התפקדות אוקטובר

A t z a

New member
../images/Emo150.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo80.gif

שם : מיקום : גיל : מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש : משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : השיר שעשה לי את החודש : אמנים נוספים אהובים : פורומים אחרים שאני נמצא בהם : מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : תמונה :

A m 0 s

New member
מתפקדיישן...

שם : עמוס. מיקום : היקום. כדור הארץ. המזרח התיכון. אסיה. ארץ ישראל. הוד השרון. ביתי הקט. גיל : 14 תשעה חודשים ויומיים
מסנג'ר\אייסיקיו : נו אין לי כוח משהו שעשה לי את החודש : ההופעה של דנה
וירמי משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : אה?! השיר שעשה לי את החודש : אה?! אמנים נוספים אהובים : נו כולם יודעים... פורומים אחרים שאני נמצא בהם : כנ"ל מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : אבריט'ינג וויל בי אורייט
תמונה :

Ronushnush

New member
ססססססססס

שם : רוני מיקום : ת"א גיל : עוד חודשיים ויום 18 מסנג'ר\אייסיקיו : [email protected] משהו שעשה לי את החודש : השמש והירח והדברים הקטנים
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : אין משהו מיוחד השיר שעשה לי את החודש : Relapse - Little Birdy אמנים נוספים אהובים : לא חסר פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי (לא מספיק) מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : תחייכו תמונה :

kepit

New member
וואן טו טריי

שם :סתיו קיפ מיקום :בש גיל :עוד 19 ימים 15 :S מסנג'ר\אייסיקיו :[email protected] משהו שעשה לי את החודש :השיחה השבוע..ואמ לאדעת.. משהו שאני מחכה לו בחודש הבא :יומולדת:]]] השיר שעשה לי את החודש :Aerosmith-don't wanna miss a thing אמנים נוספים אהובים :אין לי כוח חח פורומים אחרים שאני נמצא בהם :דפנה והעוגיות ובש מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד :קקה תמונה :

dsol

New member
מה כיפור עכשיו ../images/Emo178.gif ?! _../images/Emo189.gif

אני מושלם שלא עושה טעויות.. על מה כבר יש לי לכפר ?! שם : דודי מיקום : אשדוד/עובדה גיל : 20 וחצי מסנג'ר\אייסיקיו : [email protected] משהו שעשה לי את החודש : אממ הופעה של קיובן B
רק חבל שהם טסו שוב
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : פיי חודש הבא ?! זה עוד רחוקקקקק השיר שעשה לי את החודש : "שיר בבוקר בבוקר" בביצוע של הגרובטרון אמנים נוספים אהובים : לא חסר.. פורומים אחרים שאני נמצא בהם : לא יודע
למי יש זמן לזה... מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : צבא זה שכונה @! אני שם 3 חודשים וחודש וחצי מהם אני בחופש בבית... לכו תבינו.. תמונה : קצת "ישנה" מתחילת הטירונות... השביזות חוגגת

Peeeach

New member
Roxanne, you don't have to put on the red lig

שם : מור! מיקום : באר שבע. גיל : 16 מסנג'ר\אייסיקיו : [email protected] משהו שעשה לי את החודש : לא זוככרת כבר חח .. משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : פסטיבל התאמר השיר שעשה לי את החודש : רוקסןןן אמנים נוספים אהובים : אממממממ.... הרבה נו מה. פורומים אחרים שאני נמצא בהם : רוק ישראלי מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : Roxanne, you don't have to put on the red light תמונה :

=))

שם : הוד מיקום : יבנה גיל : 17.5 מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש : הממממ.....החברים! משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : פולייייייין..שזה בעצם עוד יומיים =) השיר שעשה לי את החודש : יש הרבה אמנים נוספים אהובים : אינליכוח לכתוב חח פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי היהודים ומתופפים מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : תמונה :

מאיה911

New member
../images/Emo152.gif

שם :מאיה מיקום : מרכז גיל : 16 מסנג'ר\אייסיקיו : במסר.. משהו שעשה לי את החודש : בית ריק של שבועיים לחברה, הופעות, רשיון של אחותי.. היה אחלה חודש
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : בר מצווה לאח שליייי
השיר שעשה לי את החודש : i'm a bitch- alenis moresitte, שרה ברחובות- ריטה אמנים נוספים אהובים :ריטה, עברי לידר, מרצדס בנד פורומים אחרים שאני נמצא בהם : נטשתי את תפוז
מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד :החיים יפיםםםם
תמונה :

למעלה