../images/Emo150.gifקצת סדר, בבקשה...../images/Emo150.gif
הנה אני, ממרום מושבי, יורדת על ברכי ומתחננת בפניכם, נתינים יקרים: קצת סדר בפורום! הרבה עבודת סידור אתם עושים לי פה, וזה מתחיל לעשות כאב ראש וירטואלי. אז על מה אני מתלוננת? (וחשוב מכך, איך תוכלו לעזור...) די להודעות שלא קשורות לנושא... יש להן בית, שרשרו אותן לשם ולא תחת הודעות בשרשור אחר... אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות שכאלה, בעיקר הודעות אותן אני מוצאת משעשעות, אבל קורה ששרשורים עניניים הופכים לשרשורי אוף טופיק, וזה לא לענין!
שרשרו לשרשור
הודעה, גם אם היא תהיה "בקשר לשרשור על צמחונות ומפתחות כסופים, נזכרתי בסרט שראיתי עם שחקן חתיך להחריד..." "לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז." זאת השורה הקטנה מתחת לכפתור "שלח", למי שלא מזהה. אני מצטרפת לבקשה. אם בטעות נשלחה ההודעה פעמיים, או 7 פעמים (בעיה נפוצה גם בקרב הלוחצים החד-פעמיים), אני פשוט אמחק את העודפים. השתדלו להגיב רק לאחת ההודעות, אחרת תגובתכם עשויה להמחק יחד עם ההודעה העודפת. שרשורים באופן כללי... שרשרו! יש רק 15 הודעות בדף הפתיחה, ואנחנו רוצים למצוא מקום לכל הכותבים
חוץ מזה, אתם נפלאים, קבלו ח"ח ואותיות אחרות! יום טובסק! אה, כן, אם אני כבר בהודעות הנהלה וירקות אורגנים: ברכות והוקרת תודה שלוחות לשני, שמספקת לנו מאמרים שונים על טבעונות מעשית, ואפילו בלי לתכנן! ואחרי החנופה-תשפצי את הודעתך האחרונה למאמר, בבקשה...
הנה אני, ממרום מושבי, יורדת על ברכי ומתחננת בפניכם, נתינים יקרים: קצת סדר בפורום! הרבה עבודת סידור אתם עושים לי פה, וזה מתחיל לעשות כאב ראש וירטואלי. אז על מה אני מתלוננת? (וחשוב מכך, איך תוכלו לעזור...) די להודעות שלא קשורות לנושא... יש להן בית, שרשרו אותן לשם ולא תחת הודעות בשרשור אחר... אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות שכאלה, בעיקר הודעות אותן אני מוצאת משעשעות, אבל קורה ששרשורים עניניים הופכים לשרשורי אוף טופיק, וזה לא לענין!