חדש פה

Emilio Exavier

New member
../images/Emo150.gifחדש פה

אומנם כבר הייתי בפורום בוואלה (שמה שמי הוא Dagorhir) ופגשתי אנשים נחמדים כמו אלון, כרמית ועוד... בקיצור שלום לכל פורום תפוז!!! נ.ב - הקיץ הזה נסעתי ללאטביה (מולדתי), שמה נקסמתי מן הפאגאניזם, אני מעונין לתעד את טיולי (עניינים פאגאנים בלבד), האם זה המקום?

Justin Angel

New member
שלום!

אהלן וברוך הבא :) אם אתה רוצה לחלוק איתנו חוויות פאגאניות, זה בהחלט המקום.

Justin Angel

New member
לאנשים חדשים בפורום :)

(כתוב בלשון נקבה, אתה תשרוד) שלום וברוכה הבאה לקרבנו :) אז דבר ראשון יש את מאמרי הפורום הזה, פורום פאגאניות בישראל של תפוז, אשר מכסים מגוון רב ושופע של נושאים בעל אופי פאגאני. המאמרים מומלצים מאוד לכל מי שמתעניין בפאגאניות ובנושאים הקשורים ומעוניין לשבת וללמוד בצורה רצינית. אני רק אגיד את זה מראש, יש מאמר שלא מעניין אותך? עץ שלא אוהבים לקרוא? לעבור הלאה! לא כל המאמרים מעניינים את כולם. עכשיו, אם יש לך נטייה לנתיב הקלטי אפשר להיכנס לאתר קלטיקה ישראל שהוא אחד מהאתרים הטובים ביותר שאני מכיר בתחום, ומדבר בצורה מקיפה ואיכותית על נושאים בעלי אופן קלטי. אם יש לך עניין במיתולוגיות עולמיות ובפרט מיתולגיות בריאה אפשר להוריד את הספר האלקטרוני "חלום הבריאה הפאגאני". הספר הוא בעברית בפורמט PDF ובעל התקנה מלאה, וכולל בתוכו מגוון של סיפורי בריאה מרחבי העולם וממספר רחב של נושאים. אפשר כמו כן לעבור על "ארכיון הפורום", אשר מכיל בתוכו דיונים\\\\עצים\\\\שרשורים שנוהלו בפורום הזה. אומנם מדי פעם לפעם אנחנו נוטים לקשקש, אבל גם ניתן למצוא בו מספר רב של דיונים תורמים ומעניינים. אחרי כל זה, מכאן הרשת היא מקום גדול, גם יש ספרים בנושא, אבל עדיף לקחת את זה צעד צעד :) ברכות זוהרות, בהצלחה בדרכייך וברוכה הבאה לפורום :)

gwizard

New member
היי

אני שמח שזוכרים אותי לטובה
ברוכים הבאים. אלון.

L e s t a t

New member
אני מאוד אוהב את הפגניות הבלטית

במיוחד את הליטאית.. אני רוצה לראות את הארצות האלה יום אחד.. בוא נגיד ככה - אני בהחלט אשמח לראות את התיעוד

gwizard

New member
כולנו פאגאנים

אמר אוקראיני עם עיניים כחולות שגדל בישראל בין המרוקאים ורוצה לחויות בניו-זילנד לגדל כבשים מרושתות :)

L e s t a t

New member
שקט סלבית

אני רק חצי עיראקי. זה דבר אחד. דבר שני, לאוקראינים אין שום זכות לדבר על מוצאות של אנשים אחרים.

kitiara 6

New member
סלבית??? אני????

העובדה שאתה חצי עיראקי כבר אומרת שאתה צריך לסתום את הפה ומהר.. ועכשיו ברצינות לסטט, נשבר לי כבר מהיציאות הגזעניות שלך ומהשטויות שלך... אתה הרי לא באמת רוצה שאני אגיד למה אתה צריך לסתום את הפה ומהר.. נכון?

Emilio Exavier

New member
ואוו, אנא ממכם ...

אני ממש לא אוהב כאלה דיונים, הרי אנחנו הפאגאנים צריכים לראות אחד בשני אחים ואחיות, וזא ממש לא פייר לשפוט מישהו רק מאיפה שדורותיו הקודמים באו. ברכות זוהרות לכוולם אמיל

אמרת דורות קודמים

והנה שילשול המשפחה שלי, כפי הידוע לי כיום! אנחנו איטלקים בשורשנו, ערקנו לספרד, גירשו אותנו משם, עברנו לבולגרייה, ועלינו לארץ... אבל אני עדיין אחשב כבולגרייה, שקורבי טוענים שאני דומה לצועניה...

L e s t a t

New member
קטיה, צר לי לומר לך את זה, אבל

"סלבית??? אני????" כן, אני די בטוח שאני לא צריך להסביר לך מה זה "סלבית".. נכון? "ועכשיו ברצינות לסטט, נשבר לי כבר מהיציאות הגזעניות שלך ומהשטויות שלך..." קטיה, את אוהבת לדמיין דברים? הסברתי לך כבר פעם שכשיש משהו שהוא בגדר "גזענות" אצלי, מדובר בהלצה בלבד - כמו השרשור הזה, למשל.. את באמת חושבת שמוסורסקי באמת יורד על הלטבים? או שאני באמת חושב שפולנים הם ככה או ככה? או שרוסים הם ככה וככה? קטיה, אם הייתי אדם גזעני הרבה אנשים שהם ידידים שלי לא היו ידידים שלי מלכתחילה. וזה לא שאני מדבר איתך כל היום ובכל שיחה אומר משהו על המוצא שלך או על פלוני אלמוני הפולני או מוציא את זה כל חמש דקות בפורום. "העובדה שאתה חצי עיראקי כבר אומרת שאתה צריך לסתום את הפה ומהר.." מי שמדברת על גזענות, יש לך משהו מאוד מאוד ימני בראש או שסתם כל הערבים אצלך הם זבל? ומה רע בעיראקים? "אתה הרי לא באמת רוצה שאני אגיד למה אתה צריך לסתום את הפה ומהר.. נכון?" קטיה, עשי לי טובה... שמתי לב שאת אוהבת להרגיש גדולה ולצאת מנצחת מוויכוחים ודיונים, אבל זה בקושי מעניין אותי. לכי תאיימי איומים על מישהו אחר - אני אגיד מה שבא לי להגיד, אני לא צריך לתת לך דין וחשבון.

kitiara 6

New member
כן , כל הערבים אצלי הם זבל..

ואני חושבת שמאורעות אתמול מצדיקות את דעתי.... נגד עיראקים יהודים אין לי כלום.. נגד עיראקים שבעיראק יש לי הרבה... ואני חושבת שגם את זה אני לא צריכה להסביר...

למעלה