מזל טוב ליוב

../images/Emo15.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gifמזל טוב ליוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

יווווווווווווווווווווווובל ?! מזל טוווווווווווב ליומולדת ה-15
המון מזל טוב , אושר ועושר , כושר וויושר !!!!!!!! . תמשייכי להיות מדהימה , ויפיופה כמו שאת D: שכלמה שתרצי יקרה , ושתפגשי את מקפלייי ( חלומה של כל נערה מתבגרת
) אני אוהבת אותך מאדדדדדדדדדדד . שני
קדיייייייימה בננות לשרשר ברכות ליוב

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמזל טוב יובל!../images/Emo152.gif../images/Emo226.gif

סורי אין לי זמן לכתוב ברכה מושקעת
אוהבת אותך המון

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמזל"ט ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

יובלללללללל DDDDD: אוקיי , בגלל שיש לי כבר ברכה בשבילך , ולא נעים לכתוב בפורום XD אז ... מזל טוב , יומולדת שמח
שכל מה שאת רוצה התגשםם ( לפגוש את מק' , רדיו:אקטיב דלוקס ובלהבלהבלה ...
) אושר , עושר , כושר , יושר ... שתמשיכי להיות חמודההה ומתוקה כמו שאתת
ותפסיקי להכחיש את הגיל האמיתי שלך , אבל אל תדאגי ניהיה פה שנה הבאה גם לסוויט סיקסטיןן XD אני אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולםם
אז מזל"ט , עד 120 ...
ונתראה בערב
ואני יביא לך את הברכה אל תדאגיי XD ~י'מסטולה חרמנית אונסת דגיגונים וטרולים שכמותך~ XDD בהביי

McLife135

New member
../images/Emo94.gifיווובבללל ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לך המווןן המוווןן מזלל טובב (( עכשיו מותר להגיד..זה לא עושה יותר מזל רע
)) שכל מה שתרצי יתגשם..המון המון עושר, אושר, יושר וכושר (:) המון המון מזל טוב ויומולדת שמחח

Simple Girl 175

New member
../images/Emo149.gifמזל טוב יובליקקק!@#$%^&../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

אושר עושר יושר וכל הבולשיט הזה

mcfly6

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif|

../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo49.gif

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo65.gifמזל"ט יווובבל../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אז שיהיה לך מלא מלא מזל טוב ! תזכי להרבה שנים טובות ומאושרות עם בריאות D: אני מקווה שתקבלי מלאמלא
תהנני לך ביומולדת ותנצלי את היום הזה !
אני מקווה שכל חלומותייך יתגשמו ושתהיה בהופעה של מק' ואח"כ תאנסי אותם
אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמךD: תבואיי להרבה מפגשי פורום , תכתבי תגובות למקפליי במייספייס D: שיהיה לך הרבה: אושר , כושר , עושר , יושר , אהבה , בריאות ועוד ועוד D: אוווההבבת אותתתך מללאמללאממללא
<im

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo19.gifיובי,יובל,יובלוש../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

יובלוש!@#$%^&* שיהיה לך המון המון מזל טוב
|
הרבה אושר,בריאות,הצלחה ואהבה
יום מגניב יצא לך
^^ תעשי חיים ותהני~!@#$%^&*)!@#$
הפי בורזדי טו יו
שחלומותייך יתגשמוDDDDD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifHappy B-Day!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif יובללל מזל טוב, מתה עליך!../images/Emo24.gif

אני נרדמת על המקלדת אז נוותר על ברכה ארוכה וחופרת
נראה אותך במפגש פסח כן? (;

למעלה