שאלה רצינית

• פותח הנושא kk15
  • פורסם בתאריך

kk15

New member
../images/Emo150.gifשאלה רצינית

http://shop.harim.co.il/ האם יש בעיות לקנות דרך האינטרנט ? לדוגמא באתר שפורסם כאן . בסופו של דבר אתה נותן כרטים אשראי.

תשובה רצינית

ככלל לחברות כרטיסי האשראי יש ביטוח לכל מקרה של גניבת המספר, את/אתה צריך/כה להיות עירני ולבדוק את הדוח החודשי של הכרטיס. בכל מקרה כל האתרים האלו מאפשרים לבצע את הרכיבה עצמה בטלפון ושנית- הבנו שיש חנויות אינטרנט לשוונג ולהרים- אבל אם הם רוצים רייטינג מהפורום הגדול בארץ בתחום אופניים- יש שטחי פרסום למכירה אז זוהי הפרסומת האחרונה... תודה

timon1

New member
קצת יומרני לקרוא לפורום

בעל 7 עמודים פעילים "הגדול בארץ"... זה בדיוק הזמן לשים לב ל"מוטו" שלי פה למטה.

רמי לשם

New member
במקרה שלך צריך לשנות טיפה את המוטו

כי גם שאתה טועה אתה לא חושב שאתה טועה
בכל מקרה בפורום בתפוז יש כבר 19 עמודים. המערכת כאן מציגה תמיד רק את השבעה האחרונים. אם רוצים לראות את כל הדפים צריך להקליק על הלינק "לארכיון" הנמצא בתחתית עמוד הפורום ואז מוצגים שאר הדפים. מאז שעברנו לתפוז נוספו עוד 10 עמודים לפורום, כלומר קצב של שלושה עמודים ליממה (דומה לקצב בוואלה) ו90 בחודש. רק לשם ההשוואה וכדי להצדיק את הקביעה של "הגדול בארץ באופניים" לפורום של הרים בYנט יש 65 דפים בחמישה חודשי פעילות, קצב של 13 עמודים בחודש. כמו כן אי אפשר להתעלם מאלף ארבע מאות שישים ושמונה (1468) העמודים בוואלה, זה אותו פורום רק באכסניה שונה. אין באמור לעיל קביעה על איכות אלא על כמות, כלומר לא כל מה שהוא קטן יותר הוא בהכרח פחות טוב.

kk15

New member
נו באמת

נכון שיש שלושה עמודים ליום .......אבל זו לא בעיה עם כל-כך הרבה שטויות שכותבים כאן. נסו לשמור על איכות ולא על כמות (נכון שיהיו פחות עמודים אבל הרמה תהיה גבוה יותר. זה לא נכתב כדי לפגוע במשהו , רק לפתוח לכם את העיניים. יום טוב ויבש kk15

timon1

New member
מילא שאתה מאמין באדם וברוחו

אבל מה הקטע בלהאמין ברוח של עז???

רמי לשם

New member
../images/Emo63.gifידעתי שבשבילך צריך לפרש

אני מקווה שאתה זוכר איך קוראים מילים מנוקדות.. (ושהניקוד יראה)

GAINTשי

New member
רק כדי להיות בטוח...אריאל,זה אתה???

אם כן,אז לאן פומבה ברח

timon1

New member
נו באבאדאיי

אומרים שאני, איננני אני, אז מי, אני, בכלל???

למעלה