../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifIve Got You פרק13../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif
אמ, בפרקים הקודמים:
הסיבובהופעות של מק' התחיל, היו כמה תקלות ורגעים קצת מביכים עם זוקי הלטאה של דאגי אך הכל הסתדר בסוף
דני ראה אותה
את מי הוא ראה
כל זאת בפרק הנ"ל
ודבר אחרון
פסח שמח וכשר
-- פרק 13 זו הייתה הנערה, הנערה שהוא ראה בבכורת הדיסק שלהם. הנערה עם השיער החום ועיניי הדבש. הנערה שכבשה את ליבו במבטה הראשון. דני לא הפסיק להסתכל. 'אני לא מאמין שהיא פה!' הרהר בינו לבין עצמו והמשיך לשיר. לאחר רבע שעה, הגיעה ההפסקה. ארבעת חברי מקפליי ירדו מהבמה. "אנחנו טובים" צחק הארי ושתה מהבקבוק שג'ים דחף לידו. "כן הא?" חייך דאגי ושתה גם הוא. "דאגי נראה לי שלא נכנסת בקצב בשיר room in the 3rd floor בבית השני עם הגיטרה" אמר טום. "כן" צחק דאגי "חלמתי בהקיץ" סיים את דבריו וגירד בראשו. "מה קורה דני? אתה מעופף?" שאל הארי והעביר את ידו מול פניו של דני. "אה, מה?! כלום, לא אני לא מעופף..." אמר דני בבלבול. דאגי קפץ על גבו של דני ואמר "נו, מה קורה?" "הנערה, זאת שראיתי בבכורה, היא פה!" אמר בהלם דני בזמן שדגדג מעט את מותניו של דאגי כדי שירד מגבו. "באמת? זה נהדר!" צחק דאגי והוסיף "היא באה עד ללונדון בשבילך?" "לא ממש... הם עברו לגור בלונדון, היא והמשפחה שלה" אמר דני. "איך אתה יודע?" שאל הארי בתמיהה. "אני וטום ראינו כתבה בעיתון ו... זיהיתי אותה לפי התמונה" אמר בביישנות. טום נאנח ואמר "לך אליה כבר, למה את מחכה?" "עכשיו?" שאל דני. "לא, מחר" ענה טום בציניות. "אחרי ההופעה אני אלך" קבע דני ובדיוק ג'ים הודיע שהם צריכים להמשיך את ההופעה. מקפליי עלו לבמה לנגן והמשיכו לנגן כשמחשבות עולות בראשו של כל אחד מהם. הקהל לא הפסיק לקפוץ ולצרוח ועיניו של דני נתקעו על מבטה של הנערה. דני חשש אם ללכת אחרי אל הנערה הזאת כי אחרי הכל זה יהיה קצת טיפשי, הוא אפילו לא מכיר אותה! טום קיווה שיעשה את הצעד הנכון ולא ישתפן פתאום. רק דאגי והארי ניצלו את הופעתם הראשונה בסיבוב ההופעות ונתנו הכל, צחקו עם הקהל וניגנו בשמחה. "נו, אז איך הייתה ההופעה?" שאל טום בהתרגשות את ג'ים כאשר ירדו מהבמה מלאי זיעה. "היה יכול להיות יותר טוב" ענה ג'ים כאשר ארבעת חברי מקפליי נאנחו והוסיף "הארי אני צריך לעבוד איתך על משהו בקשר למקצב, דאגי כל הכבוד לך- היית מצוין וטום ודני אתם קצת הייתם במקום אחר, תקנו ואתי אם אני טועה" טום חייך חיוך קטן וסלחני כאשר דני שחלם וקסס את ציפורניו במהירות, בכלל לא הקשיב לדברי ג'ים. "אז אני מבין שאתה לא מסכים איתי, דני" אמר ג'ים והרים קצת את קולו כדי שדני יהיה קשוב אליו. דני מצמץ לרגע ופקח את עיניו לעבר ג'ים בביישנות וענה "מה? אני מסכים!" דני נדחף בין כל האנשים, מעיל ארוך ושחור נצמד אל גופו וכובע על ראשו כדי שלא יזהו אותו. הוא מחפש, מחפש את הנערה. 'רק שלא הלכה כבר' חשב לעצמו והמשיך לדחוף ולחפש והמשיך להרהר בינו לבין עצמו 'זאת ההזדמנות שלי, אם היא תלך עכשיו, אני לא אראה אותה יותר. מחר בבוקר אנחנו הולכים מפה, עוברים לעיר אחרת. בבקשה תישארי אני חייב למצוא אותך, אל תלכי, איפה את?' אמר בתוך תוכו כשעיניו על סף דמעות. דני ג'ונס, חבר להקת מקפליי, סיים את ההופעה הראשונה שלו בלונדון מתוך סיבוב הופעות גדול, נדחף בין כל המעריצות והמעריצים שלו שאפילו לא יודעים שזה הוא, כדי לחפש נערה שהוא לא מכיר. לפתע רגלו של דני נתקעה במישהי והוא נפל. "סליחה, סליחה לא התכוונתי!" צעקה לו הנערה שנתקעה ברגלו, מנסה למצוא את עצמה בין כל האנשים. "זה בסדר" אמר בגמגום, וכשקם ראה את הנערה שנתקע בה. הוא ציפה שאולי זו תהיה הנערה שהוא חיפש עד עכשיו אך זו לא הייתה היא. אבל לידה, לידה הייתה הנערה שהוא חיפש. הנערה שכבשה את ליבו. הנערה עם עיניי הדבש והשיער החום. לפני שהפיק דני להוציא הגה לקלי, הנערה שחיפש זמן רב, הנערה שנתקע בה רגלו של דני הספיקה לראות את פניו של האיש המסתורי עם המעיל הארוך והכובע, בלי לחשוב פעמיים היא צעקה שתי מילים שגרמו לאולם לרעוד. "דני ג'ונס!!!" קהל המעריצים שהיה בדרך ליציאה ושמע צעקה זו צרח גם הוא, רץ אל עבר המהומה וניסה לגעת, להצטלם, לבקש חתימה, לדבר עם אותו האיש המסכן שבסך הכל חיפש נערה אחת. דני חייך לכולם חיוך מאולץ וקטנטן וניסה לרוץ לכל עבר אך חסמו אותו. לכמה דקות שנמשכו כמו נצח נתקע דני בין אלפי אנשים שחיפשו ולצערו מצאו אותו ורק אותו. כשהרגיש כבר דני שהוא לא נושם, הוא הרגיש יד שמושכת אותו בחוזקה רבה אל מחוץ למהומה, המעריצים רצו לאן שדני הלך אך היד משכה את דני כמה שיותר מהר והוא הצליח לברוח למאחורי אחת המכוניות שהייתה בחנייה הענקית שם. "מה חשבת שעשית מר ג'ונס? לצאת ככה מחוץ למאחורי הקלעים זה לא מחשק ילדים" נשמע קול גברי וגבוה. דני כ"כ שמח לראות את אחד המאבטחים עומד לצידו ומגן עליו. "אני מצטער" נאנח דני וחזר באיטיות יחד עם המאבטח אל האולם עם ידיעה שקלי הייתה כבר בידיו, אך הוא פספס אותה. דני לא היה מוכן ללכת בלי לראות אותה, כאשר המאבטח עזב את ידו, דני הסתובב במהירות ורץ חזרה אל מאחורי המכונית, חיכה לרואת את פניה של קלי- שוב. דני שמע את קולות המאבטח צועקים לו שיחזור אך דני לא הקשיב. לאחר רבע שעה ארוכה במיוחד הציץ דני מבעד למכונית וראה אותה, את קלי. "קלי!" צעק דני אל הנערה והתכופף במהירות, הוא דאג לראות שהכובע והמעיל מכסים אותו טוב. קלי עשתה פרצוף לא מבין ודני סימן לה לבוא אליו. קלי פחדה כי אחרי הכל לא כל יום מישהו שנראה כמו רוצח קורא לך באמצע הלילה לבוא לדבר איתו. היא משכה את חברה יחד איתה ובאה בשקט. "קלי!!!" צעק דני וחייך בביישנות כשהגיעה. "כן?" חייכה בביישנות "איך אתה יודע את שמי, ומי אתה?" אמרה וקולה התשנה לפחד. דני הוריד בזהירות את כובעו וחברתה של קלי שהייתה לידה רצתה לצרוח שוב שזהו דני ג'ונס אך קלי סתמה את פיה במהירות, ובחוכמה. -- המשך הודעה הבאה
אמ, בפרקים הקודמים: