../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif~אין שם~../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif
אז לבסוף הוחלט - זמנית - אין לפיק שם ! XD מצטערת , אני לא מוצאת כלום
פרק 4 - תהנו [: ~ סורי שאתמו ללא העליתי פשוט לא יכולתי ><" ~ פרק 4 "שיט! תן לנו עשר דקות ואנחנו אצלכם!" אמר דני בלחץ וניתק. הוא לא רצה לפשל כבר בתחילת דרכו, במיוחד לא בגלל שטויות, לא. זה לא מגיע לו- הם חייבים להתאפס על עצמם ואת השטויות והצחוקים לשמור לאחר כך, כשהם יגיעו לתהילה האמיתית שלהם. "מה קרה?" טום אמר והפסיק את המהומה. "הבכורה!!! מתחילה עוד רבע שעה!!! מחכים לנו!!!" דני צרח. "שיט!" אמר הארי וכולם רצו להתלבש. טום, דני והארי חשבו על אותו הדבר בזמן שהתלבשו- פשלה. אז כן, פשלות קורות המון לאנשים מצליחים וזה טבעי, אבל לא מקובל כבר בהתחלה. צריך לעשות לוח זמנים, יומנים או משהו מסודר אחר שיזכיר להם כל דבר, שיתפוס אותם בידיים ויזכיר להם איפה הם נמצאים. דאגי לא חשב על זה, דאגי חשב מתי הם ימשיכו את מלחמת הכריות הזאת. אחרי הכל הוא הצעיר מביניהן- מותר לו להמשיך לחשוב על השטויות כשהשאר בלחץ אטומי. תוך שלוש דקות כולם היו למטה לבושים ומסודרים. "רוצו למכונית אני אביא את המפתחות!" זירז אותם טום. כולם ירדו במהירות רבה לתוך המכונית והתחילו לנסוע. "איך יכולנו לשכוח!?" צעק דני. "אתה מדבר? לא אנחנו בכינו שעות מהסרט!" צעק טום כשנהג במהירות המרבית. כל אחד האשים את השני והוסיף לחץ לאווירה. "די תירגעו! תוך חמש דקות אנחנו נהיה שם אז תירגעו, אתם לא רוצים להופיע לחוצים וכועסים נכון? אז תשתקו ותירגעו! אנחנו לא פה כדי להלחיץ ולכעוס אחד על השני, במיוחד לא להאשים! תתאפסו על עצמכם, אנחנו פה ביחד! כשאחד אשם, כולנו אשמים" אמר הארי. "כמה תירגעו אפשר לומר במשפט אחד?" שאל דאגי וספר באצבעותיו את מספר הפעמים שהארי אמר 'תירגעו'. הארי הסתכל במבט כועס על דאגי כשראה שזה מה שיש לו לומר אחרי כל הנאום שאמר, אך דני הצליח להרגיע אותו. תוך שש דקות הגיעו חברי מקפליי לבכורה ונכנסו למאחורי הקלעים במהירות. "איפה הייתם?!" צעק ג'ים כשראה אותם. "פשוט..." התחיל דני להסביר אך ג'ים קטע אותו. "טוב לא משנה לכו למאפרות ולמלבישים תוך שתי דקות אתם עולים!" אמר ג'ים בלחץ והלך לסדר עניינים אחרונים. "מזל, חשבתי כבר שהוא הולך לרצוח אותנו." נשם דני לרווחה. "לא שהוא מאושר עכשיו" הוסיף דאגי וחיקה את ג'ים לאחר מה שאמר. "ראיתי את זה" צעק ג'ים אל דאגי למרות שעיניו היו מופנות אל המפיק. "טוב זאת הבכורה שלנו לדיסק החדש חברים! אז תירגעו, מחכות לנו בחוץ המון מעריצות אני משער, ואנחנו הולכים לשיר את כל שירי הדיסק ואז לחתום על 200 דיסקים של מעריצות מתוך הקהל," "או מעריצים" קטע אותו הארי וצחק. "אז תירגעו ואנחנו נעשה את זה" סיים טום והרגיע את כולם. "עשר שניות חברים" אמר ג'ים לחברי מקפליי. ארבעתם היו מוכנים ומסודרים, קצת מתנשפים אך מסודרים. תמונות של הדקות האחרונות רצות במוחם אך הם מעבירים במיידית את הנושא לבכורה שמתחילה בדיוק עכשיו. "שיט! מקלות התופים שלי, אני לא מוצא אותם!!!" צעק הארי במתח וניסה לחפש בין כולם. הארי הזיז חפצים ואף אנשים אך מקלות התופים לא נמצאו. "חכה, איפה ראית אותם בפעם האחרונה?" ניסה להרגיע אותו טום. "אני חושב שבמכונית!" אמר הארי כשכולו נטוף זיעה. טום מסר לו את מפתחות המכונית וזירז אותו ובינתיים דאגי רץ לספר לג'ים. "ג'ים, ג'ים!!!" צעק דאגי. "מה קרה? אתם צריכים עכשיו לעלות!!!" אמר ג'ים ודחף את דאגי שכמעט נכנס אל הבמה אך הצליח לעצור את עצמו ולהסתובב אל ג'ים בחזרה. "לא! יש בעיה! הארי! לא מוצא את המקלות תופים! הלך למכונית!" התנשף דאגי. הוא לא הצליח להסדיר את כל המילים למשפט שלם, עכשיו והוא הבין מה זה לחץ אמיתי. "זה בדיוק מה שהיה חסר לי עכשיו! קודם את מאחרים לבכורה שלכם ועכשיו אתם גם לא מוכנים!? לא משנה, אני אנסה לעכב אותם!" צעק ג'ים בעצבנות רבה כשברקע כבר נשמע שהתחילו את ההופעה. "שלום וברוכים הבאים לבכורת האלבום room on the 3rd floor של מקפליי!" אמר הקריין והתשועות נשמעו. "טוב, לא להילחץ! יש עכשיו שלוש דקות שהוא מספר עליכם ועל האלבום! תאמר לטום ודני שלא ילחצו ותבדקו מה עם הארי!" אמר ג'ים ורץ לנסות לעכב את הקריין. דאגי רץ בחזרה לטום ודני וסיפר להם את מה שג'ים אמר. טום הסתכל על דני ושניהם לא יידעו איפה לקבור את עצמם כי מה שבטוח, לצאת? אסור להם עכשיו. לאחר שלוש דקות נשמע הקריין שוב "ועכשיו, לרגע לו חיכיתם, קבלו במחיאות כפיים, את מי שהולכים לשיר לכם את כל האלבום הזה, את מי שבשבילם אנחנו כאן, מקפליי!!!" אמר הקריין ושוב נשמעו התשועות רק פי שתיים חזק יותר. "מה עושים!?" נלחץ טום והוסיף "הארי עוד לא פה!" לפני שדני והארי הספיקו לענות, הם הסתכלו ממאחורי הקלעים, וראו את הקריין נופל על פרצופו. למרבה ההפתעה כולם נראו מופתעים עד מאוד חוץ מג'ים. חובשים רצו עם אלונקה וסחבו את הקריין במהירות אל רכב ביה"ח. "מסכן..." אמר דני ולפתע ראה את ג'ים קורץ להם וממשיך בעיסוקיו, באותו הרגע הבינו חברי מקפליי שהקריין עשה זאת רק כי אמרו לו כדי לעכב את הבכורה שהארי יספיק להגיע. "הוא באמת הקריב את עצמו בשבילנו" אמר דני ונשם עמוק כשחיוך קטן קישט את פניו. "איפה הארי?!" השתגע טום. כמה זמן לוקח לבנאדם להביא את מקלות התופים האלה?! ועוד ברגע חשוב שכזה, זאת לא חזרה! זה בכורה שכבר הייתה אמורה להתחיל! "אני יוצא אליו" אמר דאגי כששיניו התנגשו זו בזו מלחץ והוא הלך כשידיו קשורות לגופו וראשו מביט מעלה. "לא! אני אצא" אמר טום שדחף את דאגי אחורה והתחיל ללכת במהירות. לאט לאט הוא הגביר את קצת הליכתו והגיע למצב של ריצה. הוא לא יכול היה להרשות לאף אחד להרוס את הבכורה הזאת. "הארי!" צעק טום בהפתעה כשראה אותו בכניסה לאולם, מתווכח עם השומר. "הוא לא מאמין לי שאני הארי ממקפליי!" אמר הארי בכעס והסתכל על השומר במבט של שנאה. 'מי הוא חושב שהוא!?' חשב לעצמו הארי. "אדוני השומר, זה הארי ממקפליי אתה מוכן..." התחנן טום וזיעה נטפה ממנו אך הארי קטע אותו ואמר "מה אתה מתחנן אליו?! אולי אני פשוט אביא לו בוקס וזהו!" בעודו מכין את האגרוף שלו ומכוון אותו לפרצופו של השומר. "לא!" צעק טום אל הארי וחסם את אגרופו באותו הזמן שהשומר שם את ידיו על פניו בכדי להגן על עצמו מהאגרוף הגדול והחזק של הארי. "מי אתה חושב שאתה!? הארי ממקפליי? תוכיח!" התווכח השומר עם הארי וככך הנראה משך את זה יותר ויותר בכדי שיאחר להופעה. "מה אתה רוצה? שבכוונה נאחר לבכורה שכבר אמורה להתחיל אבל בגללך היא לא!" צעק טום בכעס ולא הבין מה השומר רוצה יש המשך
אז לבסוף הוחלט - זמנית - אין לפיק שם ! XD מצטערת , אני לא מוצאת כלום