אתם שואלים!

../images/Emo15.gif ../images/Emo35.gif אתם שואלים!../images/Emo35.gif

פשיו.1 הרבצתי איחור, אני כזו מעפנה! תשלחו לי מסר לגילום דמות! אין. לי. דמויות! אז היום תראיינו את.... היא אוהבת ארנבים אבל היא לא אני, היא גאון אבל היא לא אתי, היא קפלה ואשוחה אבל היא לא רייבן, היא ציירת מוכשרת בטירוף אבל היא לא אוניגירי, ולמרות שהיא גרה בארון אין שום ספק לגבי הנטייה המינית שלה.... אז קבלו בצהלות ובמחיאות כפיים את... כושפת הקאיידו, מכת האיצ'יגואים, והבחורה הכי שווה ומתוסבכת בסול סוסאיטי.... קוצ'יקי רוקיה! בגילומה של yuval chan שבוע הבא תראיינו את צ'אדו בגילומה של goggle Girl

Goggle Girl

New member
הגיע הזמן באמת! ><

ורוקיה!!!! למה את לא עושה לאיצ'י הרבה תותים חמודים עם שוואנצים בשיער כבר?! חלאס, נמאס!

או~~~~ באמת?!

לכי בתלונות לקובו XO לא רק זה, הוא לא נותן לי לעשות לביקי ארנבונים על המעיל טאיצ'ו שלו XO זונה ;;

SaijinKun

New member
רוקיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111@!@!##@

נכון שאת הכי סגידתית שיש? מתי את עושה לאיצ'יגו ילד?! באיזו פלוגה את? את נסגדת,לא אכפת לי מה דעתך על זה!!!!!!!11 מה השיפ האהוב עלייך? תציירי לי ארנבון!!!!!!!!!111 ג'ה,נסגדת אחת *-*

תשובות

נכון שאת הכי סגידתית שיש?בארור!!!!!!!!!!! מתי את עושה לאיצ'יגו ילד?!אמ......*רצהלעשותלאיצ'יגוילד* באיזו פלוגה את?6 :p את נסגדת,לא אכפת לי מה דעתך על זה!!!!!!!11 זה לא יעזור לך!אני עדיין עושה לאיצ'יגו ילד !!!!!! מה השיפ האהוב עלייך?ירוסוי!!!!!!!! תציירי לי ארנבון!!!!!!!!!111 אמ...ממ....מ....נחשוב על זה >< אני עדיין צריכה לעשות לאיצ'יגו ילד אז ייקח לי זמן P:

Rukia nik

New member
רוקיה לשלטון!!

גם ככה היא עדיפה על פרץ אולמרט ונתניהו אתם לא חושבים ככה?

יא אוהבסת נארוטו יותר מבליצ'../images/Emo94.gif

אחת! XO איך את מעזה?! זה כמו להגיד ש...ש... בננות פחות שוות משזיפים XO!

../images/Emo94.gifנתניהו- נייט אולמרט- נייט

רוקיה-דה! הצביעו דה לרוקיה! *נא ליקרוא במיבטא רוסי*

cRitiCaL KitTy

New member
אבל אבל...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

מה איתי?;~; הייתי אמורה להיות יומיצ'יקה אבל לא ראיתי שרשור...

למעלה