נעליים

i l0ve u

New member
../images/Emo150.gif נעליים ../images/Emo150.gif

טוב אז כמה שאלות....
איזה נעליים יהיו הכי איניות הקיץ הזה אה???
כאילו נעלי ספורט לא נראה הקיץ לא? וגם אם כן בטח לא נתעמק בהם........... השנה זה כל מיני סנדלים/כפכפים וכאלה מגניבות.... אבל איזה??? מה נסגר עם בקטע של הגרביים שגזורות בעקב ובאצבעות עם סנדל??
יש לי עוד שאלה.... אני רוצה לשים למסיבה חצאית מיני <מתלבטת על האורך.....> וגופייה כלשהי עכשיו זה כבר מסיבות קיץ ואין מצב שאני יבוא עם מגף או משהו........אז איזה נעל לשים?? סנדל קשירות?כפכף אצבע כזה?? אין לי פשוט מושג....העיקר שלא יראה זרוק מדי אבל גם לא אלגנטי מדי שיהיה מדליק וקיצי כזה....

ברו'שש

הולכים בסוף למסיבה בחממה
או ב-IT MEET
חחחחחח
(בדיחה אישית..) לפי דעתי תבואי עם סנדל קשירות
לפי דעתי זה הכי יפה
אגב - אני כבר יודע מה אני אלבש...

i l0ve u

New member
**IT MEAT חחחח

אממ נראה לי שבאת נלך לחממה ולא לIT ואין לי מושג מאיפה אני יביא עכשיו סנדל קשירה כי אני לא ילך לקנות נעליים במיוחד בשביל המסיבה או משו... ואין לי מושג מה אני לובשת חוצמזה שאני בונה על חצאית ות'אמת גם אין לי גרוש על התחת... אז אם למישהו יש הצעה למקומות שמוכרים חצאיות יפות לא יקר פליז תגידו..

אממ....../images/Emo91.gif../images/Emo142.gif

נעליים:
כפכפים באיזה צבעים שבא לך (אני מעדיפה כחול
)
למסיבה תקחי סנדלי קשירה
שימי חצאית מיני (מה הבעיה
),באורך של לפני הברך.

i l0ve u

New member
לפני הברך???אין מצב....

חוצמזה שזה כבר אאוט גמור זה ממש לא יפה וזה האורך הכי תקוע שיש... ההתלבטות שלי היתה בין מיקרו מיני למיני רגיל... נראה לי שאני ילך על מיני קצר כי מיקרו זה יותר מדי קצר ומיני לפעמים קצת ארוך....

Adi15

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo150.gifנעליים../images/Emo150.gif../images/Emo36.gif

אז הנה דעתי:
אצלנו לפחות הכי איני השנה זה כל הנעלי צדפה למיניהן (אני קצת לא אובייקטיבית בקטע הזה כי בדיוק השבוע קניתי נעלי צדפה
). לכל מי שלא יודע הנעלי צדפה הן נעלייים של אדידס לבנות עם שלושה פסים בצד...
....אז לדעתי הן מהממות ומתאימות ממש לכל מכנס/חצאית שאת לובשת....וגם למסיבה הזו שאת מתכננת ללכת אליה....
ובל ששמתי לב עניתי על שתי השאלות...
מקקוה שעזרתי

O Boy

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo178.gifנעליים בקיץ../images/Emo179.gif

הנעליים הכי INיות הקיץ הן כפכפים, חם, מזיעים, לא צריך להשקיע
חצאית מיני... לא חשוב האורך העיקר שתהיה יפה
נעליים מתאימות לחצאית הן כמובן הסנדל קשירות

SsssTaaaR

New member
נעליים.....

זה תלוי איזה חצאית את לובשת... את יכולה חצאית עד הברך, מיני או סופר מיני(או איך שלא קוראים לזה) למרות שלא נראה לי שיהיה לך ממש נוח עם זה (סופר מיני) במסיבה
יש גם חצאיות עד אחרי ברך אבל הם יותר לחורף
אני אישית מעדיפה מיני
מיני ג'ינס ממש יפה עם נעלי צדפה
אם את הולכת על כפכפים למסיבה אז שיהיו אלגנטיות ומעוצבות יותר
סנדל קשירות גם הולך טוב עם חצאית

למעלה