משימה מאתגרת

../images/Emo150.gifמשימה מאתגרת

הי! רק היום גיליתי את הפורום המקסים הזה, ממש כיף... ורציתי לשתף אתכם במשהו ולשמוע עצות משני המינים. אוקיי, אז ככה: עוד 3 שבועות בעלי לעתיד בא לבקר אותי. הבעיה היא שהוא עדיין לא יודע שהוא בעלי לעתיד... אני צריכה לגרום לו להבין שאני האחת והיחידה! אני מרגישה ממש מוזר שאני אומרת את זה... אבל אני צריכה לגרום לו להתאהב בי. ויש לנו ביחד רק 3 לילות! הבסיס כבר קיים- עובדה שהוא מגיע במיוחד לחור שאני גרה בו, זו טיסה יקרה ואין לו הרבה כסף (שזו כבר תקלה בפני עצמה אבל לא משנה לעכשיו...) יש לי קצת רעיונות אבל אני ממש אשמח לעוד, כי אני ממש גרועה בלשחק את המשחק של מערכות יחסים...

LDZ

New member
את רוצה לגרום לו להתאהב בך או...

לגרום לו להבין שאת האחת ויחידה???

Ronit FL

New member
תהיי את!

שדרי נינוחות וכייף, זה בערך מה שאני יכולה להמליץ לך לעשות. אל תהיי מה שאת לא, כי מה תעשי כשיבוא הזמן לפרעון השטר?...... תהיי את, כבר אמרתי? בהצלחה!

תראי, פסטרמה....

לגרום לו להתאהב בך? להבין שאת האחת והיחידה? מה שאת אומרת זה שאת רוצה איכשהו לשלוט ברגשות שלו. לגרום לו להרגיש מה שאת רוצה שהוא ירגיש. WELL... זה לא ממש עובד ככה. מה שאת כן יכולה לעשות , זה פשוט להיות מי שאת ולהינות מהלילות (מה עם הימים , בובה? תנסי לנצל גם אותם
). ואם זה יקרה, יופי לכם. ואם לא- אז חבל. ודרך אגב...מה זה בדיוק ה"משחק" הזה שאת מדברת עליו? להתייחס אל מערכת יחסים כאל משחק (מה שאומר שמשהו פה לא אמיתי ושיש צד מנצח וצד מפסיד), לא ממש תגרום לו להבין שהוא, הוא בעלך לעתיד. בכל אופן, שיהיה בהצלחה

הלוואי

שזה היה ככה... עד לא מזמן הייתי בדיוק בגישה שלך עד שהבנתי שלפעמים צריך לעזור לדברים כדי שהם יקרו, לפעמים להראות כמה את מעוניינת פוגם באינטרסים שלך... מהנסיון המר שלי, אם את מראה לבחורים כמה את מעוניינת הם פשוט בורחים ואם את משדרת שהכל פתוח ויש לך עוד אופציות - הם פשוט לא מרפים. חוץ מזה, זה לא ממש לשלוט ברגשות שלו. הרי בסופו של דבר הוא יאהב אותי בגלל מי שאני, זה לא שאני הולכת לעשות לו הצגה. הוא גם מכיר אותי כבר. זה פשוט לעזור לרגשות להתפתח.

סלסרו

New member
LOL!

תמיד משעשע לראות איך שבחורה מחליטה שזהו, הבחור הזה הוא שלי!, ולראות את גלגלי חשיבתה זזים במשנה מרץ בקורמה מזימות להפיל אותו ברשתהּ כאותו עכביש הטווה את חוטיו סביב טרפו.. שיהיה בהצלחה!

יואו, מן....אתה חי בסרט

מה יש לך, היא רק קצת מאוהבת וחולמת. זה הכל- לא נראה לי שיש בראשה איזו מזימה זדונית לחטוף אותו ולא לשחרר

SilverShine

New member
בעדינות חמודונת...

יוו.... אל תעשי את הטעיות הנפוצות שהבחורות עושות חבל שתאבדי אותו בגלל זה. קודם כל חשוב שתפרדי בין רצון למצב מסוים לבין מצב עכשיוי , זה מקסים שאת רואה בו כך אבל הוא עדין לא (לדבריך) . הסיבה שזה מאוד חשוב זה בגלל שאת תשדרי אי נוחות ולחץ או התרפסות ונג'סיות כך או כך זה לא בריא בתור גבר גם אם אני מחליט לתת צאנ'ס התנהגות כזו מפחידה ומרחיקה אותי. אף אחד לא רוצה להיות עם מישהו כי הוא חייב או מתוך ריצוי אלא מתוך כייף ורצון פנימי. אי לכך הוא צריך להבין לבד.. תנסי למשל להראות לו שיש הזדמניות עסקיות פה בשבילו ותוכלו לגור ביחד .. מעבר לזה קחי אותו לטייל בניו-יורק תהי אנרגטית וחיובית ואמיתית חשוב מאוד שלא תחשבי על זה שאת רוצה שהוא יהיה בעלך כי אז את תפרשי כל דבר שקורה בינכם כסימן טוב או סימן רע לכוונות של חתונה עתידית. זה אומר שיהיו לך מצבי רוח שונים שהוא יחשוש מהם, גם עודף אהבה וחיבה מוגזמת מזיקה חשוב לשמור על קו נתינה מדוד , אני יודע כשאתם (הבחורות)מעונינות בגבר אתם מרעיפות טובות קטנות ועודף נחמדות ולעיתים זה מאוד בולט , הגבר מתחיל לחשוב במושגים של " כבשתי אותה ..אני שולט בה.וכו" חשיבה כזו מביא להתנהגות מתירנית ,קוקינס (אנגלית) ולא חשיבה לכיוון רציניות וחתונה. לפי הסימנים מאוד יתכן שכוונתיו רציניות לגביך , כמו שלנו לפעמים קשה להבין שאתם אוהבות סקס בדיוק כמונו ,הגברים, גם לכן בטח קשה להאמין שאנחנו הגברים רוצים להתחתן בדיוק כמוכן.. עזבי את הרעיון לגרום לו להתאהב אצל גברים זה לא קורה כל כך מהר, אל תנסי בכלל (כי ההתנהגות שלך תהיה מלחיצה) מספיק שהוא יראה בך כדמות אידיאלית כאישה כיפית ,חברית אחראית תזרמי עם האישיות שלו וגם עם שלך , אוף.. יש עוד הרבה דברים אבל אני מקווה שזה מספיק ... באמת שיהיה בהצלחה והרבה אהבה....

../images/Emo140.gif ... ועוד שאלה קצת מוזרה

אחלה, תודה... גם אני חושבת שאני לא צריכה להראות לו יותר מדי עכשיו... ועכשיו שאלה (בשיא הרצינות) כגבר, זה עושה לך את זה שהבחורה שאיתך גורמת לך להרגיש שאתה הסקס הכי טוב שהיה לה בחיים? כי ממה שיצא לי להתקל המון פעמים גברים צריכים בחורה שנותנת להם בטחון , במיוחד בכל מה שקשור לסקס... וזה באמת נכון בקשר אליו אני שואלת את כל השאלות המהוססות האלה פשוט בגלל שמדובר בבחור מאוד מאוד סגור, ואני צריכה "לעשות את כל העבודה", ואני מאוד לא רוצה להלחיץ אותו, מצד שני שיהיה לו טוב ושידע שאני פה בשבילו... תודה, היה לי ממש כיף לקרוא את ההודעה שלך. הרבה אהבה בחזרה...

SilverShine

New member
לא חושב...

לדעתי זה שונה בין גברים לנשים לא חושב שגברים צרכים חיזוקים לגבי ביצועים מינים כמו שבחורות צריכות ... את רואה את זה בעין נשית אלא אם יש בעיה מסוימת... מצחיק, אז מה בגלל זה אתן מזייפות אורגזמה בשביל לתת לגבר להרגיש טוב על זה שכביכול סיפק אותכן .... זו דוגמה להבדלי חשיבה בין גברים לנשים לדעתי הכי טוב להתנהג בטבעיות , לא להרגיש צורך שאת חייבת לעשות את העבודה בשבילו הוא ישתחרר עם הזמן. הוא ירגיש הכי נוח ברגע שהוא יהיה עצמו בלי השלכות עם מה שהוא עושה זה טוב או רע בלי הרגשה שמחפים עליו...

saritoosh22

New member
אני חייבת לומר לכם,

זה אחד השרשורים הכי מצחיקים שהיו כאן בפורום.

למעלה