I've Got You פרק 16-17

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifI've Got You פרק 16-17../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

הינה, הפעם הספקתי לשים פרקים
אבל אני אשים 2 ולא 4 כי יש המון המוו פרקים שאני צריכה לשנות כי הם ייצאו טיפשיים או קצרים ופשוט לא תמיד יש לי זמן לעשות את זה, מצטערת :\
בפרקים הקודמים
מקפליי הופיעו בלונדון, דני פגש את קלי- הנערה שהוא מחבב והוא הצליח לגשת לדבר איתה, לאחר מכן חזר למלון. פרק 16- תהנו
-- פרק 16 "הארי! טום! דאגי!" נכנס דני להיכל בשמחה. "כן אדוני המאושר, מה קרה?" שאל טום. "אוקי שמעו, פגשתי את הנערה! קלי יותר נכון, דיברנו, סיפרתי לה הכל והצעתי לה לבוא איתנו לסיבוב הופעות" אמר דני אך את המשפט האחרון אמר קצת יותר בשקט. "לאן? לסיבוב הופעות!?" שאל דאגי מופתע. "אמ, כן" חייך דני חיוך מבויש. "למה שההורים שלה יסכימו?" שאל טום ולגם מהבקבוק. "כן, חשבנו על זה..." אמר דני בשקט "הם כנראה לא יסכימו..." "בחיים לא יסכימו אתה מתכוון" צחק הארי. דני המאוכזב רק הסתכל במבט תמים למדי על הארי. "חברים! בואו, הולכים לישון במלון שני קילומטר מכאן, חמישה כוכבים" אמר ג'ים בהתלהבות. "יאאאאאא" צעק דאגי וכולם בשמחה הלכו לעבר המכונית. "את האמת? אני לא עייף בגרוש!" אמר דאגי בשמחה וקפץ לעבר האוטו. "אוי שכחתי! אני צריך לפגוש פה את קלי בעוד עשרים דקות, לכו למלון אני כבר אגיע לשם איתה" אמר דני והלך לשבת באחד הספסלים. "אל תשכח..." התחיל ג'ים והשאר המשיכו אותו. "כובע" אמר טום. "משקפיים" אמר הארי. "צעיף" אמר דאגי, הם נופפו מהחלון ונסעו. דני שם עליו כובע, משקפיים וצעיף כדי שלא יזהו אותו וחיכה לקלי. הוא נרגש מאד כאילו זו הפעם הראשונה שהוא הולך להיפגש איתה. דני שפשף את ידיו אחת בשנייה וחיוכו הקטן נראה ממרחקים. הוא חש אכזבה על שלא יכולה הייתה קלי לבוא איתו לסיבוב הופעות, אך התשנו מחשבותיו לכיוון ההפוך בדיוק, למה בכלל שהיא תוכל ללכת עם מישהו שהכירה אישית רק לפני חצי שעה, וגם כן רק לעשר דקות. 'אז מה אם אני דני ג'ונס?' הרהר דני, 'אני כזה אפס'. "קלי!" צעק דני לאחר חצי שעה ארוכה. "דני!" הסמיקה וחייכה קלי. ליבה פרפר בהתרגשות, דני ג'ונס נפגש איתה, איתה ורק איתה. מחכה רק לך, מחייך את חיוכו המקסים רק בשבילה, דני ג'ונס. "דיברת עם ההורים שלך?" שאל דני בתקווה, הוא הסתכל על קלי ועיניו נצצו בחשכה ששררה שם. "אמרתי לך כבר שהם לא יסכימו" אמרה קלי וחשה אכזבה בשביל דני "אין סיכוי, הם בכלל לא מכירים אותך, אני מצטערת דני" אמרה קלי והרימה את ראשה אל עיניי דני. היא ראתה בעיניו את העצב אך עדיין לא הבינה מה מיוחד בנערה שהוא פגש לפני 20 דקות. "זה בסדר, אני פשוט מטומטם שבכלל שאלתי את זה, למה חשבתי שבכלל ירשו לך? למה חשבתי שבכלל תרצי? את לא מכירה אותי אפילו! אם אותי היו שואלים הייתי פשוט מתפקע מצחוק... אח אני כ"כ מטומטם!" אמר דני בקול רם והסתכל למעלה אל השמיים בנואשות. קלי רצתה לפתוח את פיה במהירות לומר משהו אך המילים נבלעו מתוכה והיא רק ישבה ושתקה. "ההורים שלי נוסעים לשבועיים לאוסטרליה..." פתחה קלי נושא שיחה חדש. 'מה זה מעניין אותו בכלל!?' חשבה לעצמה קלי שנייה לאחר שפתחה את פיה ורצתה להחזיר את הגלגל לאחור, רק לכמה שניות... "וואו, איזה יופי! שייהנו" חייך דני אל קלי בעדינות ואט אט הוריד את חיוכו מפניו. "תראה, יכול להיות שאני ואחותי הגדולה נוסעות לווילס, בצפון אנגליה לדודה שלי בזמן שההורים שלי באוסטרליה" אמרה קלי, לקחה נשימה קצרצרה והמשיכה "שמעתי שתופיע שם עוד יומיים בערך ואני נוסעת כבר מחר, אני אקנה כרטיס להופעה שלכם ואם תרצה ניפגש אחרי זה, אולי אני אוכל להישאר איתכם עד שתלכו לארץ הבאה ואז אני אסע לאוסטרליה להורים שלי, או חזרה לאנגליה" סיימה קלי את דבריה וחייכה חיוך קטן וביישני. ידיה ריקדו על הספסל ורגליה נקשו על הרצפה במתח קטנטן. דני הרים את ראשו אל קלי, חייך ואמר "זה מדהים! איך את חושבת על כל הדברים האלה?" הוא צחקק קצת והמשיך "תודיעי לי מחר אוקי? ובקשר לכרטיס לווילס אני אשיג לך אחד, רק אם תביאי לי את המספר טלפון שלך אוכל לתקשר איתך..." אמר דני והסמיק בביישנות. קלי הסתכלה מסביבה בביישנות ואמרה "אמ, כן...". דני רשם את מספר הטלפון של קלי בחיוך רחב ולפתע ליפף את זרועו על מותנה. הסמיקה קלות וחיבקה את דני בעדינות גם היא. קלי לא יידעה כמה מאושר היה דני באותו הרגע. "אז... נדבר?" שאלה קלי וצחקה. דני הנהן ונתן נשיקה קטנטנה ושובבה לקלי על לחייה. הוא נופף לה לשלום והלך משם כאשר חיוך גדול מאוזן לאוזן מופיע על פניו. -- פרק קצר למדי :\ פרק הבא הודעה הבאה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifפרק 17|../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

וואו הפרקים פאקינד קצרים, אני חייבת להתחיל להאריך :\ פרק 17- "שלום" קפץ דאגי מהמיטה סלטה לא ממש מוצלחת, לעבר דני. "היי!" אמר טום. "היי" אמר דני באדישות. "לצערנו הרב, הארי כבר ישן שינה עמוקה במיוחד אז התערוכה לראותו תהיה רק מחר בבוקר, במלחמת הכריות" אמר דאגי כשידיו משולבות וראשו מצביע על הארי. טום הסתכל על דני בייאוש ושאל "אז איך היה!?" דני הסתכל עליו, חייך חיוך קטנטן וענה " נהדר! זאת אומרת יכול להיות שאני אפגוש אותה בהופעה הבאה שלנו... בכל מקרה הכרנו קצת יותר לעומק". "אני שמח" חייך טום. "אתם לא רוצים לצאת?" שאל דאגי וניצוץ בעיניו. "לאן?" שאל דני. "לטייל! למסעדה! לאן שהו אני מת מרעב!" אמר דאגי בשמחה. "טוב..." אמר דני והסתכל על טום לאות הסכמה. טום נאנח והנהן בעוד דאגי המרוצה קפץ על מיטתו בשמחה. כולם התקלחו כי היו מסריחים מהמופע, התארגנו וייצאו לטיילת בלונדון. טום, דני ודאגי הלכו ודיברו ביניהם על המופע המצליח שייצא להם, ועל כל הסיבוב הופעות שהולך להיות להם בהמשך. "אתם רוצים לעצור פה לאכול?" שאל דני והצביע על מסעדה איטלקית. "נשמע לי מצוין" חייך דאגי כשטום הנהן. לפתע שמע דני קול מוכר. "דני?" נשמע הקול. "קלי? מה את עושה פה?!" אמר דני בהפתעה רבה ונגע בידה בזהירות. "אני באתי לאכול פה..." צחקקה קלי והייתה בשוק על שפגשה את דני כמה דקות לאחר שהם דיברו. "וואו איזה צירוף מקרים" צחק דני כשטום ודאגי מהנהנים מאחורה ומחייכים. "נעים מאד, טום פלטצ'ר" חייך טום, הגיש את ידו אל קלי ללחוץ את ידה והוסיף "וזה דאגי". "היי!" חייך דאגי בביישנות. קלי צחקקה לרגע, נקודות אדומות הופיעו על לחייה והיא אמרה בשקט "היי". "למה שלא תאכלי איתנו?" הציע דני בהתלהבות. קלי חששה קצת ושאלה "אתה בטוח? זאת אומרת..." דני, בלי לענות, נתן לרגשותיו להוביל אותו ומשך בידה של קלי אל המסעדה יחד איתם כשחיוך גדול התמקם על פניו. טום, דאגי, דני וקלי נכנסו למסעדה והתיישבו לאכול. לאחר חצי שעה, שטום, דאגי, דני וקלי כבר כמעט סיימו לאכול וקצת שכחו מהעובדה שם מפורסמים, התפרצו לחנות צלמי פפראצי. "שיט!" אמר טום. "תשאיר כסף ונברח מפה מהר" אמר דני, הסתכל על קלי במבט של 'סליחה' ומשך אותה אל מחוץ לחנות. טום השאיר שטר של מאתיים דולר ומשך את ידו של דאגי כדי שיעזוב את הפיצה שלו וייצא מהחנות. דני וקלי גם הם רצו מהחנות וניסו להתחמק מצלמי הפפראצי. "תראה מה זה, רק לפני רגע היינו בהופעה" אמר דאגי לדני. "כן..." אמר דני והמשיך לרוץ כשקלי מחזיקה חזק בידו. לבסוף הצליחו להגיע למלון אך צלמי הפפראצי לא עזבו אותם, דני הלך לדבר איתם. "מה אמרת להם?" שאל טום כשחזר. "שניתן להם שתי תמונות ושיעזבו אותנו" נאנח דני. הצלמים צילמו פעם אחת את טום, דאגי, דני וקלי ביחד, ופעם אחת את דני וקלי לבד- הרי זאת עבודה שלהם, עדכונים חמים. "תודה" אמרו הצלמים והלכו. "תודה לכם!" חייך טום לרגע וישר הוריד את החיוך מהעייפות וכולם עלו למעלה לישון. "בוקר טוב" צעק הארי אך שם לב שכולם ישנים. להארי שעמם מאד כי היה היחיד שער ועשה כבר את כל מה שאפשר לעשות, חוץ מזה היה צריך שחבריו יענו לו על כמה שאלות כמו מי זאת הנערה הזאת שישנה פתאום עם דני במיטה ולמה טום ישן בשעה כזאת. "בוקר טוב!" צעק וחזר הארי "בוקר טוב! תתעוררו אלא אם כן אתם רוצים כריות בפרצוף!" דני התעורר ואחריו גם קלי. דני הסתכל על קלי בחיוך אך כשקלי קמה ושמה לב איפה היא נמצאת היא רצתה להרוג את עצמה. קלי נכנסה לפאניקה והתחילה לגמגם כמה מילים. "מה קורה לך?" שאל דני והושיב אותה על המיטה. "אני... אני לא אמורה לישון פה... רק הכרתי אותך! אסור לי! ההורים שלי מחכים לי בבית..." אמרה בחשש כשפנייה מאדימות. "אל תדאגי! היינו עייפים נורא וכנראה לא שמנו לב! אנחנו מנאכל ארוחת בוקר ונקפיץ אותך הביתה טוב?" אמר דני וחייך אליה כדי שתראה שזה לא כ"כ נורא. "לא! לא... אני צריכה לחזור עכשיו!" אמרה קלי, היא שמה במהירות את נעלי העקב השחורות העדינות שלה, היא לקחה את הסוודר שלה מן הכסא שעליו היה מונח וייצאה מן הדירה במהירות. "זאת קלי?" שאל הארי והסמיק במקצת לאור מה שקרה. "כן" נאנח דני וחשב אם ללכת אחריה או לא... "נו אז מה הפסדתי אתמול?" שאל הארי וניסה להעביר נושא. "כלום, חוץ מזה שייצאנו בערב לטיילת והלכנו למסעדה איטלקית ורדפו אחרינו צלמי פפראצי ובסוף הבאנו להם שתי תמונות" אמר דאגי שרק התעורר ושמע את השיחה והוסיף לבסוף "ואיפה קלי?" "אוקי, בוקר טוב ותודה על המידע" צחק הארי והוסיף "חוץ מזה, סתם שאלתי, אני יודעת איפה הייתם" "איך!?" קם דאגי מהמיטה ושאל "אתה סוכן חשאי ולא גילית לנו ועקבת אחרינו כל הלילה כדי לומר לבוס שלך שרוצה לרצוח אותנו!?" "לא טיפש" צחק הארי ומסר לדאגי את העיתון היומי שקיבל בבוקר. דאגי קרא את הכתבה הבאה: 'אתמול בערב, נערכה הופעתם של מקפליי בלונדון שהגיעו לשם שלושים אלף איש הרימה את כל הקהל והשירים נשמעו בכל רחבי לונדון. חוץ מזה, הספיקו חבריי מקפליי להשתעשע קצת בטיילת לונדון וללכת למסעדה איטלקית. חבריי מקפליי ועוד נערה שהייתה שם ניסו לברוח מהצלמים עד שהחליטו להביא להם לצלם שתי תמונות בלבד. הסתבר שהנערה שהייתה עם חברי מקפליי (חוץ מהארי ג'אד שלא הגיעה מסיבה כלשהי שאנו לא יודעים) זאת חברתו החדשה של דני ששמה הוא קלי רוג'רס שהיא גם בתו של מנכ"ל פלאפון לשעבר ביל רוג'רס שעבר לגור בלונדון לפני כשבוע. יש שמועות שקלי רוג'רס תצטרף לחבריי מקפליי לסיבוב הופעות שלהם, עדכונים אחרים בשבוע הבא' -- תגובות

Lior1590

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo141.gifמדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איזה מותק דני
עשית לי חשק ללכת למסעדה איטלקית
אהבתי
מחכה להמשך

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifאיזה פרקים יפים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איזה חמוד דני
ממש אהבתי את הפרקים

m o r 1 0 2

New member
פרקים מדהימים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif