../images/Emo15.gif Let It Go -הסוף. ../images/Emo23.gif
טוב זה נגמר. אני באמת רוצה לדעת מה דעתן על הכתיבה על העלילה, על העונה הקודמת והזאת, איזה עונה יותר אהבתם... בקיצור, כל מה שתרצו להגיד, אני ממש ישמח לדעת. היה לי ממש כיף [אבל מעייף ><] לכתוב את הפאנפיק הזה. טוב... הנה 2 הפרקים האחרונים. תהנו!
--------------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 26]: אמה הלכה ממאט ואז הוא הלך לסטיב. מאט רואה שסטיב מתגעגע לטום ושולח לו את הוידיאו של השיחה של סטיב וצ'ארלי. טום רואה את זה והוא מחליט שהוא חייב לחזור. פרק 27 -אחרי חודש- -נקודת המבט של דייב- "אז מה ג'יימס, אתה מתרגש לחזור?" אמרתי. "בערך..." ג'יימס אמר. "הדבר הראשון שאנחנו הולכים לעשות זה חזרה של הלהקה!" אמרתי וזרקתי לג'יימס את החולצה שהוא חיפש. קייטי נכנסה לחדר. "היי בנים! ג'יימס, אל תשכח שמחרתיים יש לך פסיכולוגית בשעה 11 בצהריים. אתה נוטש אותנו, הא?" היא אמרה. "כן חחחחח אבל אני יבוא לבקר... אין לי בררה אחרת. חחחח" הוא אמר. "יופי. תהנה." קייטי אמרה. "תודה." ג'יימס אמר. "בייביי" היא אמרה. "ביי קייטי!" שנינו אמרנו. הלכנו לכיוון היציאה. -נקודת המבט של רוקסי- "היי רוקסי, ארזת הכל?" הארי נכנס ואמר. "כן, בערך." אמרתי וישבתי על המיטה. "קרה משהו?" הוא שאל. בזמן הזה שהוא טיפל בי היו לנו שיחות מדהימות. הוא כבר ידע לקרוא אותי כמו ספר פתוח. "אני... לא יודעת... מפחדת." "ממה?" הוא שאל. "מלחזור לחיים. עוד חודש ומשהו לביה"ס. לאנשים שלא ראיתי מלא זמן. להסביר להם איפה הייתי. למה. וכאלה דברים." אמרתי. "תאמיני לי שיהיה טוב. כולם ממש ישמחו לראות אותך." הוא אמר וחיבק אותי. "אוי הארי... כמה שאני יתגעגע אלייך. אתה כ"כ חשוב לי עכשיו. נקשרתי אלייך כ"כ מהר... אתה כ"כ דומה לכריס בקטע הזה... זה מטורף." אמרתי. "טוב, לכי לאכול ארוחת בוקר, נעשה עוד איזה שיחת סיכום, תיפרדי מהחברים שלך מפה ואז כריס יבוא והוא ילווה אותך עד הבית, עם הטיסה והכל." -נקודת המבט של דייב- -בבית של ג'יימס- לא יכולתי לשמור את זה אצלי יותר, הייתי חייב לספר לו. אבל איך? "אז מה אתה אומר, את המפרט הזה או הזה?" ג'יימס שאל והראה לי 2 מפרטים. "אני יודע איפה רוקסי!" אמרתי. "מה?" ג'יימס היה המום. "היא לא במחנה! היא בבית חולים שמטפל בה! היא היתה איתך בביה"ח אבל היא התעוררה מהקומה והעבירו אותה לבי"ח אחר! תעזוב את המפרטים. יש לך 50 דולר? אתה חייב לטוס אליה עכשיו! יש טיסה עוד 40 דקות! הזמנתי לך כרטיס אתמול. אתה רק צריך ללכת ולשלם. מהר ג'יימס, מהר." אמרתי ורצנו לשדה התעופה, שהיה במרחק של קילומטר וחצי בערך מהבית של ג'יימס. "בהצלחה" אמרתי וחיבקתי את ג'יימס. "תודה אחי." הוא אמר והלך. -אחרי שעתיים- -נקודת המבט של ג'יימס- נסעתי במונית לבי"ח. הנהג הוריד אותי מול הבי"ח [יש כביש באמצע] ונשמתי. שאיפה, נשיפה, שאיפה, נשיפה. הנה היא!! היא יצאה מביה"ח עם עוד מישהו. -נקודת המבט של כריס- באתי לקחת את רוקסי.עמדתי ליד המעבר חציה ושלחו לי SMS. במקום לחצות את הכביש שלחתי לחבר שלי SMS והרמזור הפך לאדום. חיכיתי. עוד מישהו עמד לידי. נראה לי שהוא היה בגיל שלי. -נקודת המבט של רוקסי- אני והארי עמדנו בכניסה לביה"ח. "אז מה? אני לא יראה אותך יותר?" הוא אמר. "בטוח שתראה אותי מתישהו." אמרתי. "אני יתגעגע אלייך." הוא אמר וחיבקתי אותו. פתאום, בלי שום קשר לשום דבר, הוא נישק אותי. לא ידעתי מה לעשות, קפאתי במקום, לא עצרתי את הנשיקה אבל לא זרמתי איתה. -נקודת המבט של ג'יימס- ראיתי אותה מתנשקת עם מישהו. "רוקסייייייייי" צעקתי ורצתי בכביש. פתאום מישהו רץ אחריי. -בבית החולים- "אני מצטער גברת אבל הוא לא שרד את זה. הפגיעות במוח שלו ובבטן גרמו לדימומים פנימיים עצומים. אני מצטער. השני... הוא יחסית בסדר. יש לו זעזוע מוח והוא שבר 4 צלעות. הוא יצא מסכנה והוא אפילו מתחיל לתקשר איתנו." הרופא אמר.
טוב זה נגמר. אני באמת רוצה לדעת מה דעתן על הכתיבה על העלילה, על העונה הקודמת והזאת, איזה עונה יותר אהבתם... בקיצור, כל מה שתרצו להגיד, אני ממש ישמח לדעת. היה לי ממש כיף [אבל מעייף ><] לכתוב את הפאנפיק הזה. טוב... הנה 2 הפרקים האחרונים. תהנו!