עברתי רק כדי לראות...
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 16/10/11 #2 אין חדש תחת השמש ../images/Emo42.gif מה אתן עושות בסוכות?
ה הדר 0 New member 16/10/11 #3 הולכות מחר להופעה של גידי ורונה (גם את!) בשאר הזמן התחת דבוק לכסא, היד מחזיקה עיפרון, ומה שנשאר מהמוח פותר תרגילים
הולכות מחר להופעה של גידי ורונה (גם את!) בשאר הזמן התחת דבוק לכסא, היד מחזיקה עיפרון, ומה שנשאר מהמוח פותר תרגילים
ט טלית נודדת New member 16/10/11 #4 נשמע כמו החופש שלי רק שאצלי אין תרגילים לפתור וגם המוח הוא לא מה שהיה.
ה הדר 0 New member 16/10/11 #5 וואי חלמתי עליך היום! כמה זה מוזר לחלום על בנאדם שאני אפילו לא מכירה?...
ז זאת עם הניק הארוך New member 18/10/11 #10 הולכות להופעות ../images/Emo26.gif מדווחות איך היה עכשיו החלק של הדיווח. קדימה, מחכות לזה. לזה, ולחזרתו של גלעד שליט. אבל גם לדיווח שלכן, למרות שהוא לא יופיע במהדורות המרכזיות.
הולכות להופעות ../images/Emo26.gif מדווחות איך היה עכשיו החלק של הדיווח. קדימה, מחכות לזה. לזה, ולחזרתו של גלעד שליט. אבל גם לדיווח שלכן, למרות שהוא לא יופיע במהדורות המרכזיות.
ה הדר 0 New member 18/10/11 #11 היה קצר, כמו שאפשר לצפות מהופעה פה. גידי ורונה זה גידי ורונה. אין יותר מדי מה להגיד. אני קצת בשוק מכל מה שקורה עם גלעד.......
היה קצר, כמו שאפשר לצפות מהופעה פה. גידי ורונה זה גידי ורונה. אין יותר מדי מה להגיד. אני קצת בשוק מכל מה שקורה עם גלעד.......
ט טלית נודדת New member 19/10/11 #13 ממש מרגש היה לראות את התמונות אתמול נראה חנון, אבל הוא כנראה חתיכת קשוח. שמחה שהוא חזר למשפחתו ושכולם שם יוכלו לחזור לחיים.
ממש מרגש היה לראות את התמונות אתמול נראה חנון, אבל הוא כנראה חתיכת קשוח. שמחה שהוא חזר למשפחתו ושכולם שם יוכלו לחזור לחיים.