוג'רס ולא ידוע על עוד פרטים. והינה ראיון קצר עם מחליפו של ביל רוג'רס, קני מנדר...' לאחר מכן הייתה תמונה של משפחתו של ביל רוג'רס, שם הופיעו הוא, אשתו- ליז, בנו- בן ובתו- קלי. "מוזר..." אמר לעצמו טום והמשיך לקרוא. הוא הרגיש שמשהו לא טוב בקשר לכתבה הזאת, הייתה לו תחושה לא טובה בקשר לזה- אך הוא לא יידע מה. הוא אמר לעצמו שהוא צריך לברר, איך זה קשור אליו, או אל מישהו אחר שהוא מכיר, למה הוא מרגיש את התחושה הזאת? מי אלה? השאלות האלה נשאלו בראשו של טום אך לא קיבלו תשובה. "בוקר טוב!" צעק דני מלמעלה והתגלש על מעקה המדרגות. "בוקר" אמר לו טום כשעיניו בעיתון. "מה אוכלים?" אמר דני שכולו היפראקטיבי- מה שבדרך כלל לא קורה לו בבוקר. "אתה יכול להכין לעצמך חביתה עם גבינות" אמר טום. "וגלידה לקינוח?" שאל דני. "נראה לך שמשהו נשאר כשדאגי בסביבה?" צחק טום. "טוב" צחק דני והלך למטבח. "מה, יש משהו מעניין בעיתון?" שאל דני בעודו מכין את החביתה. "לא ממש... רק כתבה אחת על מנכ"ל חברת פלאפון, הוא עובר לגור בלונדון" אמר טום והסתכל בחשש על הכתבה. "באמת? מוזר... כתוב למה?" שאל דני. "סיבות אישיות" אמר טום בקול מתנשא. "אה, כבר שכחתי מיהו בכלל" צחק דני בעודו מוציא מן המקרר את הגבינה. "אתה מוזמן לראות את התמונה שלו ושל המשפחה שלו" אמר טום וחייך, הוא התעמק שוב באותה הכתבה. מה יש שם שכ"כ מפריע לו? דני הגיע והסתכל על התמונה. "אני לא מאמין!" הוא צעק. "מה? גילית שזה בעלך לשעבר?" צחק טום אך הוא הפסיק את צחוקו מיד והפך לאוזן קשבת, אולי דני יודע משהו. "לא! זאת הנערה!" אמר דני ושם את ידיו על ראשו. "איזו נערה בדיוק?" שאל טום בחשש והסתכל על דני ברצינות רבה. "נו הנערה שסיפרתי לכם עליה! זאת שראיתי בבכורה!" אמר דני כשכולו בהלם. פניו נהפכו לאט לאדומות וזיעה התחילה לנטוף מראשו. "אה זאת שכבשה את ליבך..." צחקק טום ולפתע נזכר באותם הדברים שסיפר לו דני נעל הנערה. זה מה שהיה מוזר בתמונה! טום הבין שלפי התיאור של דני הוא זיהה את הנערה בלי לדעת אפילו איך היא נראית, איך עשה זאת? אפילו הוא בעצמו לא יודע. "כן! זאת אומרת לא! זאת אומרת כן! נו זאת הנערה!" אמר דני והמשיך להביט בתמונה. "מה אתה כל כך בשוק?" שאל טום ובינתיים חשב על איך שזיהה אותה, איך זה יכול להיות? "היא תעבור ללונדון, איך אני אמצא אותה!?" שאל דני כשכמעט דמעות בעיניו. "זה מה שהגורל קבע... סתם, אל תדאג, אם זאת הנערה שתתאים לך אתם עוד תפגשו" אמר טום והרגיע את דני. "אתה בטוח?" שאל דני בחשש. "במאה אחוז" חייך טום והוסיף "אבל בינתיים החביתה שלך הופכת להיות בצבע פחם, ואולי גם בטעם פחם- לך תדע" צחק והצביע על המטבח. "שיט!" קרא דני ורץ לעבר המטבח. "נשרף" קבע דני שנייה לאחר מכן. טום קם מן הכיסא, הוריד את משקפיו והלך לעבר המטבח- אל דני. "דני, לפני שבאת, ואני קראתי את הכתבה... משהו היה נראה לי מוזר בכתבה ובתמונה ולא ידעתי מה. כשאתה באת ואמרת שזאת הנערה הזאת שלך, זה מה שחשתי בו... אתה לא חושב שזה מוזר?" אמר טום ונשען על השיש. הוא הסתכל אל דני בחשש וחיכה לתשובה בעודו מגרד את אפו. "מוזר מאד, מי יודע אולי אתה הודיני הבא" צחק דני והסתכל על החביתה המסכנה שלא זכתה להיות בחיים אפילו רגע קט. "נו, באמת דני!" אמר טום ונתן מכה קטנה בכתפו של דני כדי שיהיה רציני לרגע או שניים. "לא יודע! מה אתה רוצה ממני?" צחק דני והתיישב לאוכל גבינה בלבד- מה שנשאר מארוחת הבוקר שלו. טום החליט לעזוב את דני לנפשו אך הוא יידע שמשהו הולך להתרחש עם כל הסיפור הזה, זה לא יכול להיות סתם. הלוואי שיכול היה לדעת מה. "מה זה הריח הזה?" נשמע קולו העייף של דאגי כשקם וירד למטה. "נחש" אמר לו טום. "דני שרף... חביתה!" ניחש דאגי. "בול פגיעה" חייך טום. "היי! אני לא שורף הרבה דברים בכלל! זה היה מקרי!" אמר דני וניסה להגן על עצמו- ללא הצלחה. "בכלל לא, רק... 3 חביתות השבוע, את כל הפנקייקים שבוע שעבר ופיצה אחת לפני שבועיים" צחק דאגי. "הארי עוד ישן?" שאל טום. "כן" קבע דאגי והלך למטבח לנסות לבדוק מה יש במקרר למרות הריח של השרוף. דאגי חיפש במקרר, בארונות ובמקפיא אוכל ולא מצא שום דבר אכיל. הוא כיוון את ראשו אל צלחתו של דני ולאט פנה אל ראשו של דני. דני שם לב למבטים המוזרים ששולח דאגי אל צלחתו ואליו. דני הבין מה דאגי רוצה וחייך לעצמו. לפתע דאגי רץ לכיוון דני וניסה לחטוף את הצלחת שלו אך דני שהבין את העיתוי המדויק החזיק את הצלחת בחוזקה וסיבב אותה לצד השני ובכך ייצא שדאגי החליק ונפל על ישבנו- ולא השיג כלום. דאגי הסתכל על דני בפרצוף מתחנן. דני חייך כי ידע שכבר הביס את דאגי, מה הוא צריך יותר מזה? הוא הביא כמה סוגי גבינה לדאגי ובדרך נתן לו נשיקה בלחי. "תודה" חייך דאגי חיוך מתוק שחשף את שיניו שלאחר שנייה בדיוק התמלאו בגבינה. "איזה חמודים" צחק טום והמשיך לבהות בשניהם- אחרי הכל זה מה שהעסיק אותו ברוב הזמן, הוא היה קורא לזה 'תיאטרון ביתי'. לאחר שלוש שעות, בשתיים עשרה בערך, הארי קם. "בוקר" אמר הארי וירד בעודו מפהק. "צהריים" ענו שלושתם במקהלה כשטום בלפטופ ודאגי ודני בפלייסטיישן. "אח, אני רעב" אמר הארי. "רעבים אתם היום" אמר טום והמשיך לכתוב בלפטופ. "היום?" צחק דני וכולם הצטרפו לצחוקו. "תחסוך לעצמך את ההליכה למטבח, אין כלום" אמר טום כשעיניו דבוקות אל הלפטופ וחיוך מקשט את פניו. "חזירים" אמר הארי ומבט כועס בעיניו. דני שהחליט להתערב בשיחה בעודו ממשיך לנצח את דאגי בפלייסטיישן אמר "לך לסופר, תקנה גלידה בדרך ודאגי- אתה לא מתקרב אליה" "טוב, אני אלך לסופר, לקנות ארוחת בוקר נורמאלית" אמר הארי ושם חולצה. "אנחנו באמת אנשים רעבים" קבע טום. "אפשר לקרוא לנו... המורעבים" אמר דאגי. "דאגי?" שאל הארי. "כן?" ענה דאגי. "שתוק!" אמרו טום, דני והארי ביחד וצחקו. -- פרק הבא- הודעה הבאה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifטעותטעותטעות../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

אז ככה, התבלבלי
זה פרק 6 ו-7 לא 7 ו-8 :\ בטעות שלחתי הודעה ריקה, מה קורה לי היום?XD זה פרק 7- פרק7 צלצול הטלפון נשמע בבית 'מקפליי'. דני קם מן הספה והלך לעבר הטלפון בצעדים איטיים בכדי לענות. "תגידו? מתי הסיבוב הופעות שלנו לדיסק הראשון?" שאל הארי ולגם מן התה שהכין לו כמה דקות לפני. טום בחן את הארי וענה "עוד כמה ימים אם אני לא טועה... ג'ים אמור להיות איתנו בקשר". "באלי שוב להופיע! זה כזה מגניב!" אמר דאגי והתלהבות נשמעה בקולו. הוא חייך אל טום והארי שלא יכלו שלא להחזיר לו חיוך מתוק. "אה, הארי? זה בשבילך" אמר דני בשקט והחזיק את הטלפון בידו כשהחורים שאליהם צריכים לדבר, סתומים ע"י ידיו. הארי הסתכל על דני, טום ודאגי ונראה מופתע למדי, הוא גיחך לעצמו וקם לעבר הטלפון. דני חזר לשבת והסתכל על טום ודאגי בחשש, הוא נגע בתלתליו שקיפצו על פניו ושיחק עם אצבעותיו. "קרה משהו?" שאל טום. דני הרים את ראשו, הסתכל על טום וענה "אני לא יודע, זה אביו ומשהו לא טוב נשמע בקולו...". "אה" אמר טום באיטיות והסתכל על הארי שדיבר עם אביו בטלפון. שלושתם בחנו את הארי וניסו להבין משהו משיחת הטלפון, מה שבטוח- הארי לא נראה שמח במיוחד. הם החליפו מבטים ביניהם כל הזמן וניסו לפתח נושא לשיחה עד שהארי יחזור ויספר מה קורה. "אז... דאגי למה לקחת לי את החולצה?" שאל דני ונקש בשיניו. "זאת בכלל החולצה שלי!" התפרץ טום. דני ודאגי חייכו חיוך מאולץ אל טום ושתקו. "נו, מה קורה עם הארי?" שאל דני והסתכל על טום ודאגי בחשש. טום הסתכל על דני ולפתע אמר "רגע! זה לא חייב להיות דבר נורא, הוא יספר לנו כשהוא יבוא- אין לנו בינתיים על מה לדבר?". "צודק!" קבע דאגי והוסיף "בואו נשחק בפלייסטיישן". טום ודני נאנחו אך הצטרפו כולם לאותה הספה בכדי לשחק. "אני אהיה בתור הבא" אמר טום והתיישב בצד. דאגי חיבר את הג'ויסטיקים אל הפלייסטיישן והפעיל את המשחק. דני לקח בזהירות את הג'ויסטיק והחזיק אותו כשידיו רועדות מעט. לאחר שתי דקות קטע טום את המשחק ואמר "דני?! מה יש לך? אני לא מאמין שדאגי ניצח אותך!" וצחק. "נו, אני לא יודע..." אמר בחשש ועזב את הג'ויסטיק. דאגי הסתכל על דני, אמר "מה כבר יכול לקרות? תירגע כבר, תשתחרר" וטפח על שכמו. דני חייך אל טום ודאגי חיוך מאולץ ושתק. מה שהוא לא יידע שגם טום ודאגי היו לחוצים במקצת, אחרי הכל- הוריו של הארי כמעט ולא מתקשרים אליו. לאחר שתי דקות נוספות שנראו כמו נצח חזר הארי. הוא עמד מול הסלון והסתכל על דני, טום ודאגי שבחנו אותו וסקרו את כל תווי פניו. הוא עמד ככה דקה לפחות, ידיו שמוטות וראשו לא זז לשום מקום, רק מסתכל על דני, טום ודאגי בהבעת פנים דואגת. טום הסתכל על הארי, הרים את ידו וסימן לו להתחיל לדבר. הארי המשיך לעמוד ולבהות בהם, לא לעשות שום דבר אחר. לפתע הארי זז ממקומו ועלה בהליכה מהירה למעלה, להחליף בגדים ולהתארגן ליציאה. "אוקי, מה הולך פה?" שאל דאגי בבלבול והתקדם כדי להסתכל מלמטה לעבר הקומה השנייה לראות מה הארי עושה. "אין לי מושג אבל זה לא נראה טוב" אמר טום בעוד גם הוא מסתכל אל עבר הקומה השנייה. דני קם גם הוא והביט יחד איתם, בלי להבין שום דבר. לאחר כמה שניות ארוכות ייצא הארי מחדרו עם מפתחות ופלאפון ביד, כובע על ראשו ונעליים על רגליו. "לאן?" שאל טום וניסה להגיד לו שיסביר מה הולך פה. אף אחד חוץ מהארי לא הבין כלום. הארי הלך לעבר הסלון ולקח את הסריג שלו שהיה מונח על הספה. "הארי?" שאל דני וסקר אותו כדי לנסות להבין מה הולך פה. הארי התקדם לעבר היציאה בהליכה מהירה אך דאגי עצר אותו עם שתי ידיו ואמר "אולי תסביר לנו לאן אתה הולך?! מה קורה פה?!". דני, טום ודאגי הביטו בהארי וחיכו לכמה הסברים על מה שהלך פה. הארי פתח את פיו בעדינות ואמר "אני אסביר לכם הכל כשאני אחזור טוב?" "לא!" צעק טום. "בבקשה תספר לנו מה יש, אנחנו רוצים לעזור" התחנן דני והבעת עצב נראתה על פניו. הארי הסתכל על מבטו של דני, הוא היה מתחנן, הם בסך הכל רוצים הסבר, בסך הכול רוצים לעזור לחבר הכי טוב שלהם. הארי נאנח, זרק את מפתחות המכונית מידיו ואמר "זאת אמא שלי". "מה איתה?" נבהל דאגי וסימן להארי להמשיך במהירות. טום, דני ודאגי הסתכלו על הארי בפחד וכ"כ רצו לשמוע את ההמשך, מה עם אמא שלו? הם היו נורא קשורים אליה. אמא של הארי או בשמה- אמיליה, הייתה באה לבקר אותם פעם בשלושה חודשים. היא הייתה נורא מצחיקה והיא הייתה עוזרת להם המון בחזרות, אחרי הכל- היא גם ניגנה ושרה בגיטרה כשהייתה קטנה. הם כ"כ אהבו אותה, היא הייתה כמו אמא שנייה בשבילם- כל האמהות של כולם, וגם כך האמהות הרגישו, שארבעת חבריי מקפליי הם כמו בניהם. "היא קיבלה זעזוע מוח" אמר הארי והרים את ראשו, ניצוץ דמעה הופיע בעיניו אך הוא דאג למחות אותה מיד. טום פתח את פיו וצעק "מה!?". "זה לא יכול להיות..." אמר דני והסתכל על הארי בעצב, ראו שהוא נשבר לרסיסים. דאגי הסתכל על הארי בהלם ולאחר כמה שניות עלה למעלה במהירות, דני וטום הבינו מה עושה דאגי ועלו גם הם למעלה. לאחר דקה או שתיים ייצאו שלושתם מוכנים גם הם כדי לנסוע עם הארי לבית החולים. "תודה חבר'ה, באמת תודה" חייך הארי ונגע בכתפם. דני, טום ודאגי חייכו אל הארי וארבעתם ייצאו במהירות מן הבית, לכיוון בית החולים. בדרכם לבית החולים, חשבו ארבעתם על מה שקרה לאמו של הארי. הם דאגו לה נורא. זה לא נראה לטום, דני ודאגי מוגזם בכלל הדאגה שלהם אל אמיליה כי הם היו קשורים אליה מאד. טום נזכר באותו היום שבאה אל ביתם אמא שלו, של הארי, של דני ושל דאגי וכולם ישבו יחדיו ודיברו יום שלם. בהתחלה הם חשבו שזה יהיה משעמם אך הם יעשו זאת למען אמהותיהם, לבסוף הם גילו כמה כיף זה היה! טום נזכר במראה הצעיר של ארבעתן, שאמרו את המשפט שוב ושוב: "גם בגילנו המבוגר אנחנו חיות את החיים כמו צעירות!". ועכשיו, אחרי שהם כ"כ התחברו אליהם והרגישו נוח בין כל אחת ואחת מן האמהות, קרה משהו לאמיליה. אמיליה שהייתה דואגת להביא כמויות של אוכל כשהייתה באה לביקור בביתם של חברי מקפליי, אמיליה שהייתה נותנת נשיקה לכל אחד מהם כשהייתה באה לביקור, אמיליה שהייתה מצליחה לעודד את מצב רוחם של כל אחד מהם אפילו בטלפון או דרך מסרי המחשב, אמיליה- אמא של הארי! טום לא יידע איך לעודד את הארי, הוא רק שתק וקיווה לטוב. אחרי שנזכר באותו היום, החליט לשלוח sms לאמו בכדי ליידע אותה, אחרי הכל- שתיהן וגם האמהות של דני ודאגי נהיו חברות מאד טובות. טום פתח בזהירות את הפלאפון שהיה טחוב בכיסו ונכנס לקטגוריה 'שליחת הודעה'. הוא לחץ בעדינות על מקשי הטלפון כשידו נוטפת זיעה ולבסוף סיים לכתוב "קרה משהו לאמיליה, אנחנו בדרך לבית החולים- ניידע אותך בהמשך". הוא טחב את הפלאפון חזרה לכיסו ויישר את מבטו אל החלון שהשקיף על הכביש. לאחר כמה דקות הוא קיבל חזרה הודעת sms. הוא פתח את ההודעה בזהירות והסתכל לעבר האותיות שריקדו מול פרצופו "מה?! תיידע אותי במהירות האפשרית, מאחלת את כל הבריאות שיש", טום גיחך לעצמו וסגר את הפלאפון. ראשו של דאגי היה שמוט, הוא באמת אהב את אמיליה. היא הייתה האימא היחידה שהסכימה להשתתף בתוכניות המטופשות שלו, הריקודים, התכסיסים, המלחמות או כל דבר אחר. תמיד אמו של דאגי העירה לאמיליה כמה זה שטותי מצדה אך אמיליה תמיד חייכה ואמרה "גם אני הייתי כזאת". דאגי תמיד הצליח להצחיק אותה וגם ככה היא אותו. היה להם את אותו הראש, אותם המחשבות, אותו האופי- וזה היה מוזר כי הוא כלל לא בנה. דאגי טמן את ראשו בכפות ידיו וחשב מה באמת הולך לקרות לה, כי הוא לא ירשה שמשהו יקרה, בשביל הארי וגם בשבילו ובשביל טום ודני. -- המשך

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifהמשך פרק 7../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

דני, שישב ליד הארי שנהג- לא הפסיק להסתכל עליו, לגעת בו, לנחם אותו ולעודד אותו. הארי רק יסתכל אל הכביש והמשיך לנהוג, הוא היה אובד עצות. דני ניסה לנחש מה הוא מרגיש ברגע זה, הוא טפח על שכמו של הארי וניסה לעודד אותו אך שום דבר לא הלך. דני הצליח להסתיר באותו הרגע מהארי שגם הוא לא מרגיש מצוין בקשר לזה. הוא זכר כשהוא גילה שאימו נפגשת המון עם אמיליה והיא נוהגת לספר על השטויות שדני עושה בהופעות, בבית ובכל מקום אחר. כשדני גילה הוא לא הסכים לדבר לא עם אמו ולא עם אמיליה אך זה עבר לו. זה עבר לו כשאמיליה דיברה איתו והצליחה להצחיק אותו, הצליחה לעודד אותו, הוא כ"כ אהב כשעשתה זאת. כולם יידעו שאמיליה יידעה להרים מצבי-רוח יותר טוב מכולם, ועל זה הורידו בפניה את הכובע. ועכשיו, עכשיו היא שוכבת במיטה בביה"ח ואנשים באים בכדי לעודד אותה, לראות מה שלומה, מקווים לטוב בשבילה. הארי עצר את הרכב והחנה, הם ייצאו בזהירות מן האוטו ונכנסו לבית החולים. -- תגובות

Lior1590

New member
איזה מסכן הארי...../images/Emo7.gif

איזה מדהים את כותבת... אני כל הזמן אומרת לך את זה, אבל זה נכון... ציטוטים: "דאגי?" שאל הארי. "כן?" ענה דאגי. "שתוק!" אמרו טום, דני והארי ביחד וצחקו. את הוצאת את דאגי ממש כאפה בפיק שלך
לפתע דאגי רץ לכיוון דני וניסה לחטוף את הצלחת שלו אך דני שהבין את העיתוי המדויק החזיק את הצלחת בחוזקה וסיבב אותה לצד השני ובכך ייצא שדאגי החליק ונפל על ישבנו- ולא השיג כלום. XDDDDD איזה מסכן דאגי
"היא קיבלה זעזוע מוח" אמר הארי והרים את ראשו, ניצוץ דמעה הופיע בעיניו אך הוא דאג למחות אותה מיד. אני מדמיינת את הארי בוכה
זה כזה עצוב..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתוך כדי קריאה:

האם קלי זאת זאת מההופעה
אהעאעאעאעאעהעאעאעהאעאעה צדקתי!!!! איזה מדהים זה
ס'חמוד טום והמשפטים האבהיים שלו
דני קובע שהחביתה נשרפת..אני לא יודעת למה אבל זה ממש חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד#$%^&*)(XDDDD
לטום יש משקפיים
אההה נכון!!השחורות האלה!!שכחתי שיש לו משקפיים...
דני אוכל גבינה..איזה חמוד2#$%^&*)*%$#בטח כמו ילד קטן שהכל נשפך לו כזה והוא לא שם לב!!!!!!1
"בוקר"כולם בבת אחת"צהריים"XDD אני לא יודעת למה אבל הכל נראה לי כל כך חמוד@#$%^&*כמו גורי כלביםותינוקות..אולי כי זה מה שהם
חח דאגי ודני כמו האחים הקטנים והמעצבנים של טום XDD עם החולצה
:O:O:O:O=O=O זעזוע מוח
לאמא של הארי במציאות קוראים אמה נכון
היא אמרה משהו כזה בזה בפול אוגריידי ושכחתי אם זה היה השם הסוואה שלה או האמיתי XDD
אווו דאגי "הוא באמת אהב אותה"! איזה חמוד!!!!!!
אמיליה- תרגישי טוב!!! הסוף
חפרתי, אבל מה לעשות שמשעמם לי? פיק מדהים!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif פאק יעל הפיקים שלנו דומים בטירוף XD

זה כבר מפחיד אותי!

m o r 1 0 2

New member
גמאני תוך כדי קריאה../images/Emo9.gif|../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

הפרק הראשון קרע אותייי בטירוף
רציני,ניפשכתי כמעט מכל קטע,את ממש מצחיקה
שתידעי לך,קטעים מעולים הכנסת
הקטע של טום עם התמונה הייתה מגניבה,ידעתי שדני יזהה מישהו מהתמונה,היה צפוי
אחרי שדני גילה שזו הילדה שכבשה אותו,חשבתי אולי טום מכיר אותה ממקום אחר בגלל זה הוא זיהה אותהXD לא יודעת,ככה אני חושבת
הקטע של החביתה היא פשוט ע=נ=ק מה זה הריח הזה?" נשמע קולו העייף של דאגי כשקם וירד למטה. "נחש" אמר לו טום. "דני שרף... חביתה!" ניחש דאגי. "בול פגיעה" חייך טום. קטע ממש מצחיק
ועם הארי,"תחסוך את ההליכה למטבח"
והקטע הכי מתוק בפרק היא הנשיקה על הלחי של דני ודאגי,יוו אני מתארת את זה וגמלי בא נשימה משניהם
במיוחד מדאגיייי
טוב עברתי לפרק 7...
הקטע עם החולצה של טום מצחיקה
אוקיי,פשוט וואו של פרק
הייתי מופתעת במשך כל הקריאה,באמת
זה נשמע כ"כ אמיתי ורציני... באמת,איך שהארי אמר זיעזוע מוח,אני ממש הרגשתי מין באסה כזאת,קשה להסביר כי אני ממש מחוברת לסיפור
אין לי מילים
מחכה בקוצר רוח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח וואו תודה../images/Emo70.gif=]

אולי טום מכיר את קלי- אולי לא XD מתאים לדני לשרוף חביתות לא
XD דני ודאגי

m o r 1 0 2

New member
XDD חח,את זאת נדע בפרק הבא../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

משאירה במתח כמוךXDDD

למעלה