I've Got You פרק 11

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifI've Got You פרק 11../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

כן, אז פעם אחרונה- החלפתי את השם סופית סופית סופית
מצטערת על כל הבלבוליםXD
בפרקים הקודמים
מקפליי התחילו את הסיבוב הופעות הראשון שלהם, ובאמצע ההופעה מישהי הופיעה על הבמה פתאם, זוקי
תהנו
-- פרק 11 "שיט!" צעק ג'ים מאחורי הבמה כשראה את זוקי- הלטאה של דאגי, עולה לבמה ומטיילת שם. "מה אני עושה? מה אני עושה!?" אמר ג'ים והסתובב במעגלים כיוון שלא יכול לעלות לבמה. אך לפתע ראה את דאגי, באותו הזמן שטום שר והוא רק ניגן בגיטרת הבס, התקדם לאט לאט לתחילת הבמה והמעריצות מתחילות לצעוק, דאגי ממשיך להתקדם, טום שר בכל עוצמתו ומסתכל על דאגי, דני והארי גם הם מסתכלים על דאגי לראות מה יעשה וכנראה שהמעריצות בכלל לא שמו לב. לפתע דאגי רוקע ברגלו וזוקי קופצת לברכו, היא מטפסת לאט על גופו של דאגי והוא ממשיך לנגן. "עבודתי הסתיימה" אמר לעצמו דאגי בחיוך והמשיך לנגן. דני, הארי, טום וג'ים חייכו חיוך קטן ונשמו לרווחה. המופע המשיך כרגיל רק שעל ראשו של דאגי נמצאה זוקי. אחרי חצי שיר בערך, זוקי שנבהלה כל כך מרעש הגיטרות, התופים והשירים קפצה מראשו וברחה למאחורי הבמה. "את... את לא תבואי יותר לשום הופעה מובן לך?!" צעק ג'ים על זוקי שנחתה על כתפו וכנראה שלא הבינה כלום ממה שג'ים אמר. לאחר עוד ארבעה שירים לפחות הייתה הפסקה של חמש דקות ומקפליי ירדו מהבמה. "זה היה מגניב דאגי! ראית איך זה הקפיץ את הקהל?" צחק דני. "מגניב מגניב אבל לי קפץ הלב" חייך טום ושתה מבקבוקו. "חברים כל הכבוד הופעה מדהימה, עוד לא נגמרה אז לכו לשתות, להשתין, לעושת מה שאתם צריכים ותחזרו במהירות, אתה דאגי... נשאר פה" אמר ג'ים שתפס את דאגי לפני שהספיק לעשות צעד נוסף. "לא אמרתי לך לשים אותה בתיק?" שאל ג'ים. "אמרת אבל שמתי מעל התיק... לא חשבתי שהיא תברח... תודה שזה היה מגניב!" אמר דאגי בהתלהבות וטפח על שכמו של ג'ים. "טוב... זה היה מגניב!" צחק ג'ים "אבל שלא יקרה יותר טוב?" שאל. "אל תדאג, אתה לא סומך עליי?" שאל דאגי וחייך. "אמ..." צחק ג'ים. "טוב אנחנו מוכנים הגיעו הארי ודני. "איפה טום?" שאל ג'ים. "בשירותים" אמר הארי. "שיזדרז!" אמר ג'ים בלחץ והלך לדבר עם הבמאי. "וואי דאגי זה היה מגניב... אולי שתופיע איתנו כל הזמן?" צחק הארי. "איפה היא בכלל?" שאל דאגי והתחיל לחפש כשטום, הארי ודני עזרו לו. "זוקי!" צעק דאגי וחיפש בין הבגדים, מתחת לכלי האיפור, על מדרגות הבמה ובכל מקום אפשרי- חוץ ממקום אחד. "אה!!!" נשמעה צעקה מהשירותים ודקה לאחר מכן ייצא דוני הבמאי, וזוקי יוצאת מתוך מכנסיו. "אופס..." חייך דאגי בשקט. "דאגי!!!" צעק דוני. "אני מצטער" צחק דאגי ולקח את זוקי "זה לא יקרה יותר..." דוני שרתח מכעס, הלך לחדר הבקרה להמשיך להשגיח על ההופעה שהולכת להמשיך עוד דקה. "דקה אחת!" אמר ג'ים לכולם. מקפליי כבר היו מוכנים להמשך ההופעה. "דני!!!" צרחה מישהי ורצה לחבק אותו. "אני לא מאמין, ויקי!?" אמר בהפתעה וחיבק אותה גם הוא. "מה את עושה פה?" המשיך. "שאני אפספס את ההופעה הראשונה שלך בסיבוב הופעות!? עוד כשאני גרה שני קילומטר מפה!?" צחקה וחיבקה אותו שוב. "היי ויקי!" אמרו דאגי, הארי וטום. "היי! חמודים, מלא זמן לא ראיתי אתכם!" חייכה ויקי וחיבקה כל אחד מהן. "טוב אתם עולים בעוד עשר שניות!" אמר ג'ים "מי זאת?" שאל. "אחותי" חייך דני. "נעים מאד! אני ג'ים מנהל הלהקה!" אמר בחיוך והמשיך "אבל עכשיו הם צריכים לסיים את ההופעה יפה אז אם אפשר חיבוקים ונשיקות אחר כך?" "כן" צחק דני "ביי, חכי לי פה נדבר אחרי ההופעה" אמר לויקי - אחותו. "ברור" חייכה "לכו תקרעו את הבמה" אמר ויקי בהתלהבות למקפליי והם עלו לבמה. אחרי עוד אחת עשרה שירים, נגמרה ההופעה המצוינת והראשונה בסיבוב ההופעות והם ירדו מהבמה. "היינו ענקים חבר'ה!" צחק טום. "כן!" ענה דני וישר הלך לחפש את אחותו. "הארי ודאגי חייכו ביניהם על הופעתם הטובה והלכו לשתות. "דני!" רצה ויקי לדני "ההופעה הייתה נהדרת, אתה לא מבין איך הקהל צרח!" חייכה. "כן הא?" חייך והמשיך "אולי תבואי איתנו למלון היום?" הציע. "אני לא יכולה כי אני צריכה ללמוד למכללה יש לי מבחן חשוב מאד מחר!" אמרה בעצב "אבל אחרי כל הסיבוב הופעות הזה חסר לך שאתה לא בא קצת לבקר אותי, מובן!?" אמרה וצחקה. "כן המפקדת!" חייך וחיבק אותה חזק, כי חיבוק כזה לא היה להם כבר המון זמן. "מותר לנו גם אחד?" אמרו מקפליי הצטרפו באמצע. "כמובן!" צחקה ויקי והביאה להם חיבוק גדול. אחרי חצי שעה נסעו מקפליי למלון שלהם הלילה. "שלום, אנחנו מקפליי, באיזה חדר אנחנו?" שאל טום את הפקידה. "אתם חדר שש מאות, עשרים ואחת" חייכה הפקידה. "תודה" חייך טום בחזרה. "רק שנייה!" אמרה לו והמשיכה "אני ואחיינית שלי מעריצות גדולות שלכם... תהיה אפשרות לחתימה?" חייכה. "בטח!" צחק הארי וכל אחד מהם חתם פעמיים לפקידה הנחמדה. "תודה רבה! אני חייבת לכם! יהיה לכם את השירות הכי טוב שקיבלתם במלון!" צעקה הפקידה בחיוך וארבעת חבריי מקפליי עלו לחדר, לישון. -- תגובות
הודעה הבאה פרק 12

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifפרק 12../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

פרק 12 "בוקר טוב עולם" אמר דני באיטיות כשהתעורר והתמתח. "בוקר טוב דני" חייך טום שכמו תמיד קם ראשון. "כולם ישנים הא?" שאל דני. "מה זה כולם" צחק טום "הארי ודאגי" ענה. "אתה בא לאכול?" שאל טום. "לא נחכה להם?" שאל דני. "לא, חדר האוכל נסגר באחת עשרה ועכשיו כבר עשר ועשרים" אמר והתלבש. "טוב אז אני אעיר אותם, אחרי זה יירצו שנקנה להם אוכל" צחק דני והתחיל במלחמת כריות בינו לבין שני אנשים ישנים. "דיי!" צעק דאגי כשהוא עדיין ישן. "בואו לאכול עוד ארבעים דקות חדר האוכל נסגר!" צעק דני. "טוב תן עשר דקות" אמר הארי שפנה לצד השני של המיטה. "טוב, אנחנו הולכים תצטרפו אחר כך, ביי" אמר טום והוא ודני ייצאו לכיוון חדר האוכל. אחרי שתי דקות, טום ודני הגיעו לחדר האוכל. "אז היום בערב הופעה בלונדון הא?" חייך טום. "כן!" שמח דני "מה שמזכיר לי משהו עם לונדון, אני לא זוכר מה..." אמר. "כשתהיה שם אולי תיזכר" אמר טום וכל אחד הלך לפינת אוכל שונה לאסוף לו קצת אוכל. לאחר רבע שעה הצטרפו גם דאגי והארי לסעודה. "הו, שלום גם לכם!" חייך דני. "שלום שלום, אני הייתי מוכן לפני שתי דקות רק עד שדאגי קם..." צחק הארי. "כן דאגי?" שאל דני אך איך שסיבב את ראשו הבין שכבר הלך לחפש אוכל. "מורעב קטן" צחק טום והמשיך לאכול. אחרי חמש דקות הגיעו הארי ודאגי עם צלחות מלאות והתיישבו לאכול. "אוכל נהדר אה?" שאל טום. "ש-ו-נ-א שמדברים איתי על אוכל כשאני אוכל!!!" צעק דאגי. "טוב תאכל ותשתוק" צחק הארי ונתן לו כאפה בראש. באחת עשרה- כשנסגר חדר האוכל, ייצאו כולם מהחדר. "רוצים ללכת לבריכה!?" שאל הארי. "כן!" חייך דאגי. "אבל רק שעה, לא יותר כי אסור לנו להישרף יש לנו בערב הופעה אם שכחתם..." אמר טום ומיד קטעו אותו שלושתם "כן אדוני" והלכו לחדר לשים בגדי ים. "טוב אני הולך לישון עכשיו, תעירו אותי בשלוש ואז נתארגן אוקי?" שאל טום ונשכב על מיטתו. "כן" חייך דאגי "לילה טוב". "יאללה בואו!" אמר דאגי. "לאן?" שאל דני. "אתם כבר תראו!" חייך ומשך אותם מחוץ לדלת. הם ירדו במעלית לאן שדאגי הוביל אותם ונאלצו לרוץ כפי שדאגי משך אותם. "לאן אתה לוקח אותנו!?" שאל הארי וניסה להשתחרר מידו של דאגי. "כמובן למשחקיית וידאו!" אמר דאגי והמשיך למשוך אם הארי ודני. דני והארי הסתכלו אחד על השני והתפרצו בצחוק מתגלגל. "מה אתן צוחקים!? אתם שניכם עם הפלייסטיישן שלכם" חייך דאגי והם הגיעו למשחקייה. "טוב נשחק עד רבע שעה כי מה זה אין לי כוח לזה" אמר דני והלך לאחד המכונות משחק. "אוקי" חייך דאגי חיוך ערמומי והלך גם הוא לשחק באחת ממכונות המשחק. אחרי שעתיים וחצי הודיע דאגי: "נשבר לי ממשחקי וידאו, באים להעיר את טום?" "מה השעה בכלל?" שאלו הארי ודני. "אמ, ארבע ורבע..." ענה דאגי. "מה!?" צעקו הארי ודני ביחד ודני הוסיף "היינו צריכים להעיר את טום בשלוש כי בארבע היינו צריכים לצאת! בואו מהר!" אמר דני. הארי ודאגי באו לצאת ממשחקיית הווידיאו אך ראו שדני עוד נשאר לשחק. הארי משך אותו בחולצתו והם הלכו כשבפיו של דני נשמעה אנחה. "טום! טום!" צעקו דני, הארי ודאגי. "מה?" אמר כשבקולו נשמעה העייפות. "אמ, ארבע ורבע..." חייך דני וקיווה שלא יירצח אותם. "מה? טוב בלי לחץ, בואו נתארגן מהר ונצא, עוד צריך לעשות check out" אמר, קם מהמיטה במהירות והתחיל להתארגן. "אנחנו מאורגנים, רק תסדר את התיק ובוא" אמר לו דאגי. לאחר חמש-עשרה דקות בדיוק, ייצאו חבריי מקפליי מהמלון לכיוון לונדון. "למה הפעם אנחנו לא נוסעים אוטובוס כמו שנסענו לפה, לבוסטון?" שאל דאגי עם פרצוף חמוץ בעודו נכנס למכונית. "לא יודע..." צחק טום והתחיל לנהוג. אחרי נסיעה של שעה וחצי, הגיעו מקפליי ללונדון. "הא לונדון" אמר דאגי ונשם את האוויר. "כאילו לא היית פה מעולם!" צחק דני. "טוב יאללה בואו מהר נכנס להיכל לפני שישימו לב שאיחרנו" אמר טום. "פשוט, למה שמישהו ישים שמקפליי איחרו בשעה וחצי?" צחק הארי. ארבעתם נכנסו להיכל שהיה גדול פי שתיים מזה שבבוסטון, ופערו את פיהם. "טוב שנזכרתם להגיע! מה זה האיחור הזה?" אמר ג'ים בלחץ "יש לכם עוד שעתיים הופעה, אני מוציא את הנשמה ואתם מאחרים?" אמר מאוכזב והלך. "אוקי, אכזבנו" אמר דני. "אז בואו עכשיו נשקיע פה ונראה להם שגם בשעתיים אנחנו נוכל להתאמן ולהיות מוכנים להופעה!" אמר דאגי ברצינות. "אני חולם או שזה פעם שראשונה שהוא מדבר ברצינות?" צחק דני. "אתה לא חולם" חייך טום וארבעתם הלכו להתכונן להופעה. "ערב טוב לונדון!!!" צעק טום אל המיקרופון כשהוא, הארי, דאגי ודני היו על הבמה. הקהל צרח ומקפליי התרגשו מאד. "תודה רבה שבאתם!" המשיך ומקפליי התחילו לנגן. ההופעה הייתה מדהימה ומקפליי שרו בכל כוחם. הקהל לא הפסיק לצרוח והצוות מאחורה התלהבו גם הם. לפתע, באמצע אחד השירים, נפקחו עיניו של דני לרווחה. הוא לא האמין למה שראה. 'היא באה!' חשב לעצמו וחייך. -- תגובות

m o r 1 0 2

New member
איזה פרקיםם יפים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חחחחחחחחח רציני הם כל הזמן מאחרים
יש להם חיים כ"כ כיפים
דאגי יוצא פשוט רציני כאפות,אבל מתוק כרגיל
נהניתי מהפרקים

Lior1590

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifאיזה פרקים חמודים../images/Emo9.gif

הם כל הזמן מאחרים... מה יש להם? אבל הם כאלה חמודים. ואת מוציאה את דאגי יותר מידי כאפה
אהבתי מחכה להמשך

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifאיזה פרקים יפים ../images/Emo9.gif

אהבתי
:]] איזה חמוד דאגי
מחכה לפרק הבא

פרק מגניבD:

התחלתי לקרוא רק מכאן, אבל הפאנפיק נשמע נחמד.^^ ואני מתה על הלטאה שלו.D:

למעלה