../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif~אין שם~../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif
OK זה ממש מוזר, שלחתי את ההודעה הזאת והיא אמרה שנשלח ואני פשוט לא רואה אותה, כאילו להד"מ [XD] . ווירדו. טוב- מצטערת שלא העליתי ביום שלישי- היה לי יום עמוס ולא הייתי בבית כל היום :\ כך שהיום אעלה שלושה פרקים:] ת-ה-נ-ו-
בפרקים הקודמים: - מקפליי עשו את הבכורה של ROTTF ודני ראה מישהי... מיוחדת:] - אמו של הארי קיבלה זעזוע מוח . -- פרק 8 הארי, טום, דני ודאגי הלכו במהירות אל הקבלה והסתכלו אחד על השני בחשש. הארי נשם עמוקות ושאל את הפקידה "סליחה? באיזה חדר נמצאת אמיליה ג'אד?" "חכה רגע, אני אבדוק" אמרה הפקידה וחייכה חיוך קטן לעבר הארבעה. הם הסתכלו אחד על השני ופחדו, באמת פחדו. הם פחדו שמשהו יקרה לאמיליה, הם פחדו על חומרת המצב, הם פחדו על הארי. "201" אמרה הפקידה והסתכלה אל עיניו של הארי. הארי הנהן לחיוב וארבעתם הלכו לעבר חדר 201. דני וטום החליפו מבטים ביניהם, הם כ"כ חששו לשלומה של אמיליה, הם הסתכלו על הארי שהלך במהירות והיה נחוש לראות את אמו. הארי, טום, דני ודאגי הגיעו אל החדר והסתכלו על הדלת בפחד, מה קורה עכשיו מאחוריה. הארי אזר אומץ ואמר "אני נכנס". "הוא נגע בידית זהירות וכופף אותה לאט, לפתע טום צעק "לא!". "מה קרה?" נבהלו כולם. "אמ, אולי עכשיו יש רופאים בפנים שעושים לה משהו? אתה לא חושב שצריך לחכות?". הארי הסתכל היישר לתוך עיניו של טום ושמט את ראשו מטה. הוא הרים אותו בחזרה והתיישב על הספסל שהיה ממול לדלת. טום חייך חיוך מאולץ אל דני ודאגי ושלושתם התיישבו ליד הארי, מחכים ונואשים. לפתע ייצא רופא מן החדר כשכמה דפים בידו ועט תלוי עליהם. הוא בחן את הארי, טום, דני ודאגי מקרוב וסקר את תווי פניהם. הם הסתכלו עליו בחשש ומיד קם דני ושאל "אתה הרופא של אמיליה?" "כן" ענה הרופא וגירד בראשו. מיד הוא המשיך והציג את עצמו "אני דוקטור רונן קרום, נעים מאד". הוא לחץ את ידו של דני שהושיט יד במהרה וחיכה לדבריו. "אתם קרובים של אמיליה, אני טועה?" שאל רונן. "לא, אנחנו קרובים שלה. מה איתה?" שאל טום וקם גם הוא מן הספסל כשהארי עומד לצדו ומסתכל בדאגה אל הדוקטור. "אז ככה" אמר רונן והמשיך לדבר "הצלחנו להציל את אמיליה". הדוקטור חייך אל הארי, טום, דני ודאגי שקפצו וחיוכים על פניהם. הארי התקשה להבין אך מיד חייך חיוך גדול בעוד טום, דני ודאגי מחבקים אותו ולוחשים לו באוזן שהכל בסדר. "אז מה קורה איתה? מתי היא תשתחרר?"שאל דאגי וחיוך מקשט את פניו. "תראו, אומנם הצלחנו להציל אותה והיא בהכרה מלאה אך לצערנו הזעזוע מוח גרם להפסקת כמה שרירים לפעול" אמר רונן ומחק את החיוך מפרצופו. הוא הסתכל שוב על הדפים שהיו בידו והחזיר את ראשו אל הארי, טום, דני ודאגי. גם לארבעתם נמחק החיוך מהפרצוף וידם נשמטו. הם הסתכלו אל הדוקטור ופערו פה. "מה זאת אומרת? תסביר דוקטור" אמר טום שהיה נואש לגמרי. הדוקטור שוב הסתכל בעיניו של הארי, פתח את פיו ואמר "כשאמיליה קיבלה את הזעזוע במוח, לאט לאט הוא הפסיק להרות על כל מיני אברים ושרירים לעבוד, הצלחנו להציל אותה ורוב השרירים חזרו לעבוד חוץ מכמה". "ואיפה הם נמצאים?!" שאל דני שכמעט צעק מרוב דאגה, הוא הסתכל על הדוקטור כשבעיניו עצב רב ולא ידע מה לעשות. "ברגליים, אני מצטער אך עכשיו אמיליה תהיה בכסא גלגלים" אמר הדוקטור ושמט ראשו מטה. הוא הרים אותו מעט כדי להסתכל על תגובתם של הארבעה. הארי הסתכל על טום ולחש "זה... זה לא יכול להיות, זה לא ייתכן", דמעות נראו בעיניו. דני הסתכל על הארי בעצב כשעיניו הכחולות נעצמו לרגע ונפתחו בכדי לחבק את הארי. דאגי גם הוא ניחם את הארי בחיבוק והדוקטור שהסתכל כמה עצובים הארבעה, ניסה לנחם אותם "אני מצטער... בכל מקרה אתם יכולים להיכנס לבקר אותה". הארי מחה דמעה קטנה שליטפה את לחייו החמות והאדומות. הוא תחם את ראשו בכפות ידיו ודמעות קטנות וחמימות המשיכו לנזול על לחייו, ונפלו לאט אל הרצפה. "אתה רוצה להיכנס, הארי?" שאל דני את הארי והזיז בזהירות את ידיו מראשו. הארי הנהן לחיוב, הסתכל על דני ונכנס לחדר בזמן שהרופא חייך חיוך קטן ומאולץ אל טום, דני ודאגי והלך. הארי פתח את הדלת בזהירות וסגר אותה לאחר שנכנס. הוא הסתכל על אמו ששכבה שם על המיטה וחייכה חיוך גדול ומתוק לעברו. "הארי" חייכה אמיליה אל הארי ופתחה את זרועותיה לקבל חיבוק מבנה האהוב. הארי הסתכל על אמו וחייך חיוך קטן. דמעותיו התחילו לנזול שוב והוא התקרב אל המיטה לחבק את אמו בחום. חיבוק שלא קיבל המון זמן, חיבוק חם ואוהב, חיבוק שכל פעם שהוא יצטרך הוא יוכל לקבל אותו, חיבוק מהאישה שהכי קרובה אליו, חיבוק מאמו. "אמא" אמר הארי בשקט והתיישב על הכסא שהונח ליד המיטה. אמיליה חייכה אל הארי ואמרה "אני כ"כ שמחה שאתה פה". "את... את כבר יודעת מה קרה לך?" שאל הארי ועיניו נראו מלאות דאגה. אמיליה חייכה אל הארי, נאנחה ואמרה "כן... אין יותר ריצות בוקר". הארי הסתכל על אמו והדמעות שוב זרמו מטה, שוב הרטיבו את לחיו, את חולצתו ונפלו אל המיטה בה אמו שכבה. "אל תבכה חמוד שלי, אני עדיין פה" אמרה אמיליה וליטפה את לחיו של הארי. אמיליה חייכה אל הארי חיוך רחב כשדמעה נפלה מעינה וגלשה אל המזרון שעליו שכבה. ידה הייתה על לחיו של הארי ורק ליטפה אותו שוב ושוב. הארי הרים את ראשו והביט במבטה של אמו, היא לא נראתה עצובה למדי, אחרי הכל- יש מזל שלא קרה לה משהו יותר חמור. הוא פתח את פיו באיטיות ואמר "ברוך השם שאת פה, איתי. את לא מבינה כמה פחדתי כשאבא התקשר אליי... ד"א איפה הוא?". "הלך לקנות לי ולו אוכל" אמרה אמיליה וחייכה "אני גוועת והאוכל בביה"ח הזה... דוחה!" וצחקה. "אתה רוצה גם?" הוסיפה אמיליה בדאגה. "לא!" התנפל הארי ולאחר מכן חיוך קטנטן וזעיר קישט את פניו כשהוא הביט באמו, שלא משנה שלא תוכל היא ללכת על רגליה עוד, היא חיה והיא איתו. גל של אהבה נמצא בין אמיליה לבנה- הארי, הם כ"כ קשורים אחד אל השני ואילו לשניהם יש את אותן התכונות בדיוק. שניהם יפי תואר, ככה אביו של הארי היה אומר תמיד, שניהם חכמים, שניהם דאגנים למדי- את זה טום היה מציין לפחות פעם בשבוע, ולשניהם יש לב זהב, לב רחב. אמיליה הסיטה את שיערה הארוך והעדין לאחור ונשענה על כתפו של בנה, שליטף את ראשה וחייך אליה. לפתע נכנס אביו של הארי- מייקל. "שלום!" צעק מייקל בהפתעה וחייך בעודו מניח על השולחן שני סנדוויצ'ים עטופים ותלה את מעילו בקולב שהיה תלוי בפינת החדר. הארי חייך חיוך קטן, אמר "אבא" וקם לחבק אותו. "מה נשמע הרולד?" שאל מייקל ותיישב על כסא שהונח בצד השני של המיטה. "בסדר..." ענה הארי בחשש והסתכל על אמו בחיוך. "כ"כ כיף לי לראות את שניכם פה איתי" אמרה אמיליה בשקט ודמעות עולות מתוך גרונה. הארי חייך אל אביו ושם את כתפו סביב אמו, מה שעשה גם מייקל כשבדרך נתן לה נשיקה קטנה וחמימה על לחייה. "שלום!!!" צעק דני כשנכנס אל הדלת ומיד אחריו המשיך אותו טום "שלום!!!" ולבסוף הגיח דאגי "שלום!!!" וכששלושתם נראו בדלת, אמרו יחדיו בחיוך "היי!". אמיליה צחקה ואמרה "שלום בנים". "אמיליה!" צעק טום והתקרב לחבק אותה כשחיוך מתנוסס על פניו. "היי טומי" חייכה אמיליה והושיטה את זרועותיה להחזיר חיבוק לטום. "שלום לך" אמר דני, הסמיק קלות ונשק לאמיליה בזהירות על לחייה. אמיליה רק צחקה מעט וחיבקה את צווארו. הארי נהנה מן ההופעה הקטנה שניתנה בעבורו ומייקל גם הוא נופף לשלום לטום, דני ודאגי. "הייתי מתכנן איתך משהו מטורף אבל כרגע את במצב "חולה" אז נדחה את זה לאח"כ" צחק דאגי וחיבק גם הוא את אמיליה שלא הפסיקה לצחוק וממילותיו של דאגי. "אז איך את מרגישה?" אמר דני וגירד את ראשו. אמיליה הסתכלה על דני, נאנחה ואמרה "אתה יודע... בסדר, צריכה לקבל את המצב כמו שהוא". "אנחנו מצטערים" אמר טום בעצב. -- המשך
OK זה ממש מוזר, שלחתי את ההודעה הזאת והיא אמרה שנשלח ואני פשוט לא רואה אותה, כאילו להד"מ [XD] . ווירדו. טוב- מצטערת שלא העליתי ביום שלישי- היה לי יום עמוס ולא הייתי בבית כל היום :\ כך שהיום אעלה שלושה פרקים:] ת-ה-נ-ו-