קרב המנהיגים/שלב 2/קרב 2

E u r o b o y

New member
../images/Emo150.gifקרב המנהיגים/שלב 2/קרב 2../images/Emo47.gif

בחצי הגמר ה-1 של התחרות , שנערך בשבוע שעבר, ניצח יוסי בן-דוד והעפיל לגמר הגדול. והפעם, 3 מתמודדים נוספים מתחרים על מקום בגמר הגדול של "קרב המנהיגים": 1.
מירב בן-ארי 2.
ואדים בלומין 3.
מוריה לפיד
מי מ-3 המתמודדים הנ"ל הוא המנהיג הטוב ביותר?
שרשרו לכאן את שם המועמד המועדף בתוספת האייקון המציין כל שם. 2 המועמדים שיזכו ב-2 חצאי הגמר יעלו לגמר הגדול של התחרות,ועוד מועמד מבין 4 המתמודדים המפסידים יעלה גם הוא לגמר בסיבוב הצלה מיוחד. הצביעו והשפיעו-מי יעלה לגמר ויתמודד מול יוסי שכבר העפיל לגמר. ההצבעה לחצי הגמר ה-2 עם 3 המתמודדים האחרונים,נסגרת ביום חמישי ב-21:00.
חשוב:אין להצביע יותר מפעם אחת ואין לרמות.כל הקולות המזוייפים וכל מי שהצביע יותר מפעם אחת- קולותיו לא ייספרו, אלא רק קול אחד בלבד מכל גולש. כך שאין טעם לרמות
הצבעה נעימה

maore

New member
../images/Emo41.gifקשה...../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ואדים בלומין (היה קרוב עם מוריה.)

davidori

New member
../images/Emo41.gifמירב../images/Emo41.gif למירב וואדים:תכנסו!

הבחירה שלי היא מירב בן ארי..... (יצרתי שיוויון, אבל לא בגלל זה...) כי לדעתי מירב (מירב : תקראי) יכולה ללמוד מטעויות (הטעות מהמשימה בקפריסין) ויכולה להבין שמעכשיו היא תהיה תמיד יותר פתוחה להצעות, אבל לא ממש כמו וואדים, שלא מתעקש על דעתו בכלל. וואדים : אל תעלב , אני תומך בך בדיוק כמו מוריה, ואני יודע שאתה גם יכול ללמוד מטעות ובהמשך אתה תדע יותר לעמוד על שלך.... לשניכם : הרבה הרבה בהצלחה!!! מוריה: אני גם מתנחל.... שאלתי את אחותי במי לבחור, והתשובה הייתה בך.... אבל בכל זאת, גם בגלל שהפורום החליט להדיח אותך, וגם בכלל שאני לא רואה בך המון מן המנהיגות, לא בחרתי בך... אבל בכל זאת בהצלחה גם לך..!!

davidori

New member
טעות בתגובה שלי, כנסו!

למנהל : זה תיקון טעות, אל תחשיב קול זה!!! הבחירה שלי היא מירב בן ארי..... (יצרתי שיוויון, אבל לא בגלל זה...) כי לדעתי מירב (מירב : תקראי) יכולה ללמוד מטעויות (הטעות מהמשימה בקפריסין) ויכולה להבין שמעכשיו היא תהיה תמיד יותר פתוחה להצעות, אבל לא ממש כמו וואדים, שלא מתעקש על דעתו בכלל. וואדים : אל תעלב , אני תומך בך בדיוק כמו מירב, ואני יודע שאתה גם יכול ללמוד מטעות ובהמשך אתה תדע יותר לעמוד על שלך.... לשניכם : הרבה הרבה בהצלחה!!! מוריה: אני גם מתנחל.... שאלתי את אחותי במי לבחור, והתשובה הייתה בך.... אבל בכל זאת, גם בגלל שהפורום החליט להדיח אותך, וגם בכלל שאני לא רואה בך המון מן המנהיגות, לא בחרתי בך... אבל בכל זאת בהצלחה גם לך..!!

arnonamit

New member
אין לי אח מתנחל

דוד או מי שלא תהיה, כצופה מן הצד (לא מתנחלת ואפילו לא בעד) אני רוצה לומר לך שמוריה לפיד היתה הראשונה שגרמה לי להתייחס אליכם בכבוד ואפילו יותר מזה.מכל הפוליטיקאים שלכם וכל המנהיגים שלכם, היא הכי טובה שהיתה,ותתפלא אבל אפילו אצלינו (שמאלנים בשבילך)היו שמחים למישהו כמו לפיד שתוביל את העסק.אז לתשומת ליבך,זו באמת עצה מכל ה

נתן12

New member
אבל מה זה נותן לכם...?

כול קרבות המניגים האלו אתם לא עושים אם התצאות כלום אז למה אתם עושים כאלה דברים??

E u r o b o y

New member
זו תחרות בפורום

שבסופה הפורום יבחר את המנהיג שלו.יהיה מעניין לראות את המנהיג שיבחר הפורום, אולי זה גם יהיה המנהיג הנבחר.

למעלה