השיקום השבועי המלא

nawa

New member
../images/Emo150.gif השיקום השבועי המלא

מבחר הודעות השבוע
השבוע היה קצת דליל מבחינת הודעות אבל בכל זאת הנה המקבץ: אמיר
הודיע לנו שהוא הפסיד בבג"צ וכנראה שיגייסו אותו ובמקרה כזה יש מצב שייכנס לכלא מה שאומר מסיבה גדולה לפני, הוא הבטיח לעדכן בפרטים בהמשך ! הילה
פתחה שרשור נוכחות עצרת - ניצן, הילה, תמר, יוני, נועה, שיר, גילי, לי, עדי ונדב. נאור,
עבדכם הנאמן סיפר על חוויות מההופעה בטכניון יוני
ביקשה שנרשום לה את כל השירים שהשוטים מבצעים ושאינם מופיעים בדיסקים שלהם, ברית, ניצן, עופרי, מעיין ואנוכי נעננו לבקשה. תמר
פתחה את שרשור החורף הראשון...לשרשור הצטרפו ניצן, לי, רוני, נדב, הילה, יוני והתאומים. ניצן
שוב פתחה את שרשור הנוכחות החודשי, קצת הקדימה אבל בכל זאת, והפעם נובמבר 2004 ושוב רן
, יו"ר משוך בגזר הפקות, עם משחק חדש, והפעם משחק הצלילים
, בכל פעם הוא ישמיע לך שני צלילים ואתם תצטרכו לזהות באיזה שיר של השוטים מדובר ! והפעם ניתן
ל...
The Purple Sheep, רן
גר בבאר שבע לומד בכיתה יא בבית ספר רבין רוצה לעסוק בעתיד במשחק מעריך כבוד אצל אנשים אחרים פינת התרבות
והפעם בפינה יצירה של לא אחרת מאשר ע י ל א י ת או בשמה האמיתי, רוני, ליצירה קוראים עוד יום ירוקים נטענטע17 - נטע סוף סוף ע י ל א י ת , הלו היא רוני החליטה להצטרף - ברוכה הבאה !!
הציטוט השבועי
"Whenever i look around i always learn one thing, and that is : Always be yourself, always express yourself, have faith in yourself. Do not go out & look for a successful personality and duplicate him." (-) Bruce Lee ה
השבועית
והפעם השאלה מופנית לתפוז - למה עדיין אין אייקונים של חורף ? וועדת קישוט ואירועים 2K5, חיפה
. שתהיה לכולם שבת איכותית ומלאת אור ואהבה !

לירונר

New member
*מתגעגע לסיכומים השבועיים שלי*

אחלה סיכום
מקווה שבעתיד יהיו פינות נוספות

nawa

New member
קצת עדכונים

אז בהמלצת צוף הוספתי עמוד נוסף לגלריה באתר שלי... בנוסף ניתן למצוא באתר שני שירים מההופעה של השוטים בהאנגר 11, אין אני ותשאירי לי פרח...אני מנסה לשים יד על ביצוע השיר מה קורה וברגע שאני אצליח אני אשים גם אותו באתר... הכתובת היא http://shotim.starflake.com/

למעלה