היום ב-
אנשים

../images/Emo150.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo168.gif

הערב ב-18:00 הגב' Irmak Cagdas נציגת אוניברסיטת Johnson and Wales תתארח בפורום לומדים בחו"ל ותענה על שאלות בנושאי לימודי תואר ראשון ושני באירוח ומלונאות, ,חינוך, טכנולוגיה ומינהל עסקים ומילגות. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=711&msgid=72396363
אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
הצטלמתם עם יהודה לוי ונינט מאחורי הקלעים? יש לכם תמונה עם עפר שכטר ורוני סופרסטאר? אתם מוזמנים להעלות את התמונה לתחרות כמעט מפורסמים ואולי תזכו בפרס! http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=30

לבנדר א

New member
דרוש שפנפן, ומהר

איזה איצ'ירוקי בנוסף למינון מוגזם להחריד של פלאף. ^_^

RaVeN IYI

New member
ישלי ישלי ישלי D:

איצ'יגו חושב על הפעם הראשונה שהוא פגש את רוקיה ועל כל מה שקרה עד עכשיו~ ואז רוקיה מתה 3<

RaVeN IYI

New member
האא.. אני מרגישה כלכך רע..

אני הולכת למיטה.. ;; ושמישהו יכתוב לי רוקיה/מוות ;; אונגאי~

לבנדר א

New member
הנה:

היה הייתה רוקיה והיא מתה. D: ואז בא איצ'יגו ונישק אותה והיא קמה לתחיה והם התחתנו והיו להם עשר ילדים. D: האפי אנד!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif החלמה מהירה מתוקה D:!~

היה הייתה רוקיה, והיה היה גרזן, ויום אחד הם נפגשו~! ^_^ הסוף~!

לבנדר א

New member
הם נפגשו כש...

כשרוקיה שחטה עם גרזן את קקה, כי איצ'יגו לא יכל כי הוא היה בבית ותיקן את הטלוויזיה. D:

RaVeN IYI

New member
היית רוצה ;< הם נפגשו כשרוקיה

הטיפשה והמגושמת מעדה עליו, הוא כלכך נבהל מזה שהיצור הנוראי והדוחה הזה יפול עליו ולכן הוא נעמד והתכוון לברוח, אבל אבוי!!1 ;< מאוחר מדי, והטומאה של הרוקיה הזונה כבר נשפכה עליו בצורת נוזל אדום ודוחה.. הסוף ;<

cRitiCaL KitTy

New member
תרגישי טוב..../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

יום אחד רוקיה טיילה לה ברחובות *אומגשכחתיאתהשם* כשלפתע ראתה ארנב ורוד ומתוק להפליא. "שיאוי! כלכך קאוואייייייי!" פרצה רוקיה בצרחה לבבית, הרי שהיא ידועה באהבתה לארנבים וזה עוד ארנב ורוד(!). התקרבה רוקיה אל הארנב והרימה אותו וחשבה: "למה לא מצאנו בובת ארנב ורודה על מנת לאפסן את נשמתו של קון, זה היה חמוד בכלכך הרבה יותר ממצבו הנוכחי" ועקב מחשבותיה העמוקות בעת ליטוף הארנב הנעים למגע לא שמה לב כי עיניו נוצצות עם מבט הולואו.(*מתח מתח*) "איצ'יגו!!!!1 תראה איזה ארנב חמוד מצאתי עכשיו!!!!!11" קראה בשמחה בהגיעה לביתם של משפחת קורוסאקי, עדיין עסוקה בליטוף הארנב. "רוקיה תתרחקי מהדלת! אני מרגיש בהילת הולואו ענקית מהאיזור!" הגיע קולו הבהול ואף מבוהל של איצ'גו מהמטבח. "על מה לעזאזל אתה מדבר באקה-יארו???" אמרה רוקיה, "זוהי רק אני והארנב כאן!". "תתרחקי מהארנב!!!1" הוא זעק. אבל זה היה מאוחר מדי... כאשר הגיע איצ'יגו לדלת הכניסה מצא שם רק את גופתה חסרת החיים ונטולת הראש של רוקיה וארנב ורוד, עם ניצוץ הלואו בעיניו ודם מכתים את פרוותו הנעימה למראה. "רוקייייייייייה למה???? למה??? בשביל מה עשית את זה ארנב מקולל???????" "כדי שנוכל להיות ביחד" הגיעה תשובתו האוהבת של הארנב, כאשר לפתע הפך לאישה בעלת גזרה מרהיבה, שיער ורוד, אוזני ארנב ואף זנב, אשר דמתה באופן מפליא ממש לאינווה. ~הסוף~ נו נו? איך זה?XD

RaVeN IYI

New member
האאאא X3

רוקיה נרצחת בידי הארנב הורוד הפקאצתי !!1 והרי זה מראה לנו~ אם רוצים, אין זו אגדה 3:

Vivi Sparrow

New member
תרגישי טוב X3 רוקיה/מוות בשבילך D:

פעם רוקיה הלכה לה ביער. הלכה, הלכה, הלכה הילוך הילוכי. פתאום [!!!], נפער בור עמוק תחת רגליה של רוקיה. המכשפה הארורה נפלה לתוכו, מנסה לשאוף אוויר, לנשום את נשימתה האחרונה- אך ללא הצלחה. יהי זכרה [לא] ברוך ^_^ *רייבן רוקדת סמבה* היא מתה, היא מתההההה !!!!!!!!!!111 ^O^ 3>

לבנדר א

New member
ואז...

היא נפלה על מזרון בחתחתית הבור, ושם מצאה את איצ'י הום עשו ילדים! ^O^ סוף.

למעלה