Let It Go

• פותח הנושא L D N
  • פורסם בתאריך

L D N

New member
../images/Emo15.gif Let It Go

היום אני שמה 2 פרקים, עד יום שבת יהיו כל הפרקים עד הסוף. תהנו. ---------- Let It Go מאירועי הפרק הקודם [פרק 20]: סטיב וצ'ארלי נפגשים בשביל לעשות עבודה, ג'יימס נפגש עם אבא שלו והוא מספר לו מה קרה לו. מאט בא לבקר את ג'יימס. וג'יימס שואל מי זאת רוקסי ומאט אומר לו שהיא בחו"ל. ג'יימס מבקש ממאט שיביא לו את הגיטרה הישנה שלו לביה"ח. פרק 21: -נקודת המבט של סטיב- סיימנו את העבודה בערך בארבע וחצי וצ'ארלי הלך. רצתי לבית של טום. -בבית של טום- אמא של טום פתחה לי את הדלת. "היי, איפה טום?" שאלתי. "טום.. הוא.. אתה לא יודע?" "יודע מה?" "הוא נשאר שם לעוד חודש, הוא ואבא שלו החליטו לחפש שם דירה ובינתיים הוא ישן אצל סבתא שלו." "את רצינית?" הייתי המום. "רגע, ויש לו טלפון או משהו?" "כן, אבל רוב הזמן הוא סגור. הם מתקשרים פעם בכמה ימים." "טוב... אה... אם טום יתקשר השבוע את תוכלי להגיד לו שסטיב מחפש אותו ושיתקשר אליי?" "כן." "ביי." אמרתי והלכתי לכיוון הפארק. ישבתי שם, לא יכולתי לחשוב על כלום. טום... הוא הבטיח לי... הוא הבטיח שהוא יחזור היום, לא בעוד חודש. לא היה לי כוח לחזור הביתה. ישבתי בפארק עד לחצות. פתאום דייב בא אליי "סטיב, מה אתה עושה פה?" "אני... הממ... כלום..." "אתה בטוח?" "כן.. בערך." אמרתי. "אני יכול לשבת לידך?" "כן, ברור." "טוב... ג'יימס התעורר!!!" "די, אתה צוחק עלי?! אני לא מאמין!!!" פתאום המצב רוח שלי השתנה. ג'יימס.. התעורר... וואו. "איך? מה? למה?" שאלתי. "דיברתי עם ג'יימס ופתאום הוא התעורר. הוא אמר שהוא סולח לי!" -נקודת המבט של רוקסי- הארי נכנס לחדר שלי. "אז מה שלומך היום?" הוא שאל וחייך. "תאמת? יותר טוב." אמרתי. "יופי. את רוצה לטייל איתי קצת בגינה פה ונדבר?" "כן!" אמרתי. "סבבה, אז תתלבשי ונצא." אחרי 10 דקות יצאתי החוצה. הסתובבנו ודיברנו. לא כמו רופא-מטופלת, כמו ידיד לידידה, בגובה העיניים. "קחי." הוא אמר והביא לי פרח. "תודה." אמרתי. "נו אז איך המקום החדש?" הוא שאל. "ת'אמת? נחמד. יפה פה." אמרתי. "כרי.. אני ידעתי שתאהבי את המקום הזה." "אמרת כריס? מאיפה כריס יודע?" "הממ.. אה את לא יודעת?" "לא, לא נראה לי." "כריס.."הוא אמר ונאנח. "כריס, הוא..." הוא אמר ושוב נאנח. "את בטוח לא יודעת?" הוא שאל. "לא." עניתי. "כריס, הוא היה חותך." "חותך? מה? סלט?" "לא חותך ככה. פוצע את עצמו, מעניש את עצמו." "מה? למה? הוא בסדר?" "לפני שנה וחצי ההורים שלי ישבו עם כריס לשיחה. כריס... אבא שלי הוא לא אבא שלו." "איך? אתם אחים!" "אמא שלי, היא בגדה באבא שלי. הבנת?" "כן... בערך." אמרתי והייתי בשוק. "אבל למה הוא חתך?" "היה לו תסביך כזה. הוא הסתובב עם אנשים מוזרים, מאוד. הוא הפך לפריק, לבש רק שחור, היה מלא בפירסינגים, הקשיב לכל מיני להקות מוזרות כאלה. הוא היה ישן כל היום. לא מדבר עם אף אחד. מתרחק מכולם... אפילו מחברה שלו. על ציון רע הוא היה חותך, על מים שנשפכו על הרצפה הוא היה חותך, על דיסק שנשרט הוא היה חותך, על ריב איתי הוא חתך, פעם אחת באתי לקחת ממנו חגורה וראיתי את כל היד שלו מדממת. הוא אמר שזה סתם, לא האמנתי לו. זה היה איזה שעה אחרי שרבנו ריב רציני. ממש רציני."

L D N

New member
../images/Emo15.gif פרק 22

Let It Go מאירועי הפרק הקודם [פרק 21]: סטיב הולך לבית של טום ומגלה שטום נשאר בחו"ל לעוד חודש עם אבא שלו. הוא מתבאס והולך לשבת בפארק עד לחצות. דייב רואה אותו ואומר שג'יימס התעורר. רוקסי והארי יוצאים לטיול והארי מספר לה מה עבר על כריס אחרי שהוא גילה שאמא שלו בגדה באבא שלו והוא יצא מהרומן הזה. פרק 22: -נקודת המבט של הארי- "רגע, אבל איך הוא הכיר את המקום הזה?" רוקסי שאלה. "באותו היום אחרי שרבנו ריב רציני, דיברתי איתו, בערב. רבנו ריב יותר רציני והוא התעצבן ואני התעצבנתי. אני ארזתי את הדברים שלי, לקחתי רכבת לידידה שלי שגרה ליד הבית חולים הקודם שהיית בו. בשעה אחת בלילה אמא שלי מתקשרת אליי בוכה ואומרת לי שכריס חתך כנראה יותר מידי.הוא איבד המון דם, היא מצאה אותו מעולף והאמבולנס היה בדרך. לא יכולתי לחזור, הרכבת לפה לא עובדת בלילה. בביה"ח הוא קיבל עירוי של דם ועוד כמה דברים... יום אחרי הוא התעורר.עשו לו איבחון פסיכולוגי ושלחו אותו לפה. הוא היה פה חודשיים בערך. עכשיו הוא בסדר." "וואו." היא אמרה. היא הייתה המומה. -נקודת המבט של מאט- הבאתי לג'יימס את הגיטרה. "חשבתי על איזה לחן... תשמע" הוא אמר והתחיל לנגן. "ג'יימס, אתה לא זוכר את השיר הזה?" שאלתי. "איזה שיר?" "הזה! 3AM! אתה לא זוכר אותו?! אתה כתבת אותו לרוקסי!" "באמת?" "כן." "חבל שאני לא זוכר איך היא נראית." "אתה עוד תזכור. חכה שניה." אמרתי והוצאתי את הפלאפון מהתיק. "אמה והיא הצטלמו לפני כמה זמן ביחד מהפלאפון שלי." חיפשתי את התמונה ונתתי לג'יימס לראות. "זוכר אותה?" "לא. רק את אמה." "בטוח?" "כן." "טוב..." אמרתי. "שניה." ג'יימס אמר. "מה? נזכרת?" "לא. אוף." טוב ג'יימס אני באמת חייב לעוף. יש לי עבודה ענקית לעשות למחר לבד כי אני ואמה כבר לא יכולים לעשות אותה ביחד. ביי" אמרתי ויצאתי מהחדר. -בלילה- -נקודת המבט של ג'יימס- "טוב, אז השיר שעכשיו ננגן הוא שיר שנקרא AM 3 והוא שיר ממש חדש, והוא מוקדש למישהי שאני מאוד אוהב, ואני ממש מצטער שפגעתי בה." "תקשיבי רוקסי.... השיר הזה... הוא עלייך." "אני אוהבת אותך. המון. אתה לא יודע כמה. ואני סולחת לך." "גם אני אוהב אותך, ואני ממש ממש ממש מאושר מזה שסלחת לי. אני באמת מצטער." התעוררתי. כולי מזיע. אני יודע מי זאת רוקסי. אבל למה היא הלכה?! לאן?! ולמה היא תחזור רק עוד חודש?! מה הולך פה?! חזרתי לישון. "תן לרוקסי 5 דקות בשביל להרגע לפני שאתה עולה." "דקה." אמרתי "3 דקות." הולי אמרה. "2 דקות מקסימום." אמרתי. "טוב" "טוב, מעכ-שיו." הסתכלתי על השעון והמחוגים בקושי זזו. כל שנייה נראתה לי כמו שעה. "עברו 2 דקות!!" אמרתי וכבר רצתי לכיוון המדרגות" "חכה שניה!" הולי אמרה והסתכלה על השעון. "אתה יכול ללכת אליה, אבל ג'יימס, תהיה עדין. היא מאוד רגישה עכשיו." "ברור, נראה לך שאני לא יודע?!" "אני אוהבת אותך." היא לחשה לי באוזן. "גם אני אותך." אמרתי. הסרט שוב הפך למשעמם, אז שוב התנשקנו, ואחרי חמש דקות היא הורידה לי את החולצה "את בטוחה?" שאלתי. "כן." היא אמרה. שוב קמתי. רוקסי, היא הייתה הראשונה שלי. אבל אני עדיין לא מבין מה הולך פה.

L D N

New member
../images/Emo15.gif פרק 23

מאירועי הפרק הקודם [פרק 22]: הארי מסביר לרוקסי איך הוא הגיע לביה"ח. מאט מביא לג'יימס את הגיטרה וג'יימס מנגן את השיר 3AM ולא זוכר שזה שיר שהוא כתב על רוקסי. ג'יימס חולם על דברים שקרו לו עם רוקסי. פרק 23 -אחרי 4 ימים- -נקודת המבט של הארי- היה לי טלפון. "הלו?" "הארי?" "כן." "שלום, מדברים מביה"ח הקודם של רוקסי. ג'יימי הת.." "את מתכוונת לג'יימס?" "כן, כן, ג'יימס... אז הוא התעורר. אמרו לי להודיע לך." "ועוד כמה זמן הוא יהיה משוחרר?" "לא יודעים." "אוקיי תודה רבה." אמרתי וניתקתי. אני לא הולך להגיד את זה לרוקסי. -נקודת המבט של ג'יימס- המשכתי לחלום בלילות על רוקסי. נזכרתי בה. במה שקרה. כשמצאתי אותה אחרי שהיא התאבדה, שאני התאבדתי. הפצע שהספיק להחלים על היד שלי והקעקוע שהיה על היד שלה. הכל התחבר לי. אבל איפה היא עכשיו?! -נקודת המבט של סטיב- טום התקשר בלילה והשאיר הודעה. "סטיב... הייתי מעדיף להגיד לך את זה בארבע עיניים אבל אני לא יכול. אני ואבא שלי נשארים פה לתקופה לא מוגבלת וכל שאר המשפחה עוברת גם. ומה שקורה בינינו... אני אוהב אותך אבל זה חייב להגמר. תבין, אני רוצה להתחיל מחדש פה. אני לא רוצה שאתה ואני נהיה מוגבלים בקשרים חדשים כי אנחנו חברים או משהו כזה. זה הבדלי מרחק עצומים. אני מצטער. אני יתגעגע אלייך. ביי ושיהיו לך חיים מדהימים כי באמת מגיע לך." רעדתי. אני לא מאמין עליו. מישהו צלצל לי בדלת. ודפק. ושוב צלצל. ושוב דפק. "שניה" צרחתי ושמתי מכנסיים. "נו סטיב! קדימה! מהר! כבר גודל לי זקן בזמן הזה! נו!" דייב צרח. "שתוק אידיוט זה 10 בבוקר, תן שניה לקום." צרחתי לו והלכתי לדלת. פתחתי לו את הדלת. "אוי אתה כבר לבוש! מצוין! בוא נלך כבר!" דייב אמר. "נלך לאן?" שאלתי. "אוי, לפני שנלך תצחצח שיניים, הרגת אותי עכשיו." "שתוק וחכה שניה." אמרתי והלכתי לצחצח שיניים. חזרתי. "נו אז לאן הולכים?" שאלתי. "תנחש." "לא יודע נו תגיד לפני שאני הורג אותך." "מישהו קם עצבני היום... טוב בכל מקרה אנחנו הולכים ל...." דייב אמר. "ל..?" שאלתי. "לג'יימס!" "ואיך מגיעים לג'יימס?" שאלתי. "אתה רואה את הטום קאר שם?" "כן." "זה שלי. אתה בא?" "טוב אבל אני לא רוצה למות צעיר." "נו אני לא נוהג כזה גרוע! אני נוהג כמו איזה זקנה! יאללה בוא!" "טוב הנה אני נועל את הבית ושם נעליים ובא." אמרתי ונסענו לביה"ח. נכנסנו לחדר של ג'יימס. "היי סטיב. מה קורה אחי?" הוא אמר. "הכל טוב מה איתך?" עניתי. "אתה יודע... מסתדרים." הוא אמר והמשכנו לדבר בערך שעתיים ואז מאט הגיע. "מאט, מה אתה עושה פה?!" ג'יימס שאל. "סתם סיימתי את העבודה." דיברנו 10 דקות ואז דייב אמר. "יואו, זה כמו איחוד. הדוסונז גיקס חוזרים ובגדול." "הלהקה שלנו לא התפרקה או משהו בזמן הזה?" מאט שאל. "לא נראה לי." אמרתי. "ג'יימס, ביום הראשון שאתה משתחרר אתה..." התחלתי להגיד. "הולך לראות את רוקסי או לדבר איתה. או משהו." פתאום היה שקט. "תעזרו לי, בבקשה בנים. זה כמו שאתה, סטיב לא היית רואה את טום חודש." "מאיפה אתה יודע?" שאלתי. "מה, אתה לא ראית אותו חודש?" דייב שאל. "הוא עבר לחו"ל עם המשפחה שלו. הוא נפרד ממני בטלפון. בהודעה. אני לא יראה אותו יותר בחיים נראה לי." אמרתי.

Lex 1

New member
אווו! ../images/Emo12.gif אני לא יודעת לאיזה פרק להגיב.. חחXD

הפיק שלך כל כך מקורי!
זה נגמר עד סוף השבוע..?
מסתיימת עונה שנייה נכון? תהיה שלישית? בקשה תגידי שכןן!
בכל מקרה שוב שלושה פרקים מדהימים!
למה לא העלת כל כך הרבה זמן פרקים? הייתי במתח מטורף!
חחחח טוב די חפרתי עם כל השאלות נהנתי עם הפיק המדהים שלך ומחכה לעוד!

L D N

New member
../images/Emo15.gif תודהההההה

כע. מקסימום עד יום רביעי. לא תהיה שלישית >< כי הייתי עסוקה בכ"כ הרבה דברים והיה לי גם מחסום כתיבה >< לאדעת. תודה שוב!

Lex 1

New member
מה??../images/Emo7.gifאהבתי כל כך... Kill me now../images/Emo11.gif

L D N

New member
../images/Emo15.gif בשביל זה קיים מסנג'ר ../images/Emo9.gif

L D N

New member
../images/Emo15.gif Let It Go פרק 24

בלה בלה בלה תהנו. מאירועי הפרק הקודם [פרק 23]: מודיעים להארי שג'יימס התעורר והוא לא מתכוון להודיע על זה לרוקסי. טום נפרד מסטיב. דייב לוקח את סטיב לג'יימס, ואח"כ מאט מצטרף. ג'יימס מבקש מהבנים שיעזרו לו עם רוקסי ואיכשהו סטיב מקשר את זה לטום. פרק 24 -נקודת המבט של ג'יימס- "סטיב... אתה בטוח תמצא מישהו חדש בקרוב. אני מבין שהוא חשוב לך והכל אבל במקום להכנס לדיכאון מזה פשוט תנסה לעשות דברים אחרים שיעסיקו אותך במקום שתתבאס מזה." אמרתי. "כמו להתחיל לכתוב שירים ללהקה" מאט אמר. "כמו להתחיל להתאמן ללהקה" דייב אמר. "כמו לעזור לי למצוא את רוקסי." אמרתי. "מה אתה קשור?" דייב אמר. "אני חייב את זה. ואתה במיוחד צריך לעזור לי. נו דייב אתה יודע שאני שונא להתחנן." אמרתי. -אחרי שעה- כולם הלכו. רק דייב נשאר. "ג'יימס, אתה יודע שאני לא יכול לעזור לך! אני לא יודע כלום! באמאשלי!" "טוב... אבל אתה מוכן לעזור לי?" "בטח." דייב אמר. -נקודת המבט של מאט- הלכתי ברחוב עם האייפוד שלי, כשרק אוזנייה אחת באוזן וסטיב התקשר. "נו אז מה אתה אומר על מה שטום עשה?" סטיב שאל. "זה לא היה לעניין..." "אני יודע אבל..." "אבל קשה לא להפגע מזה. אבל אולי ככה זה היה צריך להיות? אני לא יודע. כל דבר קורה מסיבה כלשהי." "אבל אני אוהב אותו, ממש." "סטיב, זה ברור שככל שהאהבה יותר חזקה אז זה יותר כואב. צריך להתמודד עם זה." "איך אני אמור להתמודד עם זה?! אתה התמודדת עם מה שקרה עם אמה, לא?" "מישהו אמר שאני התמודדתי? זה כאב, זה כואב, וזה יכאב. אני פשוט מתגעגע. כל כך מתגעגע." לא שמתי לב שאני צורח באמצע הרחוב כי האוזנייה עדיין באוזן שלי. "טוב סטיב, אני עוד שניה בבית שלי, אני ידבר איתך אח"כ, טוב?" אמרתי. "סבבה." הוא אמר. הלכתי להתקלח וכשסיימתי, נכנסתי לחדר עם המגבת בשביל להתלבש, יש לי טלפון. "גאד אני פופולרי היום..." אמרתי בקול לעצמי. "הלו?" אמרתי. "מאט?" שמעתי את הקול של אמה. "אמה? מה את רוצה? עשיתי כבר את העבודה לבד... אל תדאגי." אמרתי. "לא... זה לא זה. שמעתי מה אמרת היום ברחוב בטלפון." "מה אמרתי היום ברחוב?" שאלתי. "נו... אמרת שאתה מתגעגע ושזה קשה, ושנפגעת..." לא יכולתי לשלוט על עצמי והתחלתי לצחוק. "יו דיברתי על סטיב!!! פאק את חיה בבועה שלך נכון?!" היא שתקה. "עזבי את זה שניה... מה את רוצה להגיד בקשר למה שאמרתי? גם אם את חשבת שזה עלייך." "אני.. הממ..." היא אמרה והייתה לי ממתינה. "טוב חכי רגע. יש לי ממתינה." "כן סטיב." אמרתי לסטיב שהיה בממתינה. "תגיד... אתה מכיר את צ'ארלי?" הוא שאל. "כן... הוא לקח לי את אמה... למה?" אמרתי. "הוא בא אליי עכשיו... עשינו משהו בהיסטוריה. בקיצור, הוא עמד ללכת ואני כזה בא לתת לו כיף ובמקום לשחרר ת'יד שלי, הוא לא עזב אותה ומשך אותי אליו וניסה לנשק אותי." "מה?! אתה בטוח?!" אמרתי. "כן!" הוא אמר. "חכה שניה." חזרתי לשיחה שלי עם אמה. "אמה אני עוד 5 דקות מתקשר אלייך. אני גם צריך להגיד לך משהו." אמרתי וניתקתי איתה וחזרתי לשיחה עם סטיב. "אז אתה אומר שהוא הומו?" שאלתי. "כן." הוא ענה. "ואתה אומר שהוא ניסה לנשק אותך?" שאלתי. "כן." הוא ענה. "אוקיי, יש לי תוכנית, אתה בעניין?"אמרתי. "ברור!" הוא ענה.

Lex 1

New member
ג'יזס! ../images/Emo12.gif צ'ארלי גיי! ../images/Emo6.gif חחחחחח

פרק מרתק ומדהים במיוחד שוב!
אני לא רוצה שייגמר!!
פליז תנסי להמשיך לעוד עונה...

m i c k e y 15

New member
מה זה כל הריבים האלה../images/Emo7.gif

איזה מגעיל הארי!! לרוקסי מגיע לדעת! ו..ו..צ'ארלי גיי?! חח מאזה לא מתאים לו.. אהבתי אהבתייייייייי

L D N

New member
../images/Emo15.gif Let It Go פרק 25

אוקיי קודם כל תודה ענקיתתתתתתתתתתתתת לפקאצה שלי!
תהנו וזה. אחד הפרקים שאני הכי אוהבת! ------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 24]: ג'יימס מבקש מדייב שיעזור לו למצוא את רוקסי. אמה שומעת את מאט מדבר ברחוב ומסיקה מזה דברים לא נכונים, אח"כ היא מתקשרת אליו ורוצה להגיד לו משהו אבל סטיב בממתינה מספר לו שצ'ארלי ניסה לנשק אותו. מאט מנתק עם אמה ואומר לסטיב שיש לו תוכנית. פרק 25 -נקודת המבט של סטיב- "אוקיי מאט, סבבה." אמרתי וניתקנו. התקשרתי לצ'ארלי. "היי צ'ארלי... תקשיב... אני רוצה לדבר איתך פנים מול פנים. היום... עכשיו... אתה יכול לבוא אליי?" שאלתי. "כן, בטח. עוד רבע שעה אני אצלך." הוא אמר וניתקתי. התקשרתי למאט. "הוא עוד רבע שעה פה." אמרתי. "יופי. והמצלמה והפלאפון מוכנים?" הוא שאל. "כן." אמרתי. "בהצלחה." הוא אמר. "בהצלחה." אמרתי. הכנתי את המצלמת אינטרנט, החבאתי את הפלאפון באחת המגירות וחיכיתי עד שצ'ארלי בא. הוא דפק בדלת, פתחתי לו ועלינו לחדר שלי. "מה רצית להגיד לי?" הוא שאל. "צ'ארלי... יש דבר שאתה כנראה לא יודע. אני... אני לא בקטע של בנ.." "בנים. זה בסדר אני מבין." "לא, לא. בנות. אני לא בקטע של בנות." "אתה רציני?" הוא שאל. "כן. מאוד רציני... ואתה?" "אני... לא סגור על עצמי. אני... לא יודע. מצד אחד יש לי את אמה. אבל... אני לא מרגיש אליה כלום. ומצד שני.. נראה לי שאני... שאני... מתחיל להרגיש אלייך משהו." הוא אמר. "אז אתה אומר שאתה בקטע של בנים?" שאלתי. "לא. כן. נראלי. לא. לא. כן. כן, אני בקטע של בנים. גם אח שלי בקטע של בנים. המשפחה יודעת רק עליו." "אז...." אמרתי ונאנחתי. "אז... מה אתה רוצה לעשות לגבי זה?" שאלתי. "לא יודע. תן לי לחשוב." הוא אמר. "אני יודע שזה לא קל... לי לא היה קל עם טום. לקח לי דיי הרבה זמן. קח את הזמן אחי, אל תמהר." אמרתי. "אני... אני סגור על עצמי. כבר שנה שאני לא מרגיש כלום לבנות ולבנים כן." הוא אמר. "אז מה? אתה רוצה לנסות?" שאלתי. "ת'אמת? כן." הוא אמר וחייכתי. "טוב, אז אני יראה אותך מחר?" "יאפ." הוא אמר והלך. -נקודת המבט של מאט- "את רואה אמה?! אני לא שקרן. הנה, הוא אמר לך את זה בלייב." אמרתי. "אבל.. אבל.. אני לא מאמינה עליו.. 'אני לא מרגיש כלום לאמה.' איזה אידיוט גאד." היא אמרה והייתה בהלם. "ואת עוד לא רצית לבוא אליי, הא?" אמרתי וחייכתי. "רק שתדעי, שאני לא עשיתי את זה בשביל להחזיר אותך אליי. אני עשיתי את זה בשביל שתביני שצ'ארלי לא ממש רוצה אותך. הוא סתם מנסה להוכיח לך ולו ולמשפחה שלו שהוא לא הומו." אמרתי. "מאט, אני... אני לא יודעת מה להגיד לך." היא אמרה. "את לא צריכה להגיד כלום. רק רציתי שלא תפגעי שוב." אמרתי ושנינו שתקנו. פתאום, היא נישקה אותי. "מה זה היה?" שאלתי. "סתם רציתי להיזכר בפעם האחרונה." היא אמרה. "אני גם יכול להיזכר בפעם האחרונה?" שאלתי. "נראה לי שכן." היא אמרה וחייכה. התנשקנו ואז הסתכלנו אחד לשני בעיניים. "התגעגעתי." היא אמרה.

L D N

New member
../images/Emo15.gif פרק 26

עוד פרק נחמד. עוד 2 פרקים נראלי וזהו. ---------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 25]: התוכנית של מאט יוצאת לפעולה. צ'ארלי מודה שהוא הומו. אמה רואה את השיחה של סטיב וצ'ארלי ומחליטה לחזור למאט. פרק 26 -נקודת המבט של מאט- לא יכולנו להפרד אחד מהשניה במשך כל הלילה אז אמה החליטה לישון אצלי. -בבוקר- "מאט, אתה יודע שאני חייבת ללכת." היא אמרה. "טוב, אבל חסר לך אם את לא חוזרת." אמרתי. "סבבה." היא אמרה, התנשקנו ואז היא הלכה. ישר התקשרתי לסטיב. "סטיב, אני עוד 5 דקות אצלך." אמרתי. "טוב אחי." הוא אמר. -אחרי 5 דקות- באתי לבית של סטיב וישבנו שנינו בסלון."וואי סטיב, אני חייב לך את החיים שלי." אמרתי. "למה?" הוא שאל. "אני ואמה חזרנו." "אה." הוא אמר באדישות. "הלו?!!? סטיב?!!? אתה חי? מה קרה?" "אני.... סתם, עזוב." הוא אמר. "טום?" "אה הא." הוא אמר. "מה שהמצלמה צילמה מוקלט?" הוא שאל. "נראלי." אמרתי. "אה. וואי זה מגניב חחח" הוא אמר. "יש לי עוד רעיון."אמרתי ועלינו לחדר של סטיב. אני עשיתי משהו במחשב וסטיב התחיל לדבר. "אתה יודע, אחרי שצילמנו את הכל אני אמרתי כזה 'יואו איזה שקרן גרוע אני. אם רק טום היה יודע כמה שאני מת שהוא יהיה פה. אני עושה את זה רק בשביל מאט ואמה.' אני כ"כ מתגעגע אליו." הוא אמר. "יש לו אימייל?" שאלתי. "יש לו מסנג'ר. אני לא יודע אם הוא משתמש בזה גם כאימייל." הוא אמר. "תן לי את האימייל שלו ותסמוך עליי." אמרתי וסטיב כתב לי את האימייל של טום. -נקודת המבט של טום- עוד יום משעמם פה בסין... טוב לפחות אנחנו במלון חדש. אני אלך להסתובב פה או משהו. נכנסתי לאיזה חדר מוזר כזה ואני רואה מחשבים!!! ואינטרנט!!! בחינם!!! אומייגאדדדדדדדדדדדדדדדדד! נכנסתי לאימייל שלי, ציפיתי שיהיו לי לפחות 50 הודעות אבל... יש לי רק 1. חחחח יו אני כזה פתטי. זה מוזר, מאט שלח לי אימייל - 'חשוב ביותר!'.. מעניין מה זה יכול להיות... נכנסתי למייל הזה. היי טום, איך שם? טוב, אני לא ידבר הרבה... אני רק רוצה שתראה משהו. יש את הבחור הזה צ'ארלי, הוא הפך לחבר של חברה שלי רבע שעה אחרי שנפרדנו. חזרנו בגלל הסרטון הזה. סטיב עזר לי כי הוא ידע כמה הייתי עצוב בגלל זה, ונראה לי שזה הזמן שלי לעזור לו. אתה לא מבין מה עובר עליו, כמה הוא מתגעגע אלייך, אוהב אותך. טוב, רק תראה את הסרטון הזה, בבקשה. היה קישור לאיזה סרטון. נכנסתי. "אז מה? אתה רוצה לנסות?" סטיב אמר. "ת'אמת? כן." השני אמר. "טוב, אז אני יראה אותך מחר?" "יאפ." אחרי שניה פתאום אני שוב רואה את סטיב. "יו אני כזה שקרן גרוע. אם טום רק היה יודע כמה שאני מתגעגע אליו. אני עשיתי את זה רק כי מאט הוא אחד החברים הכי טובים שלי ואני יודע שאמה מדהימה ושניהם כ"כ מתאימים אחד לשני. הלוואי והוא היה פה. הלוואי." הוא אמר והחזיק את הראש שלו בידיים. אני חייב לחזור.

Lex 1

New member
איזה 2 פרקים מדהימים!../images/Emo99.gifאהבתי כ"כ!../images/Emo23.gif

מדהים../images/Emo99.gif

אני שונאת את הארי
מה נסגר עם צ'ארלי?! הוא לא יכול לבוא ולהפריד ככה את מאט ואמה ואז ההחליט שהוא הומו!
מאט ואמה
אני חולה על מאטטטט!
איזה מאגניב זה היה אם זה באמת היה חיים של מיש'ו
באלי חיים כאלו תמיד קורה מש'ו

למעלה