מפגש הפורום מבוטל

../images/Emo150.gif מפגש הפורום מבוטל

לצערי, נעמן חזר בו מהצעתו לארח את המפגש בביתו, ולכן המפגש מבוטל.

אני מתנצל על הביטול

ההחלטה נעשתה משיקולים שונים שחלקתי אותם עם ציף. אם אפשר לדחות את המפגש ולקיים אותו בבית אחר או בעזריאלי זה יהייה מצויין.

שלום חן

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושב שבאיזה שהוא מקום במרכז הארץ עדיף מאשר בבית פרטי.

כי מאוחר מדי

לאחר שהקדשתי לזה מחשבה, הגעתי למסקנה שבהרכב הנוכחי של הפורום, לא ניתן לקיים מפגשי פורום מעבר לפגישות פרוביזיונליות של חלק קטן מחברי הפורום, בעזריאלי או מקום מרכזי דומה. אני מציעה לרדת מהנושא של מפגשי פורום, לפחות לעתיד הקרוב.

One Echoe

New member
אני פשוט לא מבין אותך.

ככה זה בכל פורום... מי שרוצה לבוא למפגש בא, ואם נוצרת קבוצת חברים, למה זה רע?

ניסיתי להסביר לך בעבר

למפגשים בגינות, או בעזריאלי - במיוחד כאלו שמאורגנים תוך זמן קצר - יגיעו רק מעט אנשים, בד"כ הצעירים יותר. כל השאר ירגישו מחוץ למעגל, דחויים, במיוחד אם למפגש יוצמד התואר "מפגש פורום". השורה התחתונה היא שמעבר למפגשים אקראיים כאלו של כמה חבר'ה בגינה, לא נוכל לקיים מפגשי פורום, לפחות בעתיד הנראה לעין. בכל מקרה, לאחר שעבדנו במשך חודש על הכנת הארוע אצל נעמן, אין לי כרגע כוח להתחיל לארגן מפגש אחר. אין לי גם זמן, בגלל לחץ בעבודה. כמובן, אין לי שום התנגדות שאנשים ייפגשו, היכן שהם בוחרים.

One Echoe

New member
כן אני יודע...

פשוט חשבתי שאפשר לשנות את המיקום וזהו, אבל בסדר שיהיה..

אין בית אחר שבו נוכל לקיים

את המפגש, בוודאי לא בהתראה של 6 ימים. מפגש בגינה ציבורית יהיה בעל אופי אחר לגמרי: לא נוכל להקרין בו סרטים, לא נוכל לשמוע בו דיסקים, לאכול ולשתות.

One Echoe

New member
וואו...

חבל. טוב, לפחות כולם יוכלו להגיע! אני אומר בואו נעשה או בגן המשולש או בפארק הירקון!

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגתם אותי.

Queen Of Rain

New member
אני אומרת...

בואו ניפגש איפהשהו באחד החופים של ת"א עכשיו עם האוויר הטוב הכי סבבה צריך לנצל את הזמן לפני שיהיה קר מדי בסביבות 17:00 אחה"צ נביא שתיה , גיטרות , ויש גם מסעדות מסביב למי שיתקוף אותו רעב פתאומי ו...זהו כעיקרון לא צריך יותר יום טוב

NIR Y

New member
כול ההכנות והכל...

ברור שהייתי מעדיף שיהיה מפגש, אבל זה כמאת שווה את זה.

NIR Y

New member
הוא שאל מה מצחיק

אז הסברתי שאחרי כל ההכנות והדיבורים, בסוף ציף וזה שבאים עליו החילטו לבטל, אותי זה ממש הצחיק.

ההחלטה לבטל לא היתה שלי

רק לשם ההבהרה. לנעמן היו סיבות משלו לבטל, ואני מכבדת אותן.

oribarak

New member
ציף, לא כל דבר חייב להיות רשמי

ובכל זאת, חבל...היתי בא ככל הנראה, יש לי הסעה

למעלה