ראש בראש!

Fragile Dream

New member
../images/Emo150.gifראש בראש!../images/Emo68.gif

כי אתמול שכחתי. אז אמ
בפעם הקודמת היה לנו את This Ain't A Scene מול Thnks Fr Th Mmrs, ווהו. בTAAS בחרו 4 אנשים, ובTFTM בחרו 20! [וואו, כמה צמודXD]
Thnks Fr Th Mmrs
. והשבוע, MCR! איזה סינגל אתם מעדיפים?^^
Welcome To The Black Parade VS. I Don't Love You! -תתייחסו גם לשיר וגם לקליפ^__^" כתבו את הבחירה שלכם בנושא ואת ההסבר בתוכןP:
בהצלחה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif I Don't Love You

גם אני יותר אוהבת את השיר.. גם הקליפ יותר יפה.. גם הקליפ והשיר פחות חרוש ברדיו ובטלויזיה אז קשה שהוא ימאס עלי חחחח הוו ואני נורא מתחברת אליו והוא יצא כקליפ פשוט בתקופה הכי הכי מתאימה! לא רוצה להתחיל לחפור אז בקצרה - חבר שלי נפרד ממני ו4 ימים אחרכך יצא השיר ומכר אחת הלהקות האהובות עליו.. וכל הזמן עבר לי בראש שהוא נורא נורא אהב אותי אז איך פתאום הוא בא ואומר שלא בא לו חברה ><" בקיצור. הוא לא אהב אותי כמו אתמול וזה התאים XDD ובל"ג שהוא היה שיכור הוא שר לי את זה ואחרכך אהמ קרו דברים אבל הוא היה שיכור ודיי ניצלתי אותו. והוא ניצל חזרה

sapir lee

New member
I Don't Love You

משמיעה ראשונה הוא היה הכי אהוב עליי באלבום, והוא עדיין הכי אהוב את הקליפ ממש אהבתי, וגם את העיניים של הבחורה! חח כן... הוא פשוט שיר טוב ^_^

sha na na revol

New member
I Don't Love You,

פשוט כי קודמו תיאטרלי מדי, ואני לא רוצה להוסיף יותר מזה.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifWTTBP..ברור../images/Emo3.gif

טוב, בנוגע לשיר IDLY נחמד אבל מבאס, לאדעת..לא מתה עליו בכלל:] לעומתו, WTTBP הרבה יותר טוב, גם מבחינת הקליפ:]

Runt

New member
Welcome To The Black Parade

IDLY גרוע לגמרי. השיר מעפן ודפוק. רק הקליפ נחמד, והוא היה עוד סביר אם ג'רארד לא היה עושה כל הזמן פאפי פייס מעוות. אה, ואם היו מפוצצים יותר דברים. מצד שני הוא צבע בקליפ הזה יש לו שיער שחור.... בכל מקרה, WTTBP הוא שיר מגניב עם קליפ יחסית מעניין, כאילו, קצת כזה, ומספיק טוב בשביל לכפר על השיער של ג'רארד. וזהו נראה לי, השיר פשוט טוב יותר.

sha na na revol

New member
למה אנשים לא יכולים לקבל את ג'רארד

בתספורת שהיא לא 'אפלה ומאגניבה'
אני אישית לא אהבתי את השיער הארוך, הוא נראה כמו ילדה עם הפרצוף השמן שלו.

Rose131

New member
כי זה לא טבעי לו ומכוער לוX:

ו.. וול.. אני אוהבת גברים נשיים אז.. [אתמול ראיתי את הדיוידי ואת המייקינג של הלנה והשיער שלו שם פשוט..
]

sha na na revol

New member
וול, כל אחד והגדרתו ל'טבעי'. ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif

וגם אני, אבל אני עדיין מבדיל בין אישה ובין ילדה.

Runt

New member
מה? מה הקשר לאפלה ומאגניבה

אני שונאת את ג'רארד לא משנה איזו תספורת תהיה לו. אבל הלבן הזה פאקינג שרף לי בעיניים והוא נראה כמו דמות אנימה.

HarlequinGirl

New member
אפחד ../images/Emo12.gif

כאלו WTTBP חרוש מכל הכיוונים אבל השיר יותר נורמלי מIDLY.. וIDLY זה כזה שיר מעצבן שנמשך כזה 'ועההההההה ועהההה ועה איי דונט לוב יו' והיללות של ג'רארד כזה
והקליפ של IDLY יותר פחות הזוי
,הקליפ של WTTBP ארוך ונורא חופר. אז אז לאיודעת נו ._.

Rose131

New member
IDLY

בעיקרון שמעתי את WTTBP בלופים כשהוא יצא לפני האלבום והכל, אבל אז כל הקטע עם גלגלצ והכל.. לאדעת
זה מין נמאס כזה
וגם את IDLY אהבתי משמיעה ראשונה, אבל ממנו עדיין לא נמאס לי
*חוזרת ללמוד*

למעלה