החיים עפ"י מוזיקת קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo150.gif החיים עפ"י מוזיקת קאנטרי ../images/Emo150.gif

בחרו אמן אחד וענו על השאלות הבאות באמצעות שמות השירים של אותו אמן.
אל תשתמשו באותו אמן שהשתמשו בו לפניכם.
אין לחזור על שירים פעמים!
זה לא פשוט כמו שזה נראה...
השאלון מתורגם מאנגלית אז אם התרגום עילג תסלחו לי. אין מה לעשות שיש דברים שנשמעים טוב יותר באנגלית
השאלון מנוסח בלשון נקבה כיוון שהאקדמיה לעברית קבעה שרוב של בנות מקבל בעלות אך כמובן שהוא מתייחס לשני המינים
השאלות
1. זכר/נקבה? 2. תארי את עצמך- 3. איך את מרגישה- 4. תארי היכן את גרה כרגע- 5. אם היית יכולה להיות בכל מקום שתבחרי, לאן תלכי? 6. צורת התחבורה המועדפת עליך - 7. החבר/ה הכי טוב שלך- 8. את וחברך/חברתך הטוב/ה ביותר- 9. איך מזג האוויר? 10. הזמן האהוב ביממה- 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? 12. מה החיים עבורך? 13. מערכת היחסים שלך- 14. ממה את מפחדת? 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? 16. מחשבות על היום- 17. המוטו שלך- מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
החיים עפ"י ליאן ריימס../images/Emo68.gif../images/Emo79.gif

1. זכר/נקבה? ‏[URL='http://']‏When This Woman[/URL] Loves A Man 2. תארי את עצמך- Insensitive 3. איך את מרגישה- Wound Up 4. תארי היכן את גרה כרגע- Feels Like Home 5. אם היית יכולה להיות בכל מקום שתבחרי, לאן תלכי? Don't Mess With Texas 6. צורת התחבורה המועדפת עליך - One Way Ticket 7. החבר/ה הכי טוב שלך- Twisted Angel 8. את וחברך/חברתך הטוב/ה ביותר- Crazy 9. איך מזג האוויר? Purple Rain 10. הזמן האהוב ביממה- Long Night 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? Good Friend and A Glass Of Wine 12. מה החיים עבורך? Lovesick Blues 13. מערכת היחסים שלך- Destructive 14. ממה את מפחדת? What I Cannot Change 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? Life Goes On 16. מחשבות על היום- Nothin Better To Do 17. המוטו שלך- Put A Little Holiday In Your Heart הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
הדיס וומן בשאלה הראשונה היה אמור להיות מודגש

אבל כנראה שלתפוז יש רצונות משלו

LeAnnDylan

Well-known member
לאלא הוא היה צריך להיות כחול

בתצוגה מקדימה הוא דווקא היה כחול. אבל תפוז שיקר לי |הא|

MiriOrit

New member
החיים לפי שאניה טווין ../images/Emo68.gif

1.זכר/נקבה? Man I Feel Like A Woman 2. תארי את עצמך- I aint going down 3. איך את מרגישה- I'm Not In The Mood (To Say No) 4. תארי היכן את גרה כרגע- No One Needs to Know Right Now 5. אם היית יכולה להיות בכל מקום שתבחרי, לאן תלכי? ROCK THIS COUNTRY 6. צורת התחבורה המועדפת עליך - In My Car (I'll Be The Driver) 7. החבר/ה הכי טוב שלך- Shoes 8. את וחברך/חברתך הטוב/ה ביותר- Don't Be Stupid 9. איך מזג האוויר? There Goes The Neighborhood 10. הזמן האהוב ביממה- Honey I'm Home 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? If Your Not In It For Love- I'm Outta Her 12. מה החיים עבורך? i aint no quitter 13. מערכת היחסים שלך-party for two 14. ממה את מפחדת? It Only Hurts When I'm Breathing 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? WHATEVER YOU DO! DON'T 16. מחשבות על היום- Who's Boots Have Your Bed Been Under 17. המוטו שלך-up זה היה כיף! בא לי לעשות עוד...אבל נשאיר לאחרים. אוח..אני אוהבת את השטויות האלו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

MiriOrit

New member
ב 16 זה אמור להיות

Whose Bed Have Your Boots Been Under טעות , טעה, טועים...טעינו

LeAnnDylan

Well-known member
יצא לך מעולה../images/Emo252.gif

וכמו שרווית אמרה את יכולה בכיף לענות שוב. יש מספיק אמנים אחרים. גם אני אעשה שוב. אני לוקחת בעלות על שידייזי. לא לגנוב לי אותן! |הא|

MiriOrit

New member
אתם מרשים לעשות גם אומנים שהם לא קאנטרי?

כ"כ בא לי לעשות לפי השירים של נטשה בדינגפילד

החיים עפ"י הדיקסי צ'יקס

אני מתה על זה! 1. זכר/נקבה? Unknown 2. תארי את עצמך- Salty 3. איך את מרגישה- Not Ready To Make Nice 4. תארי היכן את גרה כרגע- Silent House 5. אם היית יכולה להיות בכל מקום שתבחרי, לאן תלכי? Mississippi 6. צורת התחבורה המועדפת עליך - Sin Wagon 7. החבר/ה הכי טוב שלך- The Voice Inside My Head 8. את וחברך/חברתך הטוב/ה ביותר- Two Of A Kind 9. איך מזג האוויר? Cold Day In July 10. הזמן האהוב ביממה- Goodspeed (Sweet Dreams) 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? Tonight The Hearthache's On Me 12. מה החיים עבורך? I Like It 13. מערכת היחסים שלך- Wide Open Spaces 14. ממה את מפחדת? White Trash Wedding 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? Some Days You Gotta Dance 16. מחשבות על היום- Pink Toenails 17. המוטו שלך- If I Fall You're Going Down With Me הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

יש את ליל אול קאוגירל לשאלה הראשונה אבל אני מניחה שבמקרה שלך אנקנואן זה באמת עדיף

MiriOrit

New member
החיים לפי נטשה בדינגפילד

קיבלתי אישור מיוחד
1. זכר/נקבה? let me know 2. תארי את עצמך- still here 3. איך את מרגישה- who knows 4. תארי היכן את גרה כרגע- Backyard 5. אם היית יכולה להיות בכל מקום שתבחרי, לאן תלכי? drop me in the middle 6. צורת התחבורה המועדפת עליך - shoot for the stars 7. החבר/ה הכי טוב שלך- angel 8. את וחברך/חברתך הטוב/ה ביותר- soulmate 9. איך מזג האוויר? fall 10. הזמן האהוב ביממה- pocketful of sunshine 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? No More what ifs 12. מה החיים עבורך? unwritten 13. מערכת היחסים שלך- I wanna have your babies 14. ממה את מפחדת? these words 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? if you're gonna 16. מחשבות על היום- cheer me up 17. המוטו שלך- not givin' up יו. הדבר הזה פשוט כיפי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LoveMusicGuy

New member
חזרתי! ../images/Emo13.gif

כן, אחרי חודש (בערך) של צפייה מפרכת בכוכב נולד (חן, לא להגיד מילה
) והיעדרות ממושכת מהפורום, חזרתי לכאן! אני לא מבטיח להיות כאן כל הזמן... אבל אשתדל כמה שיותר. וכדאי לכן לבקר בפורום כוכב. כיף וקורע שם! כולם שם נחמדים. אפילו אם יש שם ג'וחאים (ע"פ דילן/צליל (הייתי חייב, בגלל שאת לא קוראת לי אף פעם בשם שלי
))... ותענו לי, בנות! אני רוצה להרגיש שייך! אפילו אם אני לא ואתן כולכן שונאות אותי ואני יודע שזה ככה! לט'ס גט איט סטארטד (ואם השתמשו בקרי לפני, מצטער, אין לי אמן קאנטרי אחר שאני ממש חולעל השירים שלו כמו קרי
) - 1. זכר/נקבה - Before He Cheats 2. תארי את עצמך- Temporary Home 3. איך את מרגישה- Because You Loved Me 4. תארי היכן את גרה כרגע- Ever Ever After 5. אם היית יכולה להיות בכל מקום שתבחרי, לאן תלכי? I'll Stand By You 6. צורת התחבורה המועדפת עליך - Wasted 7. החבר/ה הכי טוב שלך- Some Hearts 8. את וחברך/חברתך הטוב/ה ביותר- Cowboy Casanova 9. איך מזג האוויר? Don't Forget To Remember Me 10. הזמן האהוב ביממה- Quitter 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? Undo It
12. מה החיים עבורך? So Small
13. מערכת היחסים שלך- Just A Dream
14. ממה את מפחדת? I Just Can't Live A Lie 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? Starts With Goodbye 16. מחשבות על היום- Last Name 17. המוטו שלך- All-American Girl

LeAnnDylan

Well-known member
מה נעשה בפורום כוכב נולד אם אנחנו לא צופות

בזה?! כל פעם שנכנסתי לשם הלכתי לאיבוד בין כל מיליון הילדים בני 12 שם
בקשר לתשובות שלך יכולתי למצוא שירים מתאימים יותר
אבל בסדר אני לא מעירה. שחן תעשה את זה
ואגב אתה לא צריך להעריץ ממש מישהו כדי לענות על זה. תבחר סתם להקה/זמר/זמרת שבא לך עליהם ותגגל את רשימת השירים שלהם. נראה לך שאני זוכרת בע"פ שירים של אנשים שהם לא ליאן בשביל לענות על זה?
ודי לקרוא לי צליל
אני מזה הולכת לשנות את השם שלי לשאניקווה |חומה||סנאפ|

LoveMusicGuy

New member
החיים ע"פ קרי אנדרווד מחדש! |שיער|

1. זכר/נקבה - All-American Girl 2. תאר את עצמך - So Small 3. איך אתה מרגיש - I Just Can't Live A Lie 4. תאר היכן אתה גר כרגע - Temporary Home 5. אם היית יכול להיות בכל מקום שתבחר, לאן היית הולך - I'll Stand By You 6. צורת התחבורה המועדפת עלייך - Angels Brought Me Here 7. החבר/ה הכי טוב שלך - Cowboy Casanova 8. אתה וחברך/חברתן הטוב/ה ביותר - Some Hearts 9. איך מזג האוויר? Flat On The Floor 10. הזמן האהוב ביממה - Night Before 11. אם חייך היו תוכנית טלוויזיה, איך היו קוראים לה? Inside Your Heaven 12. מה החיים עבורך? Just A Dream 13. מערכת היחסים שלך - Crazy Dreams 14. ממה אתה מפחד? Last Name 15. מהי העצה הכי טובה שיש לך לתת? Jesus, Take The Wheel 16. מחשבות על היום - Starts With Goodbye 17. המוטו שלך - Ever Ever After

למעלה