../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifI've Got You פרק 16-17../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif
הינה, הפעם הספקתי לשים פרקים
אבל אני אשים 2 ולא 4 כי יש המון המוו פרקים שאני צריכה לשנות כי הם ייצאו טיפשיים או קצרים ופשוט לא תמיד יש לי זמן לעשות את זה, מצטערת :\
בפרקים הקודמים
מקפליי הופיעו בלונדון, דני פגש את קלי- הנערה שהוא מחבב והוא הצליח לגשת לדבר איתה, לאחר מכן חזר למלון. פרק 16- תהנו
-- פרק 16 "הארי! טום! דאגי!" נכנס דני להיכל בשמחה. "כן אדוני המאושר, מה קרה?" שאל טום. "אוקי שמעו, פגשתי את הנערה! קלי יותר נכון, דיברנו, סיפרתי לה הכל והצעתי לה לבוא איתנו לסיבוב הופעות" אמר דני אך את המשפט האחרון אמר קצת יותר בשקט. "לאן? לסיבוב הופעות!?" שאל דאגי מופתע. "אמ, כן" חייך דני חיוך מבויש. "למה שההורים שלה יסכימו?" שאל טום ולגם מהבקבוק. "כן, חשבנו על זה..." אמר דני בשקט "הם כנראה לא יסכימו..." "בחיים לא יסכימו אתה מתכוון" צחק הארי. דני המאוכזב רק הסתכל במבט תמים למדי על הארי. "חברים! בואו, הולכים לישון במלון שני קילומטר מכאן, חמישה כוכבים" אמר ג'ים בהתלהבות. "יאאאאאא" צעק דאגי וכולם בשמחה הלכו לעבר המכונית. "את האמת? אני לא עייף בגרוש!" אמר דאגי בשמחה וקפץ לעבר האוטו. "אוי שכחתי! אני צריך לפגוש פה את קלי בעוד עשרים דקות, לכו למלון אני כבר אגיע לשם איתה" אמר דני והלך לשבת באחד הספסלים. "אל תשכח..." התחיל ג'ים והשאר המשיכו אותו. "כובע" אמר טום. "משקפיים" אמר הארי. "צעיף" אמר דאגי, הם נופפו מהחלון ונסעו. דני שם עליו כובע, משקפיים וצעיף כדי שלא יזהו אותו וחיכה לקלי. הוא נרגש מאד כאילו זו הפעם הראשונה שהוא הולך להיפגש איתה. דני שפשף את ידיו אחת בשנייה וחיוכו הקטן נראה ממרחקים. הוא חש אכזבה על שלא יכולה הייתה קלי לבוא איתו לסיבוב הופעות, אך התשנו מחשבותיו לכיוון ההפוך בדיוק, למה בכלל שהיא תוכל ללכת עם מישהו שהכירה אישית רק לפני חצי שעה, וגם כן רק לעשר דקות. 'אז מה אם אני דני ג'ונס?' הרהר דני, 'אני כזה אפס'. "קלי!" צעק דני לאחר חצי שעה ארוכה. "דני!" הסמיקה וחייכה קלי. ליבה פרפר בהתרגשות, דני ג'ונס נפגש איתה, איתה ורק איתה. מחכה רק לך, מחייך את חיוכו המקסים רק בשבילה, דני ג'ונס. "דיברת עם ההורים שלך?" שאל דני בתקווה, הוא הסתכל על קלי ועיניו נצצו בחשכה ששררה שם. "אמרתי לך כבר שהם לא יסכימו" אמרה קלי וחשה אכזבה בשביל דני "אין סיכוי, הם בכלל לא מכירים אותך, אני מצטערת דני" אמרה קלי והרימה את ראשה אל עיניי דני. היא ראתה בעיניו את העצב אך עדיין לא הבינה מה מיוחד בנערה שהוא פגש לפני 20 דקות. "זה בסדר, אני פשוט מטומטם שבכלל שאלתי את זה, למה חשבתי שבכלל ירשו לך? למה חשבתי שבכלל תרצי? את לא מכירה אותי אפילו! אם אותי היו שואלים הייתי פשוט מתפקע מצחוק... אח אני כ"כ מטומטם!" אמר דני בקול רם והסתכל למעלה אל השמיים בנואשות. קלי רצתה לפתוח את פיה במהירות לומר משהו אך המילים נבלעו מתוכה והיא רק ישבה ושתקה. "ההורים שלי נוסעים לשבועיים לאוסטרליה..." פתחה קלי נושא שיחה חדש. 'מה זה מעניין אותו בכלל!?' חשבה לעצמה קלי שנייה לאחר שפתחה את פיה ורצתה להחזיר את הגלגל לאחור, רק לכמה שניות... "וואו, איזה יופי! שייהנו" חייך דני אל קלי בעדינות ואט אט הוריד את חיוכו מפניו. "תראה, יכול להיות שאני ואחותי הגדולה נוסעות לווילס, בצפון אנגליה לדודה שלי בזמן שההורים שלי באוסטרליה" אמרה קלי, לקחה נשימה קצרצרה והמשיכה "שמעתי שתופיע שם עוד יומיים בערך ואני נוסעת כבר מחר, אני אקנה כרטיס להופעה שלכם ואם תרצה ניפגש אחרי זה, אולי אני אוכל להישאר איתכם עד שתלכו לארץ הבאה ואז אני אסע לאוסטרליה להורים שלי, או חזרה לאנגליה" סיימה קלי את דבריה וחייכה חיוך קטן וביישני. ידיה ריקדו על הספסל ורגליה נקשו על הרצפה במתח קטנטן. דני הרים את ראשו אל קלי, חייך ואמר "זה מדהים! איך את חושבת על כל הדברים האלה?" הוא צחקק קצת והמשיך "תודיעי לי מחר אוקי? ובקשר לכרטיס לווילס אני אשיג לך אחד, רק אם תביאי לי את המספר טלפון שלך אוכל לתקשר איתך..." אמר דני והסמיק בביישנות. קלי הסתכלה מסביבה בביישנות ואמרה "אמ, כן...". דני רשם את מספר הטלפון של קלי בחיוך רחב ולפתע ליפף את זרועו על מותנה. הסמיקה קלות וחיבקה את דני בעדינות גם היא. קלי לא יידעה כמה מאושר היה דני באותו הרגע. "אז... נדבר?" שאלה קלי וצחקה. דני הנהן ונתן נשיקה קטנטנה ושובבה לקלי על לחייה. הוא נופף לה לשלום והלך משם כאשר חיוך גדול מאוזן לאוזן מופיע על פניו. -- פרק קצר למדי :\ פרק הבא הודעה הבאה
הינה, הפעם הספקתי לשים פרקים