השיקום השבועי החדש

nawa

New member
../images/Emo150.gif השיקום השבועי החדש

אז אחרי שתיקה די ארוכה מוגש לכם בזאת שיקום שיחמם לכם קצת הלב ! הודעות מובחרות
* רן הביא לנו משחק חדש "ראש בראש"
לפיו השירים מהידסק הראשון מתמודדים מול השיריםן מהדיסק השני לפי הסדר. בסיבוב הראשון התמודדו "קול גלגל" VS "הכל מן ג'ה", התחרות היתה צמודה ו"הכל מן ג'ה" זכה, אבל עכשיו, עצרו סוסים, אני מטיל וטו, אני עדיין לא הצבעתי וההצבעה שלי שווה 3 קולות, זהו, עכשיו אחרי שקלול נוסף של הנקודות השיר "קול גלגל" לוקח את כל הקופה. בסיבוב השני התמודדו "פנאן" (עם א' אחרי הנ') VS אין סופי ולאחר שקלול הנקודות "פנאן" לוקח הפעם את כל הקופה. * אנוכי, עבדכם הנאמן,
הבאתי לכם את השאלון "האחד נגד השני". * צוף
הביאה לנו שאלון שנלקח מפורום שאלונים, ואני שואל יש בכלל דבר כזה פורום שאלונים ?! * רונית
הביאה לנו משחקון חדש שבו אנחנו צריכים לרשום את העדפותינו לגבי דברים שקשורים לשוטים. *
שיר, האורחת פורחת שלנו, הקדישה לניצן את "הבלדה לקריזיונרית", עד כה לא הצלחנו להשיג את תגובתה של ניצן. *
ניצן פתחה את נוכחות דצמבר 2004, עד כה התפקדו: מור, דרור, הילה, נועה, עדי, רן, נאור, נדב, רוני, תמר, לי, ברית, צוף, רונית, אור, אור (יד היוצר), הדס ויוני. * הילה פתחה את שרשור האהבה שבו כל אחד שולח את ה
שלו למישהו/י אחר מהפורום. * יוני פתחה את משחק האסוציאציות
האהוב והמוכר. * ושוב רן וה
והפעם אנחנו חוזרים בזמן לתקופה שבהבחרנו משפט גזעי מאחד השירים של השוטים, ואיך אפשר בלי לבחור משפט מהשיר "במלון ברבת עמון" ! * סקס עם מוניקה
הביאה לנו תמונות מההופעה של השוטים בברבי כפ"ס.
פינת התרבות של הילה
ארי
והפעם יצירה בשם "באמת" מאת פרי עטה של ניצן.
ימי הולדת
27/11 - תומר 28/11 - נאור 29/11 - אור (יד היוצר) 03/12 - אמיר 11/12 - אור 16/12 - זיו
לכל החוגגים ! ירוקים
סכנה לחברה - הדס S u B - ספי פיטפיט - כרמית alice from wonderland - לי אור לאונרדו1 - רן אילן הבן של אלי המציל - ארז הוגולינה - נופר
הציטוט השבועי
"המוח שלך אינו רע, שום כוח של הטבע אינו רע, תלוי כיצד אתה משתמש בכוחות הטבע. השתמש בו כדי להועיל, לתרום ולספק השראה לכל האנשים הסובבים אותך" ה
השבועית
האם לדעתכם יתאים לי לחזור בתשובה ???
וועדת קישוט ואירועים, 2K5
.

COW COW

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא......

נאור אל תחזור בתשובה בת דודה שלי חזרה בתשובה ואנחנו כמעט ולא רואים אותה כי המשפחה נפגשת כמעט ורק בשבתות וחגים אז היא לא יכולה לבוא ואם אנחנו אצלם היא מעדיפה לישון כל השבת כי היא מתוסכלת מזה שהיא לא יכולה לעשות כמעט כלום. מסקנה: אל תחזור בתשובה. נ.ב אל תחזור בתשובה.

תתתמר

New member
חחחחחחח קבל ../images/Emo127.gif של השיקום...

וכתשובה על ה
השבועית - לא (חחח יא מצחיק) ודרך אגב
פאנן 'סתכל בדיסק!

../images/Emo35.gif

גם אני בתהליכ של לחזור התשובה.. בתקווה.. חח רגע.. אממ אתה באמת רוצה לחזור בתשובה? שאני אמרתי את זה הסתכלו עלי כמשו מוזר.. / : חח אהבתי את הכיפה של נחמן :)

nawa

New member
לכל החוששים

אני ממש לא בקטע של לחזור בתשובה, ולא בגלל שיש לי משהו נגד הדת או משהו כזה, להיפך אני נורא מכבד את הדת ואני די מכיר את הדת מקרוב וזאת הסיבה שאני לא חושב שאני צריך להתקרב יותר או להתחזק. לגבי הפנאן/פאנן - בעיקרון זו לא מילה בעברית ובערבית כותבים פנאן ככה עם א' אחרי הנ' ולא פאנן ! חוץ מזה מבחינת טעמים המילה פאנן היא במלעיל וזה ממש לא נשמע טוב, לעומת זאת פנאן זה במלרע, וככה זה הרבה יותר הגיוני. ואילו היו שלושים שניות על טעמים.

באמת אחלה סיכום

פעם ראשונה שראיתי כזה פה בפורום... ורי נייס! חוצמזה אבקש להוסיף שב 28.12 יש לי יומולדת 18... זקנה שכמותי... וגם לי לא יצא בזמן האחרון לבוא ממש.... הייתי עסוקה.... אבל הנה חזרתי!

למעלה