מבזקוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo150.gif מבזקוני קאנטרי ../images/Emo68.gif../images/Emo168.gif

כל השטויות שלא מצריכות שרשור משלהם או כמו שאורית אוהבת: שטות נפרדת בכל הודעה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif הלילה זה מתחיל - CMT Next Superstar

תוכנית הריאלטי החדשה של ערוץ CMT שזה דמויי איידול ונאשוויל סטאר שפוגשות את האח הגדול בה מנסים למצוא את אמן הקאנטרי הבא. ישנם עשרה מתמודדים (חמש בנות וחמישה בנים) שיתחרו על התואר רק שהפעם בניגוד לסתם לשיר על הבמה אל מול שופטים, המתמודדים יתחרו זה בזה במשימות שונות וישפטו על סמך ראיונות רדיו, כתיבת שירים, צילומי קליפים ועוד. לתוכנית בכל שבוע יגיעו שופטים אורחים שישפטו את המתחרים. נשמע נחמד נקווה שזה באמת נחמד ועוד יותר נקווה שיהיה ניתן לצפות בזה בארצנו הקטנטונת

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני בדיוק מתחילה לראות אז אני אגיב מידי

פעם. איזה קטע יש שם את אדריאן ביזלי מהאודישנים של איידול השנה. היא שרה את אמריקן האני באודישן של איידול. מזה התלהבתי כשראיתי אותה

LeAnnDylan

Well-known member
המשימה הראשונה

המשימה הראשונה שלהם הייתה לקחת שיר שהוא לא קאנטרי ולהפוך אותו לקאנטרי. נשמע די פשוט האמת. נראה תכף מי היה מוצלח.

LeAnnDylan

Well-known member
המתמודדים

נראה אם אני זוכרת את השמות מהבנות יש את אדריאן השוקולדית ברי הבלונדה קורטני הברונטית בחרה לשיר איריפלייסבול של ביונסה. בטח תשיר את גרסת שוגרלנד. FAIL. אנדריאה מקנדה שרה אינט נו סאנשיין. ודניאל הג'ינג'ית בחרה לשיר יור נוט גוד. שבתאכלס הוא סוג של קאנטרי והיו לו מיליון גרסאות קאנטרי אז אני לא יודעת מה הסרט שלה. ומהבנים: ווין הזקן שר איי קיסד אה גירל של קייטי פרי. בן הגבוה סטיבן החתיך שר אברי ברט' יו טייק מאט ד עם השיער הארוך מאט מייסון המסומם שר איזה משהו של מאץ' בוקס 20 יאא קריסטין צ'אנווית' שופטת אורחת
ההופעות עצמן : הראשונה קורטני. שיערתי לעצמי שזה ישמע כמו הגרסה של שוגרלנד אבל ג'ניפר נטלס הרבה יותר טובה ולמרות שחיבבתי את קורטני בהתחלה לא ממש התלהבתי מהביצוע הזה למרות שהסוף שלו היה בסדר גמור. ווין - הוא קורע מצחוק. חשבתי שאני אשנא אותו כי הוא זקן אבל הוא הורס והוא שינה קצת את המילים של השיר עלק הוא עושה כזה "אני אהפוך את השיר הזה לסטרייט"
הביצוע עצמו היה מעולה! סטיבן - וואו זה נשמע ממש טוב! אני מוכנה להקשיב לגרסת סטודיו של זה באייפוד בריפיט
המשך בהודעה הבאה אני עושה קצת הפסקה.

LeAnnDylan

Well-known member
המשך:

מאט דיים - שר סיטינג און דוק אוף דה ביי של אוטיס רדינג. גם לשיר הזה יש מלא גרסאות קאנטרי. ורובן נשמעות טובות יותר משלו. הוא לא נשמע ממש רע פשוט לא ממש מלהיב. השופטים לעומת זאת התלהבו מאוד. מאט מייסון - השיר של מאץ' בוקס 20. לא מכירה אותו אבל בגרסה שלו זה נשמע כמו שיר ממש טוב
אדריאן שרה קליפורניה דרימינג. וואו זה נשמע ממש מדליק. אהבתי מאוד! דניאל - כל הגרסאות ששמעתי כולל המקורית נשמעו יותר קאנטרי מזה >< השופטים משום מה התעלפו עליה אנדריאה - היא מזכירה לי את ההיא מאושיי'ז. היא שרה נחמד אבל לא יודעת כמה קאנטרי זה היה. השופטים אומרים לה שהיא המתמודדת שהאחרות יצטרכו להביס. בן שר לטס גט איט און - הוא יותר מידי מתלהב מעצמו. הוא שר בסדר כזה לא מדהים כמו שהוא חושב. ברי שרה סופרסטישן - היא נראית כמו שילוב בין מירנדה למברט לקרי אנדרווד
יש לה קול חביב והביצוע יה אחלה. לא אוהבת את השיר עצמו אבל היא שרה אותו בצורה טובה מאוד.

ראיתי קצת

ראיתי את ההופעות וקצת מההתחלה לא ראיתי את מי הדיחו בסוף הכי אהבתי את ההוא המסומם לשעבר ואת הג'ינג'ית

LeAnnDylan

Well-known member
הדיחו את

בן. הוא ואדריאן היו הבוטום 2 והשופטים בחרו להדיח את בן כדי שלא יגידו שהם גזענים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo27.gif סדרה חדשה מבוססת על ילדותה של מירנדה

ערוץ ABC FAMILY הולך להפיק סדרת טלוויזיה חדשה המבוססת על חוויות ילדותה של מירנדה למברט בתקופה שהוריה פתחו משרד חקירות ומירנדה ואחיה הבוגר עזרו להוריהם בעסק המשפחתי. נשמע לי כמו ורוניקה מארס בגרסה משפחתית מורחבת. מירנדה תקח חלק פעיל בהפקת התוכנית. שיהיה בהצלחה.

למעלה