ניתוח הדמויות

T a l14

New member
../images/Emo150.gif ניתוח הדמויות../images/Emo150.gif

הקטע הוא שמנתחים את הדמויות וכל אחד נותן את דעתו עליה. *דעה לא נחשבת ל:הוא חתיך
, היא כוסית
, מתה עליה
...* אני אתן לכם כל מיני אירועים משמעותיים שקרו לאותה דמות, ואתם תתיחסו לתגובה של הדמות, מה היא הייתה צריכה לעשות באותו רגע והיא לך עשתה, או איך שהאירוע הזה השפיע לדעתכם על הדמות. אני מתחילה עם...מריסה. כמה מהאירועים הכי משמעותיים שקרו לה במהלך הפרקים הם:
ההורים שלה התגרשו
החבר שלה בגד בה
היא נטלה כדורים יאללה תתחילו להגיב

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif

-ההורים שלה התגרשו-לפי דעתי מריסה קיבלה את הגירושין באופן קשה כיוון שנודע לה על זה מאוחר מדי,ולא סיפרו לה את זה קודם,מקרה זה הפך את מריסה לרגישה ופגיעה יותר,גם הבגידה של לוק לא עוזרת והיא נהפכה לדמות הרגישה והפגיעה ביותר בסדרה.. מה שהוביל אותה לקחת כדורים.. ת'אמת.. אני לא אוהבת את הדמות הזאת.. יותר מדי אפלה כזאת.

אממ.. אני שמתי לב

שמאז שההורים שלה התגרשו היא שונאת את אמא שלה. היא לא לקחה כזה קשה את הבגידה של לוק-אני מניחה שהיא לא באמת אהבה אותו. כאילו, בסדר, היא לקחה משככי כאבים אחרי שהיא ראתה את זה והכל, אבל אני חושבת שזה היה רק הטריגר. הדבר המרכזי שהשפיע עליה הייתה הפרידה של ההורים שלה. וכמובן שזה פגע בה-אבל מאיך שזה נראה בהמשך-היא התגברה על זה ממש מהר. על הקטע עם הכדורים אין לי כל כך מה להגיד, אני מבינה אותה, אני מאמינה שאני הייתי עושה בערך את אותו הדבר.

T a l14

New member
כן, גם אני לא ממש מאמינה שהיא נפגעה

כ"כ מהבגידה של לוק... הרי לאחר כמה פרקים היא קפצה לזרועותיו של ראיין. כולנו יודעים שהיא הייתה חברה של לוק (
) הרבה מאוד זמן, ויש לי תאוריה- מריסה לא ממש אהבה את לוק, אבל משפחתה-ג'ולי, רצתה שמריסה תמשך בקשר הזה, ומריסה, המשיכה. מה אתם חושבים?

D i l D o

New member
|כם|

עד שריאן הגיע מריסה בעצם חיה בשביל אמא שלה..עשתה הכל כדי לרצות את אמא שלה ולהיכנס לתוך התבנית שהחברה בניופורט ביץ' הכתיבה שצריך להכנס אליה, חברה שבה לא עושים בחירות מתוך רצון אלה מתוך אינטרסים...לוק ממשפחה מכובדת אז היה מתאים לג'ולי שמריסה תהיה איתו, זה נראה טוב ב"רזומה" או משו כזה... ואני גם לא חושב שדבר כזה קורה דווקא בחברה כמו זאת שמוצגת בסדרה...זה קורה בכל חברה בכל מקום, תמיד יש איזו שהיא "תבנית", איזו שהיא צורת תנהגות ונורמות מסויימות שרוב האנשים פשוט מתאימים את עצמם אליה... ככה זה, עצוב..אבל ככה זה. לקחתי את זה קשה מידי

אני חושבת דווקא

שככה גידלו את מריסה, והיא הייתה תמימה ונוחה לעיצוב, וככה היא הייתה רגילה. אני לא חושבת שהיא מאד התאמצה לרצות את אמא שלה. לפני שריאן הגיע, אני חושבת שהיא עשתה את זה כי היא רגילה. ככה גידלו אותה, ככה הרגילו אותה. אבל מאז שריאן הגיע.. לא יודעת.. היא מתחילה להראות שגם היא מאגניבה ומורדת. זה גיל ההתבגרות כנראה. או שלא מתאים לה יותר סגנון החיים של ניופורט (אני מבינה אותה).

D i l D o

New member
אני חושב שזה נוח ומתאים עד גיל

מסויים (תראי את קייטלין למשל), אבל מגיע שלב שבו כן יש לך רצונות משל עצמך ואתה כן מחפש את עצמך ומנסה להכיר את עצמך יותר טוב ע"י עשיית דברים שאתה רוצה ולא דברים שאחרים מכתיבים לך שנכון לעשות. אפשר לראות שמריסה בכלל לא מרוצה מהדברים שהיא עושה בפרקים הראשון שאמא שלה אומרת לה לעשות (להשתתף בכל מיני אירועי צדקה וכדומה). מריסה כן הגיע לשלב שבו היא רוצה לעשות דברים אחרים ולהשתחרר מהתבנית הזאת שאמא שלה, בעזרת החברה, בנה לה ולבנות האחרות בניופורט ביץ'. אז שוב, זו רק דעתי:)...מותר לך לחלוק עלי.

M i l k y W a y

New member
שלי..

נראה לי שהבן אדם שצריכים להאשים פה זה אבא שלה!! למה הוא היה צריך להגיד לה את זה באמצע החופשה שלה בטלפון?!?!? כאילו תחכה עד שהיא תחזור... עכשיו בטח תגידו כי קירסטין אמרה לו שלא כדאי שמריסה תגיע הביתה והוא לא יהיה שם והיא לא תדע מאיפה זה בא לה.... הכל יכל להיות שונה אם הוא היה מחכה עד שהיא תחזור ואז הוא היה מדבר איתה כמו בנאדם.. מישהו אמר פה שהיא שנאה את אמא שלה רק אחרי הגירושים..אז אני חושבת שתמיד היו לה בעיות איתה,ולא היה איכפת לה מהקטע של הגירושים, רק ממתי שג'ולי רצתה לשים אותה שמוסד לחולי נפש... ולגבי לוק,היא בטוח התאכזבה יותר מעצמה שהיא שכבה איתו,ולא באמת איכפת לה מה הוא עושה...הרי ברור שהיא חולה על ריאן,ואם ראין לא היה עם ההיא אז כבר מזמן הם היו ביחד...

אבל אחרי הגירושים

היא שנאה אותה. היו להן בעיות קודם,אבל אחרי שהיא זרקה את אבא שלה לכלבים ככה, היא בכלל שנאה אותה. ומהיכרות עם הדמות של מריסה-קירסטן צודקת. מריסה לא הייתה סולחת לג'ימי אם הוא לא היה אומר לה לפני שהיא חוזרת.

MRSHIVER

New member
די למילקי!! אני מתכוון למשתמש\ת!!

חחח יש בזה ג'לטין!! אוקי בחזרה לנושא " מישהו אמר פה שהיא שנאה את אמא שלה רק אחרי הגירושים..אז אני חושבת שתמיד היו לה בעיות איתה,ולא היה איכפת לה מהקטע של הגירושים ..." ברור היא סתם לקחה כדורים - כי לא היה אכפת לה מהגירושים!! נכון שתמיד היו לה בעיות איתה אבל הן לא צפו על השטח כמו עכשיו.. כמו שאחד אמר פה - הכל היה מסכה של צביעות בגלל החברה (עם סגול בחי"ת). בקשר לנושא אני חייב להגיד שכשאמרתם על מריסה שהכל שם בגלל החברה שהיא היתה עם לוק - זה נכון, ובגלל זה אני חושב גם שסת' רוצה את סאמר - בגלל שזה מה שמצפים ממנו - לרצות את הבחורה הכי פופולרית... והוא באמת אוהב את אנה ניראלי פשוט מפחד מה יחשבו והוא מנסה להבין את עצמו עכשיו.. בקשר לגירושים - ברור שהיא שונאת את אמא שלה עכשיו!! יש לה סיבה טובה מאוד!! למרות שקשה לשנוא אמא, כך שבתוך תוכה היא בטוח עדיין אוהבת אותה.. לילה טוב שיהיה ומרי קריסטמס!

אני כמעט בטוחה ב100%

שהיא כועסת על אמא שלה יותר בגלל הגירושים. היא אוהבת את אבא שלה, אני מניחה שיותר מאת האמא המפלצת שלה, וככה שהיא נוטשת אותו וזורקת אותו לכלבים במצב קשה במקום לעמוד לצידו, אני בטוחה שזה נקודות מינוס מבחינת מריסה.

למעלה