Charmed by love

New member
../images/Emo15.gif

אוקי, אני לא כל כך נכנסת לפה [ו\או לפורומים אחרים] בזמן האחרון כי... אין לי זמן!!!!! אזזזזז.... אני רק מראה סימני חיים.... כמה דברים:
[אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא] מי מכם רואה המורדים\קטנטנות\כל דבר שהוא מערוץ ויוה?
אנשים. משעמם לי.
טופיקון: אם לכס לא היה בלהקה, ואהרון היה שר, נראה לכם שעדיין הייתם אוהבים את הלהקה? [אותם השירים, אותה המוזיקה.]
איתמר- תחליף סקר
!!!!!!!!!!!!!!!

michelle alex

New member
אני ממש לא

חושבת שהייתי מעריצה את הלהקה בילעד אלכס, הקול שלו הוא בעצם עושה את הלהקה, ולארון-יש קול מ-ז-ע-ז-ע שמעתי אותו בראיונות, אני ממש לא אוהבת טלנובלות....זה בשביל זקנות משועממות....ישאולי כמה מעניינות אבל זה לא בישבילי.....

Adrienne

New member
שרוני בעלת הקול היפה!!! מה קורה?

בקשר לסקר, אמרתי ברגע שתציעו משהו הוא ישתנה(וכל דבר יהיה יותר טוב מזה אז... יאללה!) אם אלכס לא היה בלהקה אבל הקול שלו היה כאילו אצל אהרון או אם אלכס לא היה בלהקה והזמר היה אהרון? נראה לי שאני עדיין הייתי אוהב את הלהקה אבל לא כמו שאני עכשיו, כאילו יש עוד חוץ מקול יפה באלכס ואהרון מכוער... אני לא הייתי יכול לסבול לראות אותו כל הזמן בקליפים...

michelle alex

New member
יש לי הצעה!

אתה יכול לתת לנו למחש מה יקרה עים דה קולינג עוד 20 שנה או לישול אים אלכס וג´ניפר סקיי יתחתנו... או לישאול....האים אלכס צריך להיסתפר?אייזו תיספורת? יש כל מיניי דברים לישאול....

Adrienne

New member
נכון! ובגלל זה תרשמי את השאלה.

אם תשובות אפשריות שאת רוצה שיהיו... ואני אשים את זה בפורום...
יאללה להפעיל את המוח

למעלה