אמר
אמרה - הקאמבאק!!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo150.gif אמר ../images/Emo68.gif אמרה - הקאמבאק!!

כן כן, חברים! הפינה חזרה!!! והפעם, אני, בתור נציג הגברים, אדבר על נושא מאוד רגיש וכאוב בשבילנו - סקס (צפוי, אה?
)!!! בסקס, כמו שרובכם כבר יודעים, הבנות יכולות להעביר עלינו, הגברים, את כל הביקורת שבעולם... אבל לעומת זאת, אם אנחנו מעיזים להגיד להם משהו, או מביעים את חוסר שביעות הרצון הכי קטן שבעולם, אנחנו נחשבים כפויי טובה, והגישה שלכן בנושא היא "מה אתם מתלוננים? תגידו תודה שאתם בכלל מקבלים משהו!"??? מה, אתן עושות לנו טובה שאתן שוכבות איתנו? אתן לא נהנות מזה? אחרי הכל, מניסיון, לא כל בחורה היא תותחית על במיטה... קצת ביקורת בונה במידת הצורך ממש לא תזיק לכן...

pain is MY love

New member
אהם אהם......./images/Emo68.gif

בתור מלכה במיטה (כן תואר חדש שקיבלתי
) אני חייבת להגיב! קודם כל אם אתה מדבר על ביקורת בונה אז גם ביקורת בונה צריך לדעת לתת... ויש צורה להגיד כל דבר.... מושגים כמו "שיוווו איזה חלשה את..!" לא ממש מתקבלים על הדעת (אורן אתה מבין למה אני מתכוונת....) ודבר שני אם כבר השקעת ובאת והצלחת להכניס את הבחורה למיטה (וניצא מנקודת הנחה שהשקעת ולא שהיא מסוג הבנות שכבר הספיקו לחגוג על כל שאר החברים שלך....) מה קיבנימאט אתה עוד מתלנון?!?!?!?!?!?! הרי ידוע שלבנות הרבה יותר קשה לגמור וצריך להשקיע בהן הרבה יותר אז בנים שלא משקיעים מגיעה להם רמה מסויימת של ביקורת ואפילו נזיפה אם אפשר.. אבל אתה? מה אתה מתלונן? יש לך קצת TLC אתה עוד רוצה יותר?! חוץ מזה שסקס זה משחק של תן וקח... ואם אתה ממש רוצה לקבל משהו טוב גם תיתן משהו טוב.... תתפלא כמה אנרגיות ורצון להשקיע זה נותן לצד השני....

TheWhiteTigris

New member
הנקודה שלו היא

שסקס זה "משחק" לשניים. זה שניכם נהנים. זה לא שהבן עושה, ופועל, גומר, והאישה שוכבת וכמו פולניה מסתכלת על התקרה בהרהור עם צריך להחליף את הצבע לבז'... ומה הקטע של: "תגיד תודה בכלל ששכבת איתה". יענו ?!WTF מה, היא "נתנה שירות שאני צריך להגיד תודה?! זה חברים, לא זונה ולקוח!

HyPeR SoNiC

New member
תראי...

קודם כל, לא כל הבנים הם חארות מספיק כדי להגיד לבחורה דבר כזה... דבר שני, אם התאמצתי כל כך להכניס אותך למיטה, אני צריך לצפות לתמורה טובה על מאמץ גדול, לא? את, בתור בת, עם כל המשחקים של ה"קשה להשגה", מגדילה לי, בתור בן שמתחיל איתך, את הציפיות... הרי אם קשה להשיג את זה, זה בטח משהו טוב, לא? ובקשר לזה שלבנות יותר קשה לגמור, זה לא בהרכח נכון. זה משתנה מבחורה לבחורה.... ומה זה TLC? ו...... בקשר ל"תן וקח"... זה תופס גם לגביכן..... נ.ב. אני לא הגבתי על ההתחלה כדי לתת זמן לתגובות להצטבר... אבל מה זה? השרשור עומד כבר כמעט יממה ויש רק תגובה אחת!?

למעלה