משחק ההשרדות הגדול

../images/Emo150.gifמשחק ההשרדות הגדול../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

טוב, גדול הוא לא, אבל מהנה הוא יהיה
אני בטוחה שרובכם מכירים את המשחק הזה מפורומים שונים. תחשבו שכל הדמויות שקיימות בסאמרלנד גרות בבית אחד [כולל קמרון, שרה, קלי, אמבר וכו']. בלאגן אחד גדול, נכון? ובכן, זה מה שאתם צריכים לעשות: כל שבוע, בתקווה שזה יהיה אחרי הפרק היומי, אנחנו נוציא מישהו מהרשימה הזו, מישהו שלדעתכם לא מתאים להיות השורד האחרון. כל שבוע, תפתח הודעה חדשה בקשר למשחק, וכל שאתם צריכים לעשות הוא לרשום את שם הדמות שבחרתם שלא תמשיך [לדוגמה-
שםשלדמותמסוימת
]. בסוף כל שבוע לפני הפרק היומי אני אסכם את הנקודות, ומי שיבחר לצאת, יצא מהרשימה. בסוף נראה מי השורד שלנו, טוב?
אז הרשימה לשבוע הזה: אווה, ג'וני, סוזנה, ג'יי, אריקה, בריידן, שרה, קלי, ניקי, קמרון, אמבר, דאריק, אבא של קמרון ואמממ זהו
מי הראשון שינופה? מי הראשון שיעזוב את הרשימה? מי הראשון שאתם תבחרו? תבחרו את הדמות שהכי לא עשתה לכם את הפרק, תרשמו אותה בתגובה להודעה הזו, וזהו

Hezi The One

New member
זה נקרא החוליה החלשה לא?../images/Emo12.gif

טוב אני מעיף את ניקי...מי צריך אותה

סירופ מיפל מקולקל המנהלת נכון?...

לסירופ מייפל--->תקשיבי אני חדשה בורום ואני מהזה לא מבינה כלום ואני חולה פשוט על ג'סי מקרטני (בריידן) ואין לי מושג אם מי אני מדברת עליו וכלום !!!!!!!!!!!!!!:( אז תעזרי לי בקשה ע

קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את רוצה את ההסבר לסדרה? אם כן, הנה: בריידן, ניקי ודאריק הם שלושה אחים מקנזס, שההורים שלהם מתו בתאונת דרכים. אמא שלהם, דאגה שבמידה ויקרה לה ולבעלה משהו, הילדים ילכו לגור עם אחותה, דודה שלהם- אווה. אווה גרה בבית חוף עם סוזנה, השותפה לעבודה שלה, ג'וני [שהיה האקס שלה] וג'יי, והם מגדלים את הילדים בעקרון. ניקי מצאה חבר- קמרון, בריידן מצא חברה [בערך]- שרה... וזהו. זה בכלליות, בתקווה שלא שכחתי כלום. בעקרון אם תתחילי לראות את תספיקי להשלים את מה שהיה בסדרה. ברוכה הבאה, תהני ואם יש עוד שאלות, את מוזמנת לשאול

QueenMaria

New member
לא תאונת דרכים|עידו|../images/Emo187.gif

או בערך.
היה שיטפונות והם הלכו לעזור לפנות את הכביש או משהו כזה לא זוכרת בדיוק אבל זה לא משנה.
העיקר זה שהם מתו.

הם מתו בגלל משו שקרה

האמא היא עבדה בלהציל אנשים או בעירייה או משו והיה בעיה בכביש היה שטפון וזה ואז היא ובעלה יצאו לעזור וזה היה בעיקרון תאונת דרכים הקיצר אבל הקטע שהם עכשיו בבית הזה עם הדודה אווה

אני רואה תסירה קבוע מאז הפרק הראשון

רק אנלא מבינה תפורום כאילו איך הולך פה אני רק יודעת איך מגיבים וכותבים הודעת... הסידרה עצמה אחלה של סידרה אני חולה עליה וזהו תודה!!!!

אנשים כותבים ומגיבים להם ../images/Emo3.gif

מכירים קבוצה של אנשים שאוהבת את הסדרה כמוך
עונים לסקרים שיש בראש העמוד, נכנסים לקישורים, משחקים משחקים בפורום

אהה טוב אבל אפשר משו לקשט תאתר

נגיד אם תמונות של השחקנים....בעיקר של ג'סי כי הפורום הזה קצת מבאס אין תמונות כלום!!!!

אהה יופי אני יוסיף מלא של ג'סי חח

ויהיה לנו פגישות פורום לפעמים זה יהיה מגניב אם ניפגש אצל מישו או בקניון או משו....הכי שווה

yotaml

New member
אם את רוצה לדעת כ-../images/Emo58.gif

לא הם לא יהיו ביחד הוא וקאלי יצאו קבוע בסוף העונה...

LIAH1

New member
שאלת ../images/Emo58.gif

מי זו קאלי? החדשה מקנזס כאילו? ומתי הם יתחילו להיות ביחד?

למעלה