יש שריף חדש בעיר

../images/Emo150.gif יש שריף חדש בעיר ../images/Emo150.gif

שלום לכולם, צפניה בן שבתיל נפל למשכב וכלבכם הנאמן יחליף אותו עד סוף השבוע. לכן, כל תלונות, בקשות,מענות - להפנות אליי. כמו כן, הועלתה ההרצה הראשונה של המצעד העשירי של תרבות הקליפים, ולהלן תוצאות המצעד השבועי: 1. במקום הראשון, בפי 2 קולות מהמקום השני: Kylie Minogue In Your Eyes ואחריה: 2. Britney Spears - Overprotected 3. תיקו: Aaliyah - More Than A Woman Westlife - World Of Our Own Staind - Outside 6. תיקו - Daniel Bedingfield - Gotta Get Through This No Doubt - Hey Baby עם 2 קולות כ"א 8. תיקו Pink - Get the Party Started Alanis Morissette - Hands Clean עם קול אחד כ"א
עזבו את המצעד - REM תודה לאל.
בפינה לשיפוטכם - nicklebuck עם שיר הזוועה how you remind me. אנא אל תצביעו לו. הצביעו בהמוניכם...

okok4

New member
אפשר לשאול שאלה מעליבה?../images/Emo105.gif

מה הקטע של המיצעד הזה? הרי הוא כל כך לא אקטואלי (REM עם שיר מלפני שנה, ועכשיו פתאום ניקלבק נדחפים עם שיר שאתמול גלגל"צ התחילה לזנוח). בקיצור - מה כוונת המשורר? (והאם זה קשור לפטיש-קיילי שהפורום סובל ממנו?)

אני אנסה להסביר

למרות שגם אני לא הבנתי מה קשור ניקלבק.. די מיצו אותם כבר לא? מה רע בנלי פורטדו?! בכל מקרה REM במצעד כי עד עכשיו אנשים פשוט הצביעו להם, אז הם נשארו במצעד. עכשיו הכל ברור? והפעם אין שום קשר לקיילי, לשם שינוי

למען הסר כל ספק...

REM יצאו סוף סוף מהמצעד, גם לי נוכחותם המעיקה הפריעה. באשר לניקלבק, השיר שלהם נכנס למצעד הבריטי רק השבוע, כך שהוא עדיין בגדר חדש. כמו כן, הקביעה לגבי איזה שיר חדש יכנס וכו´ היא של צפניה ואינה משקפת את טעמי האישי (שכן, פינק ווסטלייף וחבריהם היו עפים לאחר שבוע). רוצים להעיף את ניקלבאק? (yes!) אז אל תצביעו להם (yes! yes! yes!)

Electrolite

New member
משהו נראה לי לא נקי......

וזו לא הפעם הראשונה שאני רואה תוצאות מסויימות והכל משתנה פה... הרי אני הצבעתי לאר אי אם והיה כתוב שיש להם חמישה קולות! מה קרה לזה??

זו כן הפעם הראשונה

המצעד מורכב מ2 הרצות, כלומיר, ניתן להצביע פעמיים במשך שבוע נתון (על מנת לאפשר בחירת זמרים שהם בעדיפות שנייה לבחירה הראשונה). REM נפסלו עקב ניפוח מלאכותי של הקולות (כלומר, בפועל לא הצביעו להם 5 אנשים, אלא פחות).

למעלה