מההתחלה...

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifמההתחלה...../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

נוו כן שיניתי שוב את השםXDD זה סופי
אני חושבת
אניווי, מה יש לי לומר
פרק 3, קריאה מהנה ופורים שמח
-- פרק 3 דני התעורר ראשון מארבעתם, כאשר הבין שכל הלילה ישנו על הרצפה בגלל אתמול. דני גיחך לעצמו והחליט להעיר אותם בדרך מקורית. הוא עלה למעלה ונכנס לחדרו של דאגי. לאחר כשתי דקות הוא ייצא ממנו עם גיטרת בס ורודה וזוהרת במיוחד. דני חיבר בזהירות את הגיטרה על המגבר שהיה בסלון, חייך אל עצמו חיוך ערמומי כ'נקמה' על מה שעשו לו אתמול והתחיל לנגן בחוזקה בגיטרה. טום, הארי ודאגי קפצו מיד על רגליהם מבהלה וסתמו את אוזניהם, איך אפשר לשמוע כזה בס באוזניים כשמתעוררים? "מה אתה עושה משוגע!?" צרח הארי. "נקמה" חייך דני חיוך זדוני בעוד דאגי קופץ עליו ומרביץ לו. לאחר כמה צחקוקים אמר טום "חכו רגע! היום הבכורה של הדיסק שלנו!!!" "יאאאאאא!" צעק דני וכולו מאושר. "באיזה שעה זה?" אמר דאגי. "אנחנו צריכים להיות בחמש שם." הוסיף טום. "מה השעה עכשיו?" שאל שוב דאגי. "תשע עשרים וחמש" אמר הארי לאחר שהסתכל על השעון הגדול שבמטבח. "הא, יש עוד זמן!" אמר טום והלך למטבח לחפש משהו לאכול. "אם אתמול לא היה מה לאכול, למה שהיום יהיה?" צעק אליו דני. "צודק, אני אלך לסופר לקנות כמה מצרכים, תישארו פה." אמר טום ועלה להתלבש. "ואתה דני" הוסיף טום "הנקמה תבוא אלייך". "חמודי עכשיו אני עשיתי לכם נקמה על מה שעשיתם לי, אתה לא הולך להחזיר לי על זה" אמר והוריד את חולצתו בגלל החום ששרר בביתם. דאגי הסתכל על דני בחיוך קטנטן ואמר "זה רק אני או שנהיה פה חם?" הארי גיחך ודני שהתלהב נגע בפטמותיו כאשר דאגי צחקק. "או שכן" אמר דאגי והוציא מן המקרר פחית של בירה. הארי הסתכל בהפתעה על דאגי ואמר "את זה אתה שותה על הבוקר?". "מה רע?" חייך דאגי, פתח את הפחית בזהירות והתחיל ללגום בהנאה. דני הסתכל על דאגי כשחשב בראשו 'טיפש' והלך למקרר להוציא חלב, זה מה שהוא הארי וטום היו שותים כל בוקר- בניגוד לדאגי ששותה בירה כל בוקר. "תמזוג גם לי" אמר הארי. "טוב" אמר דני כשהארי זרק לו כוס ודני סיבב את ידו, תפס אותה בגאווה ומזג בה חלב. "אני אשתה כשאני אחזור" הודיע טום כשירד למטה. הוא לקח מן השידה שהייתה מונחת במטבח את הארנק שלו, מפתחות האוטו, משקפי שמש וייצא. "כובע!" צעק הארי והדלת נפתחה שוב, טום חייך אל הארי ולקח את הכובע שלו וייצא. "הארי!" צעק לפתע דני והסתכל עליו בחיוך. "מה?" "פעם ראשונה ששתית חלב בלי שיהיה לך שפם" צחק דני. "ואם כן היה לו שפם מחלב?! מה רע? זה אומר שהוא גבר!" אמר דאגי והצדיק את הארי. "שתוק" חייכו דני והארי אחד על השני כשאמרו את זה לדאגי שישב בצד, הסתכל עליהם בכעס ולגם מהבירה שלו- הפעם בלי להתערב בעניינים שלא שלו. "טוב דני, אם כבר הבאת את הגיטרה שלי, תביא לי אותה קצת אני אנגן" אמר לו דאגי וחיפש בעניו את הגיטרה. דני הושיט לדאגי את הגיטרה בחיוך ורץ לחדר. "לאן הוא הלך?" שאל דאגי. "נחש" אמר דאגי ולגם עוד לגימה מהחלב. לאחר כמה שניות ספורות יצא דני מן החדר עם גיטרה מעץ בידו. "הבנתי אותך" אמר דאגי בקול גבוה וחייך חיוך ערמומי. הוא הנהן עם ראשו ודני הסתכל עליו, גלגל את עיניו לעבר פניו של הארי ושניהם הזיזו את ראשם מצד לצד כסימן של 'לא'. "הארי תביא גם אתה את התופים שלך!" התחנן דאגי, קפץ ונראה כמו ילד בן חמש המתחנן לאמו. "איך הוא יביא את כל זה לפה!?" שאל דני את דאגי שאלה רטורית. "חכה ותראה" אמר הארי ועלה במהירות למעלה. לאחר כשתי דקות ייצא הארי כששני תופים מופרדים ממערכת התופים שלו- מוחזקים בידו. "נפלאות הטכנולוגיה" אמרי הארי החיוך וירד כשדני עשה סימן שהוא מבין וחייך. דני ודאגי כיוונו את האקורדים בגיטרות שלהם ואת המגבר בעוד הארי התיישב על כסא קטן ותופף מעט כדי לנסות לבנות שירים עם שני סוגי תופים בלבד. "מתחילים?" שאל הארי. "אוקי, מה ננגן?" השיב דני כשסיים לכוון את הגיטרה שלו. "תזרמו!" אמר דאגי. הבית עלה בתווים וניגונים, מזמורות ושירים ופשוט צחוק ושעה של כיף. כל אחד מהם צחק, נהנה וניגן ממנגינות השירים המוכרים ועד למנגינות חדשות שהמציאו בזה הרגע. באותו היום הכיף שעבר עליהם גם להארי הייתה הזדמנות לשיר בקולי קולות בלי שאף אחד יבחן אותו, רק סתם להשתטות. "חזרתי" צעק טום שניסה להשמיע את קולו ברעש שהיה. "הא סבבה מה הבאת?" צרח אליו בחזרה הארי והמשיך לנגן בתופים שלו לפי קצב המנגינות. "תפסיקו לנגן!!!" צעק טום. דני, הארי ודאגי חייכו לעצמם- ניגנו לעוד כמה שניות והפסיקו. "מפגרים" צחק טום והמשיך "טוב, הבאתי ביצים, חלב, ירקות, גבינות וגלידה, בסדר?" אמר טום. "ג-ל-י-ד-ה-!" צעק דאגי והפיל את כל השקיות מידו של טום כדי לחפש את הגלידה החלומית שלו. "דיי כבר!" צחק טום ודחף את דאגי כשהגלידה כבר הייתה בידו. "שני מפגרים" הוסיף הארי. "טוב אפשר להכין חביתות עם סלט וגבינות, למישהו יש בעיה?!" אמר דני שחשף את שרירו ומבט איום בעיניו כאילו מנסה לחקות בריון. הארי נתן לו מכה אשר הפילה אותו מיד, וכולם צחקו. "אח, זה היה טעים." אמר הארי וניגב עם החולצה את פיו. "כן הא?" אמר דני והוסיף מיד גרעפס קטן. "איכ דוחה אחד!" אמר טום שניסה לחקות אישה קטנה וצעקנית אך מיד אחרי זה התפקע וכולם נסחפו אחריו עם הצחוק. "וואי איזה שעמום! מה השעה בכלל?" שאל דאגי. "אולי תקנה לך שעון וזהו!? כבר שלוש פעמים היום אתה שואל מה השעה!" אמר לו טום וצחק. "אני אחשוב על זה ברצינות... עכשיו מה השעה!?" אמר דאגי. "שתיים וחצי..." ענה טום. "אולי נזמין סרט!?" קפץ הארי. "לא! אני משחק עכשיו בפלייסטיישן! אתה לא רואה!? ושאף אחד אבל אף אחד לא יעז להפריע לי!" צעק דני כשעיניו דבוקות למסך הטלוויזיה וידיו מנסות בכל הכוח ללחוץ על הכפתורים שבג'ויסטיק. "אה! טקן 5! גם אני רוצה! בוא נשחק אחד מול השני!" אמר טום ומיד חטף את הג'ויסטיק השני. לאחר כחמש דקות הצטרפו גם הארי ודאגי למשחק וכך הם ישבו כחצי שעה. "יאללה אין לי כוח יותר... נהרסו לי הידיים... והעיניים! עכשיו אפשר להזמין סרט!?" אמר הארי וניתק את הפלייסטיישן. "טוב נו" הסכים דני והם הזמינו סרט. "סרט גרוע" סיכם טום והארי הנהן בראשו להסכמה. "מה איתכם? גם אתם חושבים ככה?" שאל הארי את דני ודאגי אך כאשר סובב את ראשו אליהם, ראה אותם מנגבים את הדמעות ומתחבקים אחד עם השני. פניהם היו אדומים וחתיכות ניירות טואלט מקומטים מפוזרים מסביבם כשנזלת דביקה בתוכם. "טום... טום תסתכל!" לחש הארי לטום והתפקע בשקט. טום והארי התחילו להתפקע וכמעט נחנקו מהצחוק כשראו את דני ודאגי מחובקים בוכים בגלל הסרט. "רוצים מטפחת?" אמר הארי בקול נשי והמשיך להתפקע. דאגי ודני הסתכלו על הארי וטום נקרעים מצחוק ואמרו: "מה? זה היה סרט מאד מרגש, זה שלכם אין רגשות לא אומר שלנו גם אין" אמר דאגי וניגב את הדמעות. "הוא צודק בהחלט, לא ראיתם איך האישה הסתכלה בעיניו של הגבר ועזבה אותו?" אמר דני והתפרץ בבכי. טום והארי שבכו מרוב צחוק קמו והביאו לדאגי ודני שתי כאפות בראש עם הכרית וכך נוצרה מלחמת כריות- מה שגרם לדני ולדאגי לחזור למצב רוחם השמח. לפתע נשמע צלצול הטלפון ודני רץ לענות. "איפה אתם!? כבר חמש וחצי! הבכורה מתחילה עוד רבע שעה!!!" נשמע קולו של ג'ים מקו הטלפון. -- תגובות

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני.לאהוב.פיק.שלך.

נועה אמרה לי שפרסמת עכשיו^^ זה כל כך הצחיק אותי!!!גאד! התמכרות. הקטע עם הגיטרה הזכיר לי את הHOME VIDO והקט עם הסרט הזכיר לי את הוידאו שטום אומר שדני ודאגי ראו היומן ובסוף דני ממש בכה XDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח כן אני יודעת

בהתחלה בפרקים הראשונים את יכולה לשים לב שאני בעצם לוקחת קטעים מקליפים/סרטונים וכו' וזה משתלב פה בדרך טיפטיפה שונה[:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כנסי כנסי../images/Emo27.gif XD

"יאאאאאא!" צעק דני וכולו מאושר. איזה כוסית XDDDDDDDDDDDDDD
"טוב דני, אם כבר הבאת את הגיטרה שלי, תביא לי אותה קצת אני אנגן" אמר לו דאגי וחיפש בעניו את הגיטרה. דני הושיט לדאגי את הגיטרה בחיוך ורץ לחדר. זה באס, לא גיטרה
|*|"טוב אפשר להכין חביתות עם סלט וגבינות, למישהו יש בעיה?!" וואי את מוציאה את דני הכי גיי שאפשר
בקיצור, הם יוצאים ממש כאפות שם DDDDD: וזה ממש מזכיר לי תפרקים הראשונים בפיק שלי.. P: לסיום, אהבתי!

Maddie

New member
איזה כאפות ../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

דני
פיק שלך מאוד מאוד יפה אני לאהווווב אותו אני לעשות לו ילדים פיקים קטנים

../images/Emo99.gifדאגי~ילד~כאפות~שלי !~

"איכ דוחה אחד!" אמר טום שניסה לחקות אישה קטנה וצעקנית אך מיד אחרי זה התפקע וכולם נסחפו אחריו עם הצחוק. טום XDDDD הומו קטנטן שלי
"סרט גרוע" סיכם טום והארי הנהן בראשו להסכמה. "מה איתכם? גם אתם חושבים ככה?" שאל הארי את דני ודאגי אך כאשר סובב את ראשו אליהם, ראה אותם מנגבים את הדמעות ומתחבקים אחד עם השני. פניהם היו אדומים וחתיכות ניירות טואלט מקומטים מפוזרים מסביבם כשנזלת דביקה בתוכם. דאגי
אל תבכהההההההה "אני בוכה בשבילך !!"
אחח...מושלם שלי !
"מפגרים" צחק טום והמשיך "טוב, הבאתי ביצים, חלב, ירקות, גבינות וגלידה, בסדר?" אמר טום. "ג-ל-י-ד-ה-!" צעק דאגי והפיל את כל השקיות מידו של טום כדי לחפש את הגלידה החלומית שלו. "דיי כבר!" צחק טום ודחף את דאגי כשהגלידה כבר הייתה בידו. " דאגיייייייייייייייייי XDDDDD אחחח כאפה קטנה שלי !!
"הארי תביא גם אתה את התופים שלך!" התחנן דאגי, קפץ ונראה כמו ילד בן חמש המתחנן לאמו. "איך הוא יביא את כל זה לפה!?" שאל דני את דאגי שאלה רטורית. דני
דאגי
XDDD אהבתי !!!! פרק מצחיקק ברמות ! אמממ גם ארוך !!!!!
אהבתייייייייייייייי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחח תודה רבה[:

הוא בעקרון לא ממש ארוך. ארוך זה כמו הפיק של בוט
אבל מפרק מסוים אני לא זוכרת איזה ספר עשיתי כל פרק מעל 2 עמודים :\ וגם עכשיו לפני שאני מפרסמ תצאני עוברת ומאריכה קצת מה שצריך

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוף חבל שזה קצר><" חסר מה לקרוא

LOL אממ..הציטוט שאהבתי: "פעם ראשונה ששתית חלב בלי שיהיה לך שפם" צחק דני XDDD זה מזכיר לי ת'תמונה שלהם של ה-GOT MILK:] XD

m o r 1 0 2

New member
פרק אחד המצחיקים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

דני אכן ילד כאפות
הנקמה ה"מתוקה" היא ממש קורעת
, אני פעם ראיתי סירטון כזהXDDDDD חח,דני ודאגי בוכים?? לאן הגענו
וכ"כ ידעתי שהם ישכוח מהבכורה של הדיסקXD חשבתי שהם יתסכלו כזה בזעון ופתאום מישהו אומר,"יו כבר 5 וחצי,אנחנונ מאחרים בואו נזוז שיט"
משהו כזה,אבל הייתי קרובה
אני מאוד אהבתי
ממש מצחיק

Dirty wings2

New member
חיחי אהבתי ../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

את כותבת טוב! חח <: .

למעלה