היום ב-
אנשים

../images/Emo150.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo114.gif

יפעת וינשטיין-זהר ודינה דקל-רובינס, מנהלות מרכז +NLP העוסק בתחום ה-NLP והדמיון המודרך, יתארחו בפורום דמיון מודרך ו-NLP בשעה 21:00 ויענו לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר להן שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=482&msgid=71669083
חברי פורום אנסטסיה בתפוז
אנשים מארגנים עצומה להבאת הזמרת האמריקאית אנסטסיה להופעה בארץ. אתם מוזמנים לעזור ולחתום על העצומה בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=758&msgid=71750480

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X11

אתם יודעים מה צריך לקרות כדי לסבך את העניינים בצורה הכי מושלמת בעולם נכון? האוס מתחיל לצאת עם קמרון ופתאום סטייסי מתקשרת- Greg, I'm pregnant זה יהיה אחד החזקים... אבל זה כנראה לא יקרה אז נו מילא. סתם מחשבה.

gs4ever

New member
סטייסי

אני חושבת שהיא זקנה מידי בשביל להכנס להריון

pink panther 8

New member
התרגום עוד לא יצא בכלל

בסכך הכל עבר מס' ימים לפני שהפרק שודר אין עוד תרגום...

The6thAngel

New member
../images/Emo26.gif

היי אפרת, תרגמתי את הפרק. התרגום לא ברמה כל כך גבוהה, אבל אם יש לך בעיה עם האנגלית אז הוא יכול לעזור לך... אם את רוצה שאני אשלח לך אותו, תשלחי לי מסר עם המייל שלך.

pink panther 8

New member
מדכא לגמרה..

אנ לא מצליחה למצוא את הפרק הזה... טוב לא משנה אני רואה שזה פרק חזק ואני הייתי מתה שהוא יצא עם קמרון

Hieros Gamos

New member
דבר ראשון כי זה ממש מציק לי- לגמרי

לא לגמרה...אמ ואת יודעת שזה לא קרה נכון? והוא גם לא ממש יוצא עם קמרון כרגע..

pink panther 8

New member
כה הבנתי את זה...

אבל הייתי רוצה שהוא יצא איתה ולא יהיה עם סטייסי... ברציני עכשיו יש המון אנשים שרוצים שהאוס וקמרון יהיו ביחד אני אישית ביניהם...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif נראה לי...

כשחשבתי שיש סיכוי שסילה וורד תשאר יותר זמן בסידרה רציתי שהאוס יהיה עם סטייסי כי היא חושפת צד שלא שאני לא חושבת שאחרים, כולל קמרון, יכולים לחשוף בגלל כל העבר הזה שיש ביניהם. עכשיו כשהיא עזבה ממש לא אכפת לי שהאוס יהיה עם קמרון כי זה לא כזה משנה לי כבר. הסידרה פה הרבה פחות מתבססת על החיים האישיים של הדמויות, נכון יש לזה חלק גדול אבל לא כזה גדול..נניח בסדרות כמו שיקאגו הופ, אי.אר. , יש התייחסות הרבה יותר גדולה למערכות יחסים בין הדמויות וכו' ופה זה פחות זה לכן אין לי את הקטע שאני הופכת לoh so big a shipper ולכן אני מאוד גמישה בנוגע לזוגיות. ואני בהחלט מעדיפה את קמרון על קאדי...

Hieros Gamos

New member
עכשיו ../images/Emo58.gif ל2X12(לא שודר בחו"ל)

*אני כה יעילה* זוכרים שאמרתי משהו על סצינת מקלחת שהוא סיפר שהוא הצטלם אליה ואל סצינת מיטה? אז המיטה היה פרק קודם. השבוע יש לנו את הסצינת מקלחת... "House sits in his chair. Alone. Checks his watch. It's midnight. He looks aggravated. The doorbell rings. He was expecting it to. "He limps to the door. Opens it. PAULA, 28, something South American. Dark, olive skin. Pretty, but an edge to her. Wearing sweats. "'Hey. Been awhile.' "He lets her in. Shuts the door. But... 'I'm looking for a distraction. You don't need to talk to do that, do you?' "She nods, understanding. Paula walks to the bathroom, peeling off her sweatshirt. "HOUSE takes out his wallet. Looks up.... Paula in the bathroom, stepping out of her sweatpants and climbing into the bath.... HOUSE, counts out five hundred dollar bills. Places it on the table.... Paula leans out of the tub, soaking wet, bubbles on her arm. Looks at him. Not smiling. But open. "House hobbles to the bathroom." טסק טסק טסק (tsk tsk tsk) האוס, אף אחד לא אמר לך שזנות זה מחוץ לחוק?! LOL

pink panther 8

New member
יואו זה צריך להיות פרק טובבבב

שאלה אליך את ראית את פרק 11 כבר? ועם כן מאיפה (אני יודעת שאסור לדבר על זה כאן אז דברי איתי באי סי קיו בבקשה אני לא מצליחה למצוא) אי סי קיו 273637782

Hieros Gamos

New member
אין לי אייסיקיו וכן ראיתי אותו יום

אחרי שהוא יצא למרות שהייתי צריכה ללמוד להיסטוריה...

Wolverchenus

New member
זה לא קורה ממש ב2x12

חלק מזה כן, חלק מזה אולי יקרה בתחילת 13 אבל נראה לי שזה יהיה טעם רע.

Hieros Gamos

New member
ראיתי כבר את 12 ../images/Emo58.gif

יכול מאוד להיות שזה צולם וחתכו את זה... לא יראו את השאר... אל תשכחו שזה הכל ספוילרים ורובם הגדול לא מאומתים... 90% מהם התממשו עד עכשיו אבל תמיד יש את המפוספסים ואת העריכות והכל.

pink panther 8

New member
לא כל מה שכתבת קורה בפרק 12...

רק הקטע שהיא נכנסת והאוס סוגר את הדלת זהו לא רואים את שאר הקטע נראה לי שגם לא יראו אותו בפרק 13 כי תמיד בהתחלת הפרקים מראים את התחיל המקרה הרפואי... אבל נקווה לראות נשמע כמו קטע מוצלח....

Hieros Gamos

New member
תקראי מה שכתבתי מעלייך...

את צריכה לקרוא את שאר התגובות. תנסי את זה זה יחסוך מילים מיותרות לשתינו

למעלה