השיקום השבועי לילד

nawa

New member
../images/Emo150.gif השיקום השבועי לילד

מבחר הודעות השבוע האחרון 17-22/10/04 אור 2
הביא לנו משחק חדש...כל אחד מצייר זמר/ת או להקה מעלה את התמונה ואנחנו צריכים לזהות במי מדובר יוני
שאלה מי מהשוטים עושה לנו את זה...לאחר ששיקללנו את התוצאות רואי ואבי הם השוטים המועדפים, כמובן בלי לפגוע בגלעד, עידן, עמית ואסי המלכים ! מיקי
שאל איזה שיר כדאי לו להביא לשיעור ספרות, בסוף הוא בחר בשיר יפהפיה. אור 2
החליט לכתוב שיר על הפורום וביקש
בהמשך כתיבת השיר...אני לא ממש יודע אם זה עדיין רלבנטי אבל אם כן תוכלו להציע את עזרתכם פה. הילה
הביאה לנו שאלון חדש נורא נורא ארוך... ע י ל א י ת ה
ה החליטה לעשות לנו את השבוע ולענות לשאלון של הילה, כמובן שהדבר עורר תגובות רבות מצד חברי הפורום, כגון האשמות שווא כלפי בולי והתאומים ובזאת אנו מבקשים את
תכם ! הילה הביאה לנו תמונות שלה ושל הראסטות החדשות
בהמשך בולי הביא לנו תמונות של התאום והראסטות מלאכת
ו. ניצן
הביאה לנו בשרשור המלצות לשירים מס' 2...אם גם לכם יש מה להציע/להמליץ אתם מוזמנים לעשות זאת כאן. יוני
הביאו לנו משחק חדש שבו כל אחד רושם שורה משיר ואנחנו צריכים לנחש מאיזה שיר השורה לקוחה ולרשום שורה חדשה גלעד
דיווח לנו שקנה סוף סוף את הדיסקים של השוטים ועל זה אנחנו אומרים תתחדש ! נאור, עבדכם הנאמן
פתח את שרשור החזרה בזמן שבו אתם מספרים על כל הזמרים/ות ולהקות שהערצתם לפני שהגיע תורם של השוטים. גם השבוע נאלצנו להיפרד מאמן, יוצר מוכשר ומיוחד, עוזי חיטמן ז"ל
לזכרו ! והפעם ניתן
ל...
צוף הקטנה שנולדה ב-03/05/1999 בבי"ח הלל יפה בחדרה בת מזל שור השם צוף נבחר על ידי אבא שלה אוהבת מוזיקה היתה רוצה לעבור לגור בשוויץ אם היתה צבע, היא היתה צבע סגול אם היתה חיה, היא היתה סוס ואם היתה צמח, היא היתה רקפת
פינת התרבות
והפעם בפינתה של הילה 3 יצירות אומנות של לי המנהלת שלנו, והנה לפניכם דוגמית
הודעות חשובות
למי שלא ידע/ראה/שמע/קרא שוטי הנבואה קיבלו אלבום פלטינה וכאן זה המקום לאמר להם המון המון
ושימשיכו ככה !
האתר שלי עבר לכתובת אחרת, הכתובת העדכנית היא http://shotim.starflake.com/
הופעות קרובות : - יום שבת 23/10 בתיאטרון תמונע בשעה 22:30 - יום רביעי 27/10 בטכניון פרטים נוספים בהמשך - יום רביעי 03/11 בבי באר בשדרות פרטים נוספים בהמשך - יום רביעי 17/11 בזאפה בתל אביב פרטים נוספים בהמשך - יום שלישי 30/11 בבראקה בבאר שבע פרטים בהמשך חזרו ה
ה
NEZEK - נופר דנדשים ירדני - ג'ורדן שנצית מתוקית חצילונים - מיקי/מיכאל בודהיסטית87 - מעיין fake plastic girl1 - מיכל
הציטוט השבועי
"There's always going to be people that hurt you so what you have to do is keep on trusting and just be more careful about who you trust next time around." ה
השבועית
והפעם השאלה מופנית אל ע י ל אי ת - למה את לא מצטרפת רשמית ומציגה את עצמך ? שיהיה לכולם סוף שבוע עם הרבה שמחה בלב, וועדת קישוט ואירועים 2005, חיפה
.

אחח מה יהיה איתך דוד?

אחלה סיכום כרגיל (= אבל דבר תמוה אחד לכד את עיניי- צוף נולדה 1999? זה אומר שהיא בת...5? אויה לטעות

קראתי בערוץ 24 שיש זהב לאלבום השני

ולא פלטינה..(= לוידעת מה נכון אבל העיקר שהם כפרות! ושנאור מלך(=

עצרת עצרת עצרת

חופרים לי עליה בשבטטטטט אופי ובכל מקרה גם אם אני לא הולכת יש יום עבודה לפני ובעעעעע יו אני מרגישה אתההה
צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים צופים כמה אפשר לחפור לבנאדם בשכל?? אבל מה...
היה סמינר הדרכה כההה נהדר... (עכשיו חזרתי) דבסט. קיצר... נדבר

yellow cheese

New member
הידד, הוא בחר את השיר שלי.

יפהפיה
(אני לא שחצניתברמותמטורפות, הקדישו לי אותו לפני כמה זמן והתלהבתי
) חחחחחחח
אההא ואמן שבפורומים שלי אנשים היו לוקחים יוזמה ועושים עדכון שבועי. זה ממש יפה מצידך שאתה תורם ככה לפורום
(אני לא באמת עילגת, זו השעה+שלוש שעות שינה תמימות בלילה
)

yellow cheese

New member
לא, המוכרת ב"ציפי" הקדישה לי אותו.

(בציפי בבארשבע
) ואת התקשרת להקדיש לי, אבל טעית בשירלי
חחחחחחחחחחח

למעלה