../images/Emo15.gif Let It Go ../images/Emo41.gif
האינטרנט שלי חזר ואיתו הפאנפיק
זה ממש עצוב שהפרק הקודם עדיין באותו עמוד. עבר איזה מיליון שנה. בכל מקרה, 3 פרקים. תהנו.
----------------- Let It Go מאירועי הפרק הקודם [פרק 14]: אמה מסבירה לרוקסי שזו לא אשמתה שג'יימס התאבד. הארי אומר לרוקסי שהיא עוברת למחלקה פסיכולוגית לחודש בבית חולים במרחק של 40 דקות טיסה, ליד איפה שכריס גר. הוא אומר לה שלפני שהיא תצא תהיה לה חצי שעה עם ג'יימס לבד. קייטי מודיעה למאט שהוא יוכל לראות את ג'יימס למחרת. פרק 15: -בבוקר- -נקודת המבט של רוקסי- לא יכולתי לעצום עין כל הלילה. חשבתי על ג'יימס. אמנם אני לא אהיה שם לבד אבל ג'יימס שלי לא יהיה קרוב אליי. דמעה יצאה מתוך עיני. לחשתי "ג'יימס. תתעורר. בבקשה. אני חייבת להיות איתך. לגעת בך. לנשק אותך. גם אם זו תהיה הפעם האחרונה.". הארי נכנס לחדר. "בוקר טוב." הוא אמר. שתקתי. ידעתי שכל מילה שאני אוציא תהיה מלאה בדמעות. המשכתי לשתוק. "תכף יביאו לך אוכל. הבאתי לך במיוחד מהמסעדה הקרובה טוסט ושוקו לבן, כמו פעם, כשאני הכנתי לך." "תודה." אמרתי. כריס נכנס עם מגש ואוכל. "קחי רוקס." הוא אמר. "אני לא רעבה." אמרתי. "טוב אני תכף חוזר." הארי אמר ויצא מהחדר. "מה קרה רוקס?" "אני לא רוצה לעזוב! אני רוצה להשאר! בשביל ג'יימס!" אמרתי והדמעות החלו לנזול, כמו גשם. "דיי רוקס, את תראי אותו שוב! באמת! אל תבכי... בבקשה רוקס." הוא אמר וניגב לי את הדמעות עם היד הרכה שלו. "אני צריכה להיות לבד. אני מצטערת כריס. אני צריכה לחשוב. אני אשתה את השוקו ואלך לג'יימס." "מה עם הטוסט?" הוא שאל. "קח מתנה." אמרתי והוא יצא מהחדר עם הטוסט. שתיתי את השוקו, התלבשתי והכנתי את התיק והלכתי לכיוון החדר של ג'יימס. קייטי הכניסה אותי. "חצי שעה רוקסי, חצי שעה." היא אמרה והשאירה אותי לבד עם ג'יימס. הסתכלתי עליו. יפה שלי. "ג'יימסי, התגעגעתי אליך." אמרתי, חנוקה מדמעות. אמרתי לו הכל, מה שיקרה, וכמה שאני מתגעגעת אליו, ושאני מתה לראות אותו שוב, ולנשק אותו. "ביי ג'יימסי." אמרתי אחרי שהארי דפק בדלת. "בפעם הבאה שאני אראה אותך אתה תדבר איתי נכון?" אמרתי ונתתי לו נשיקה. לא יכולתי לשלוט בדמעות כבר. הארי לקח לי את התיק ונסענו אני, הוא וכריס לשדה התעופה ומשם טסנו לביה"ח. -נקודת המבט של אמה- -בצהריים- אני ומאט הלכנו לבית החולים. חיכינו לקייטי. "אתה רוצה שוקו?" שאלתי. "לא". "וקפה?" "לא." "ומים?" "לא." "צ'יפס?" "לא." "שוקולד?" "אמה את מוכנה לצאת לי מהווריד כבר?! כל היום את רק רוצה שאני אוכל או אשתה! די! אני ילד גדול ואני יכול להחליט לבד מה לאכול ולשתות." "אתה יודע מה מאט?! אתה ממש דוחה! אני באה איתך לבית חולים הזה ואתה רק צורח עליי! בזמן האחרון אתה בכלל לא שם לב אליי!" צעקתי. "אם לא טוב לך, אמה, את מוזמנת ללכת. לתמיד." "לתמיד?" שאלתי. "כן." מאט אמר. "אוקיי. ביי מאט." אמרתי ויצאתי מביה"ח. בכיתי כמו תינוקת. ואז, בדרך הביתה צ'ארלי התקשר. "היי אמה. תקשיבי, יש מצב שאת באה היום לעזור לי במתמטיקה כי אני ממש לא מבין כלום." "מתי היום?" שאלתי. "מתי שבא לך." "אני באה עכשיו." אמרתי ורצתי לכיוון הבית שלו. דפקתי בדלת. "היי" אמרתי. היה לו בית ענקי ויפה, עם בריכה וטפטים על הקירות. יכולתי לראות את עצמי גרה שם כמו נסיכה. ישבנו ליד השולחן. "אוקיי, את מוכנה נפשית לפונקציות?" "כן, ברור." אמרתי. הוא פתח עמוד על חומר שמאט עזר לי ללמוד. התחלתי לבכות. "מה קרה אמה?" צ'ארלי שאל. "אני ומאט נפרדנו." "מתי?" "היום.עכשיו." "דיי אמה אל תבכי." צ'ארלי אמר ברכות וניגב את דמעותיי עם טישו שהיה ממש נעים. איכשהו, אחרי חצי דקה בערך, הפנים שלו היו קרובות לשלי.
האינטרנט שלי חזר ואיתו הפאנפיק