האם נכונה .............

הצועני 1

New member
../images/Emo150.gif האם נכונה .............

חברה סיפרה לי בתוכנית של מרגול שופטת התארח רקדן בטן , האם יש סיכוי שאסי התארח בתוכנית ? ולמה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה ....................

חחח.

לא הסברתי, הוא הביא את אחת התלמידות שלו למשפט בגלל שהיא מאחרת לשיעורים ומתפרעת אצלו.... היה משעשע...

dvd2000

New member
גם אני ראיתי את זה , זה היה קורע חח../images/Emo13.gif

הזהבה הזאת התלמידה שלו יצאה מזה פארשית , בקטע ריקוד היא ניסתה לעשות את הכוריאוגרפיה שהיא למדה וראו שהיא תמיד הסתכלה על אסי בכדי לראות מה שהוא עושה . במקום שהיא תגנוב לו את ההצגה ותפציץ בתנועות אחרות היא עשתה את אותן התנועות שלו חחחחחחחחחחחחחחחחח והקטע הכי הורס היה הביקורת של השופט הזה מנולד לרקוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחוץ מזה בתוכנית הזאת כול הנושאים הם מפוברקים חחחחחחחחחחחחח הם פנו אליי בכדי שאני ישחק בכאילו שאני מסוכסך עם איזה רקדן או רקדנית אבל אני לא הסכמתי להשתתף : ) לא ידעתי שאסי עונה גם לשם " אלאדין " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור אין על מרגול אחלה שופטת

dvd2000

New member
השופט גם היה מעוניין להיכנס בו ../images/Emo6.gif

יש פירסום ויש פירסום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחוץ מזה היא לא מסכנה , היא ידעה בדיוק מה הולך לקרות ובמה התוכנית הזאת מדברת ולפני שהיא הסכימה להופיע בתוכנית היא היתה צריכה לחשוב מה יהיו התוצאות . והיא יצאה מופסדת מהעניין , אבל היה שם מישהו שהרוויח מהפרסום והוא אסי חחחחחחחחחחחחחחחח למרות שהפרסום היה קצת קלוקל כי הוא שידר שכל אחת יכולה לעשות מה שבראש שלה , וכל עוד הוא מקבל את הכסף מה אכפת לו שתאחר ותפריע לשאר התלמידות והוא לא מעוניין להתעסק עם זה . וראיתם שהשופט הזה מנולד לרקוד אמר שהוא היה סוגר את הדלת ולא היה מכניס אותה לשיעור , וזאת התנהגות מקצועית . אני לא אומר שלא קורה שלפעמים מאחרים וזה בסדר וכולנו בני אדם אבל באופן כרוני זאת כבר בעיה , ולא רק בעיה של אותה תלמידה כלפי המורה .אלא נהפכת לבעיה של המורה עם התלמידות שלומדות אצלו כי לו הן משלמות והוא זה שצריך לתת להן את הדין וגם את התמורה לכספם . בקיצור מוסר השכל מכל הנושא הזה , "הזכות לכבוד וחובה לכבד " כי כמו שאתה רוצה שיכבדו אותך אתה צריך קודם כל לכבד את הזולת . ועוד מוסר השכל קטן , שאת מופיעה ביחד עם המורה שלך אל תעשי את אותן תנועות שלמדת בשיעור , אלא תשתמשי מעט ביצירתיות שלך כי רואים את זה . שיהיה שבוע טוב

slov

New member
עדידוש!!!

תודה על הקטעים מהתוכנית של מרגלית מהזה נהניתי. ולגבי המאחרת, האמת שיחסית לתלמידה היא רוקדת נחמד. ויש לה גם הרבה אומץ להופיע בטלויזיה במיוחד מול דויד דביר, ולשונו המשתלחת.

הי מותק מה נשמע???../images/Emo25.gif

נכון? היא דווקא מאוד חביבה. נראה לי שאני גם מכירה אותה. הקטעים היו יותר מידי מזוייפים...חחחח.... מה חדש איתך ????

slov

New member
אני בחופש ומשתדלת לבלות

הייתי בסוף שבוע בכפר ערערה. סוף שבוע שבו לומדים ערבית מדוברת, והיה מאוד נחמד. למדנו ערבית בסיסית כמו איפה אתה גר ובמה את עובד וכו" . וחוץ מיזה ביקרתי בשייפ דרך חברה שלי והייתי בשיעורי ריקוד של אנבל והדס פלד, ממש כף היה., יש שם חוג גם לסטריפדאנס עם תנועות מאוד דומות, "משום מה", לריקודי בטן. נראה לי שהסדנה השלישית עם השושנה לא התקיימה, כי לא ראיתי שום תגובות באינטרנט לגביה ונראה לי שגם הסדנה עם אורטל לא התקיימה, אולי בגלל שהסטודיו של פיפי שינה מיקום.

כן . היא עברה מקום.

יותר טוב. היא צריכה מקום יותר גדול. אין לה מקום לכל התלמידות...

כן ייפיפיה... היא עברה.

פיפי נס - סטודיו "יא סלאם" - מתארחת בביניין אשכול פיס שברח' הארבעה 18 בתל אביב, קומת כניסה, החל מתאריך 5/8/07 יום א'. מצ"ב מפת הגעה למקום. להלן מערכת השעורים החדשה של פיפי נס - סטודיו "יא סלאם" באשכול פיס ת"א: יום א' - רמת ממשיכות 18:45-19:45 יום ב' - רמת מתקדמות-מקצועיות 10:30-12:30 (שעתיים) יום ב' - 18:00-19:00 - רמת מתקדמות 19:00-20:00 - רמת מתחילות לבירורים ניתן להתקשר לליאת בצון 052-2313440 נשמח לראותכם במשכן אשכול פיס. האתר של פסטיבל יא סלאם: http://www.ya-salam.co.il/index.php

אשתהר

New member
מסכנה פיפי שלנו...

היא כל כך רצתה מקום קבוע, ומגיע לה ממלכה משלה. אני מקווה שהיא תימצא מקום אחר ותיתמקם סופית. תודה עדי מתוקה, מקווה לשקשק איתך מחר...

למה מסכנה?

ההפך.היא עשתה טעות שהיא לקחה שותפה. היא באמת צריכה ממלכה משלה . לבד. היא לא צריכה שום שותפים. וחוץ מזה שהייתי מגיעה לשם אז מרוב תלמידות היה קצת צפוף. וזה אחרת שהמקום הוא רק שלך. את יכולה לעצב אותו כרצונך ואת גם דואגת ומטפחת אותו יותר. אני דווקא חושבת שהצעד שלה נכון. איזה כיף יהיה להגיע לסטודיו של פיפי שהוא יהיה רק שלה. זה יהיה כמו לבוא אליה הביתה. ההרגשה הכי חופשית בעולם. איזה כיף!!! איך גם אני הייתי רוצה מקום משלי, רק שלי. שיהיה לה המון בהצלחה
ולגבי מחר.... אני עדיין לא יודעת... אני עובדת על זה... אולי אני יגיע יותר מאוחר לעבודה ... נראה. נשיקות

אשתהר

New member
את רצינית?

לא ידעתי על שותפה, רק ראיתי שהמקום מעוצב במיוחד לריקודי בטן והיתה פתיחה חגיגית וכל זה. חשבתי שהמקום רק שלה. וביניין הפיס בו היא היתה קודם, היה סטודיו שבו מתקיימות עוד סדנאות. לא חשוב, יאלה פיפי, שיהיה רק לך רק בהצלחה, לא חשוב איפה.

fifi ness

New member
יא חארם על פיפי../images/Emo8.gifשום חארם אני לא מסכנה

אדרבא ,אני מאושרת,אני אשה משוחררת!!! .בכל מקום בו אנדוד ואתארח ארגיש בארמון ממלכה ...ובזכותכם!!! אתם אלו שבזכותכם אמשיך הלאה!!!היום אחרי שעזבתי שם מרצוני ויוזמתי, בגאווה, אוכל להגיד שלכל ביה"ס משלמים שכר לימוד ואני שילמתי! ובמחיר גבוה. כיף לי שום דבר לא מטידני אני חושבת על היום צריכה להופיע,עבדל חאלים חאפז קאראאת אל [קוראת הקפה]צוותא היום בערב יא ממה מיה איזו התרגשותתתתתתת. אוהבת פיפי.
אה ..כן פיפי נס יא סלאם הארמון הנודד

למעלה