"הפרק היומי"

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo150.gif"הפרק היומי"../images/Emo150.gif

היה אחלה ספיישל,מצחיק,מהנה.. אבל למה לעזאזל לא אמרו את השם של החנות שמשכירים שם בגדים לסת'... אני מצפה יותר לספיישל הבא

../images/Emo162.gif

הספיישל היה ממש יפה!! אוףףףף היו עושים את הספיישל השני גם היום!! אין לי כוח לחכות עוד שבועעעעע!!

barbie girl41

New member
כן היה פרק אחלה..~!../images/Emo45.gif

פרק מדהים כאילו.... נזכרתי איך הכל התחיל וזה..... זה היה ממש יפה... חבל על הזמן..! אהבתי את הקטע של הבדיחות וזה..... עחעחח אני כבר מתה לראות את העונה השנייה.......... מתה..! מקווה שתיהיה יפה כמו העונה הראשונה..! HOUSE OF WAX.!! הסרט החדש של צ'אד מייקל מורי..!! בקולנוע..!! O.C & ONE TREE HILL RULZZZZZEE oShRi CoHaN i LoVe YoU .!!

Aviad1987

New member
גם אני מאוד מצפה לספיישל הבא

והפרק של היום היה גדול. אהבתי
חוץ מזה שהיה מגניב לראות טעימה קטנה מהעונה השניה..

הפרומו לעונה החדשה

עם מריסה, הורס לדעתי את כל הסצינה המדהימה והחזקה הזאת שהוא מוציא אותה מהקשרה. לדעתי זו הסצינה הכי חזקה וטובה בסדרה.

Aviad1987

New member
ראיתי אותה כבר לפני כמה חודשים

לפני שהעונה השניה עלתה בחו"ל ושרק הודיעו שהסדרה תגיע ליס... וגם אז וגם עכשיו לא הבנתי הרבה ממנה. נחכה לעוד שבועיים

M y s e l f1

New member
היה יפה!!!

מצפה לספיישל הבא :) דרך אגב, מישהו שם לב שאותם שירים היו בפרק היום של מגרש ביתי ובספיישל של דה או סי?

Aviad1987

New member
אני שמתי לב רק לאחד

את dare you to move שגם היה בעונה שעברה באחד הפרקים של 'מגרש ביתי' (מי אמר מחזור?!) אבל הפעם הוא היה הרבה יותר במקום. היה יפה.

dht160

New member
ספיישל מעולה !

ממש עושה לי תחשק לראות בראץ כבר את העונה השנייה.

LemonLimeLilach

New member
היה חמוד

מה שהכי אהבתי היה לראות קטעים ישנים של מלינדה קלארק ולראות כמה, אבל כ-מ-ה טוב היא נראית בעונה ה 2 לעומת תחילת/אמצע העונה ה 1.

באמת היה יפה !

וואלה אדם ברודי איזה גבר!הוא מזה מצחיק ... הקטע הכי מצחיק שהיה הוא כשהוא אומר שהוא לא אוהב להצטלם ומסביר איך עושים פוזות!

עזרה../images/Emo4.gif

שלום!! אני רואה את ה- o.c מאז שלוק ומריסה נפרדו ואנ'לא ממש מבינה את ההתחלה, איך ריאן הגיע למשפחת כהן...מהספיישל הבנתי שהוא היה מעורב באיזשהי תאונה אבל אני לא הבנתי הכל בדיוק... אשמח אם תעזרו לי תודה

נ ט ע ש ה

New member
הקטעים ששידרו מהעונה השניה

עשו לי חשק עצום לראות אותה כבר!!!
אני ממש עוצרת את עצמי מקריאת ספויילרים

ayala65

New member
אני לא יכולה בלי ספויילרים

ואני ממש מעריצה את האנשים שיכולים לעצור את עצמם מלקרוא

למעלה