סיכום שבועי בניחוח מסתורי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo150.gifסיכום שבועי בניחוח מסתורי../images/Emo150.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: יוליה..היא רוסייה? (אל תאשימו אותי, במקום לישון הייתי בלילה במדבר
)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי חוזר בחזרה שיר השבוע:את יפה קורין אלאל ,קול גלגל שוטי הנבואה תוכנית דוקוסלב קורין אלאל יום שעשה את השבוע רביעי הופעה של קרן פלס וגם שיחה טובה עם חברה מחכה להופעה של מירי ויום הולדת

הילה 201

New member
סיכומיישן....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הדיסק החדש של עידן רייכל "בין קירות ביתי" - דיסק חובה בכל בית!!! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "שתולים" בערוץ 2 על תעשיית הזנות... ציטוט/י השבוע: "כשאין חשק לקום בבוקר אפשר להישאר במיטה ולחלום על מקומות רחוקים ואפשר לצאת מהמיטה וללכת למקומות רחוקים ולרצות רק לחזור למיטה"...משהו כזה בערך...זה בדיסק של עידן רייכל... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: הרצון להתחיל דברים חדשים... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כל מיני דברים... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד... האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב

veredmp

New member
../images/Emo68.gif הצל ואני של פוליקר עכשיו בגלגל"צ :- P

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם, ילדה שהתבגרה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קרן פלס (היא אמנם לא שיר, אבל הבנתם את הכוונה)
תמונת/פליקס השבוע: התמונות מההופעה של קרן. עשו לעצמכם טובה ולכו לאלבום. יש שם תמונות מהממות
ציטוט/י השבוע: היו כמה וכמה אנשים שכשראו אותי בתחפושת ציטטו לי את "אם תנסי לעוף עוד תגלי כנפיים" כ
עליהם
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה של קרן, לגמרי!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אני הולכת לצאת קצת סכיזופרנית, אבל ביום של ההופעה הרגשתי כ"כ רע, רציתי למות.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מירי בהרצליה, קרן מארחת את נורית גלרון בנתניה
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא ממש פגשתי אותה (החלפתי איתה בדיוק מילה וחצי) אבל האירוח שלה אצל קרן היה מצמרר וקסום!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לחוץ (מה שהולך לחזור על עצמו עד סוף מרץ, לצערי)
שאלת בונוס: יוליה..היא רוסייה? (אל תאשימו אותי, במקום לישון הייתי בלילה במדבר) שטו???

veredmp

New member
כי אותו יום הוא גם הכי מוצלח וגם זה שהוריד

לי את המצב רוח
אבל זה היה ביום וזה היה בערב, אז ניחא

...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אל תלך מכאן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השירים מההופעה של ק. פלס תמונת/פליקס השבוע:תמונות מההופעה של קרן שארחה את מירי. אין לי כוח להעלות. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גלגלצ, חשופים, טופ מודל ציטוט/י השבוע: אני מעדיפה לשמור את זה עצמי. איזה יום היה הכי מוצלח?יום ד' הופעה של קרן דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:הופעה של מירי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לחזור ללימודים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לא מצפה לכלום. לא הולכת לאף הופעה. רק להיות אחרי פגישות עם רופאים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-ראיתי אותה יום אחרי יום אבל לא ממש דיברנו. אני מסתפקת במועט א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נדנדה. שאלת בונוס: יוליה..היא רוסייה? (אל תאשימו אותי, במקום לישון הייתי בלילה במדבר

למעלה