התמונה...

../images/Emo150.gifהתמונה...../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

התמונה שמונחת שם בפינה כל יום שעובר מעריכה את זכרונה יותר וזה גובר כל לילה שנגמר מחכה כל כך למחר.. לפעמים התמונה שחורה שאני מרגישה כל כך ריקה לפעמים לבנה בהירה שאותך אני רואה ומבינה ולפעמים הצבעים מתערבבים בכל מני מצבים משתנים.. לפעמים היא נראיית כל כך גדולה כמו הערגה שלי שעולה ולא מפסיקה ולפעמים היא משנה את הצורה כמו התשוקה שגואה.. התמונה שמונחת בפינה לי מזכירה אותך בכל דקה בכל שניה בכל... מתגעגעת נורא...

אישה והאהבה..../images/Emo23.gif

אישה מה היא מנסה לומר לא תמיד איכפת לה שמאוחר נשמתה פעמים רבות חצויה לאהבת עולמים לאיש שלה וערגה לאהבה אסורה אישה לא תמיד תדע דרכה עינייה השתויות מציעות אהבה נגיעתה תמיד נותנת תקווה לאהבה לתשוקה לערגה לא תמיד קל לשאת את שתיקה והיא לך תמיד מחכה אותה אישה מופלאה ותמיד תדע מתי היא נוגה ומתי אושרה בשמים נגע אישה לפעמים נוגה לפעמים שליבה פצוע זקוקה לנחמה יושבת שעות ובוכה ומחכה לאהבתה שתשוב להיות כמו שהייתה..

../images/Emo25.gif

אישה- תרקד עם נשמתה החצויה פעמים לא תהיה בטוחה ברצונה את התאווה תסתיר תחת חלוק יומה לתשוקה נרעדת יזעק כל נים בגופה.... אישה- אהבתה שמורה בתוך ליבה אין נוגע בה וקורע זעקת ביאתה..

../images/Emo25.gif

לקראת בואה של שבת המלכה ואנו עומדים זה בזו מחובקים עטופים שנינו בבד משי אדום קשורים בסרט קטיפה שחור ארוזים כמתנה מוכנה לשבת ואתה מולי ואנחנו מתחככים ידיינו מחפשות מקומות נסתרים זה את זו מלטפים ומענגים כולי כמהה כבר לחום גופך הפחת בי חיים אהובי ומגעך משאיר בי סימנים סימנים של אוהבים סימנים נעימים "שמחה על שאני שלך ואתה שלי" מתפתלים לנו במיטה גוף לגוף איש ואישה אהבה גדולה עונג שבת המופלאה
ולך בלב אישה שבת נפלאה יקרה, תעשי חיים נשמה
טוב אני זזה לנוח קצת..שעת ארבעיים..

למעלה