איך הייתה רעדת האדמה ?

fishey

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo59.gifאיך הייתה רעדת האדמה ?

ביגלל שאי אפשר להיתעלם מיזה,בכל זאת קרה פה משהו מעניין, איפה הייתם בזמן הרעש ? מה עשיתם ?....והכי חשוב איך היה ?

apl

New member
אני ישנתי(והייתי צריכה לקום ב10:30

אז התעוררתי כבר בלי צורך בשעון מעורר,וצלצול של אמא לפלא'),יצאתי מהחדר וחשבתי שאני הוזה כשראיתי את המנורה זזה ואת המיטה נעה. היה די מגניב למרות שטיפה נלחצתי כי עמדתי לפני גרם המדרגות בבית וחששתי שמשו יקרוס והייתה גם טיפה סחרחורת אבל עבר לי... אני גם גרה בבניין\מגדל די גבוה קומה 8-10 והרעש הורגש חזק יחסית
והיה משעשע,לונה פארק בחינם,לא הייתי מתנגדת לעוד רעידה נחמדה שכזו,רק בלי נפגעים

אצלי היה בדיוק אותו הדבר

הייתי צריך להתעורר ב 10 אבל הפלאפון שלי שבק חיים באמצע הלילה כי בטעות התגלגלתי קצת שמאלה והוצאתי אותו מהחשמל (לא הייתה לו סוללה).. ואז למזלי הרעידת אדמה העירה אותי. למרות שישנתי כמו דב המיטה רעדה מצד לצד בטירוף.. אני כבר חשבתי שיש לי איזה אפטר של אלכוהול או משהו כי ביום שלפני הורדתי איזה 5 ליטר בירה בפסטיבל הבירה הפרטי של החברים... אבל אז התחלתי לחשוב אם זה באמת רעידת אדמה והדלקתי טלוויזיה וראיתי את הבלאגן. דרך אגב יותר מאוחר באותו יום גם עברתי במגדלי התאומים, לוינשטיין, רובינשטיין וכל המגדלי משרדים הגבוהים האלו ברמת גן וראיתי שעדיין יש אנשים שמפחדים להכנס לבניין. וזה היה בערך חצי שעה או 45 דקות אחרי הרעידה...

בדיוק ישבתי בחדר

ופתאום אני וחבר שלי הרגשנו שכל החדר רועד, הרמקולים זזו, והטלויזיה כמעט נפלה, היה מלחיץ

הצילצול

New member
הייתי ב... ../images/Emo3.gif

מחשב בבלוג טי וי והייתם צריכים לראות את זה בשידור חי איך שהשדרן נבהל!!!
נפל משהו קטן במטבח וזהו עבר.

ilana4ka

New member
חח אני בכלל

הייתי בביצפר בפאקינג שעור הסטוריה. הרעידה הורגשה,אבל חלש יחסים. זה היה כאילו איזה משהו עבר לי מהר מתחת לשולחן חח... זה היה מוזר...אפילו לא ידעתי שזו הייתה רעידת אדמה עד שכולם התחילו להתחרפן, ואז הוציאו את כל הביצפר למגרש...שעה היינו בחוץ...ואני שיחקתי כדורסל ונהנתי משעה וחצי[הברזתי מחצי שעור תנך-טוב מה...כ-ד-ו-ר-ס-ל]של כדורסל משובח עם ה-י"ב

h e n y

New member
חחחחחח

תהרגו אותי אבל אני בכלל לא שמתי לב לזה... אפילו לא הרגשתי
עד שמישהו אמר: רעידת אדמה{בשעה 12} ואז קראתי את זה בוואלה

שיעור נהיגה.

גם אם היה רעד קל- בטח ייחסתי את זה לכביש הלא חלק. בקיצור-לא הרגשתי כלום

Noopy

New member
../images/Emo3.gifאוךךך...

אני בכלל לא הרגשתי שום דבר!!

הייתי בעבודה .. היה מצחיקק

כולן התחילו לצעוק שם.... ירדו 5 קומות במדרגות... חחח בחיים שלהם הם לא רצו ככה.... ואני עמדתי מתחת למשקוף של הדלת של המשרד וצחקתי עליהן ...חחחחחח היה מגניב... העיקר שאין נפגעים !!!

Anna Karenina

New member
אני הייתי בעבודה..

באמצע שיחת מחלקה, כשפתאום אני מרגישה שרצפה רועדת, וממש ממש חזק. אחרי כמה שניות, פתאום כולם הרגישו את התנודות, וישר טסו החוצה, ויצרו פקק איום בכניסה. היה מבהיל, במיוחד לאור העובדה שגם התקרות במקום העבודה שלי לא מאוד יציבות..ואצלנו הרגישו את הרעידה ממש ממש ממש חזק.

אני הייתי בצבא

ובדיוק מתי שזה קרה דיברתי עם חבר שלי בטלפון ואמרתי לו שיש רעידת אדמה <הוא נהג באותו זמן..> והוא צחק עלי ואמר שאני חושבת שיש רעידת אדמה בגלל הבניין שבונים ליידו.... אח"כ הבנתי שבאמת הייתה כשחיילות התחילו לצעוק "רעידת אדמה" ואח"כ כשיצאתי למזדרון ראיתי שכמעט כולם עמדו שם.. הכי מצחיק היה שהחיילת שישבה מולי אמרה לי שהיא ממש ראתה אותי קופצת למעלה למטה בכיסא ... חחח... אמרנו גם שאם זה יקרה שוב אז נצרח חזק ואז נפיל עלינו או ליידנו את הארון ונשכב לייד ככה נגיד אח"כ שזה תאונת עבודה... <ונקבל גימלים...>

HyPeR SoNiC

New member
היה פשוט גדול!!! סתם... ../images/Emo3.gif

אני הייתי בבצפר פתאום הרגשתי את הכל רועד לשניה..... וזהו...... צעקנו על המורה שאנחנו פוחדים ושתיתן לנו לרדת למקלטים או ללכת הביתה....... חחחחחחח זה היה נחמד וכשהיא רצתה להמשיך ללמד, אני פשוט הרשגתי שאני לא הולך לקלוט שום חומר חדש עכשיו (הייתי ממש עייף), אז התחלתי לשאול אותה שאלות, ופשוט עשיתי איתה דיון על החומר... והיא נאלצה להסביר לי הכל עד סוף השיעור חחחחחחח ואז כנראה שהמורה שהייתה אמורה ללמד אותי אחרי זה חיפשה תירוץ לא לבוא - ומצאה!!! אז הלכנו הביתה ב-11 כיף כיף כיף!!!

חחחחח בתי ספר = שכונות

לפני כמה שנים כשעוד הייתי בתיכון הייתה רעידת אדמה קלה... אני למען האמת בכלל לא הרגשתי אותה.. אבל עליתי על הגל, אמרתי למורה שאני לא מרגיש טוב ושאני מפחד שהקירות יפלו עלי ושאני כל הזמן הוזה שדברים זזים וזה... אמר לי (ואני זוכר את המילים במפורש), "בחורצ'יק, לך הביתה, תירגע ותחזור מחר". אמרתי סבבה ולהתראות חחחחח אני גם מייעץ לכל החברים שלי איך להוציא גימלים ואפטרים :)

yogo18

New member
הייתי בעבודה

ולא הרגשתי כלום... אולי בגלל שהייתי מרוכז בעבודה

born2b

New member
במיטה

ישנתי ממש טוב ושהתעוררתי מהרעידה לא הבנתי מה קורה עד שהגעתי למסקנה ההגיונית שזה בטח החתול שלי שלפעמים מלקק את עצמו ומנדנד את המזרון אז קראתי לו שיפסיק (לא ראיתי אותו אבל הייתי עטוף טוב בשמיכה ולא היה לי כוח להתרומם ולחפש איפה הוא) ושזה לא הפסיק פשוט ויתרתי התהפכתי וחזרתי לישון

למעלה